מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחנות tms.co.il פשוט משם אני רוכש מחשב .. חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי , חשוב שהוא לא יהיה wide
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אנא עזרה בחברות ודגמים אשר מובילים בתחום... תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אל פי המלצות של אנשים בפורום לפני כשנתיים קניתי את smasung 730B שמחובר בחיבור דיגיטלי למחשב, ומשמש אותי היטב עד היום ואני מרוצה מאוד מהקנייה. אני מתכנן קניית מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין לקנות כמובן מסך LCD. השימושים שלי הם כלליים, משחקים לא ממש, קצת סרטים ובעיקר גלישה ומסמכים. כעקרון בתחלה התלהבתי מהראשון של מסך 22 רחב עם לוח TN טוב שיתן תוצאות דומות לסמסונג שיש לי רק בגדול יותר עם מרחב עבודה גדול. אם זאת במחשבה שניה לאחר גם קריאה בפורום אני שוקל להשקיע אותו סכום (בסביבות 1700) ולקנות מסך 19 עם פנל איכותי יותר (אני חייב לציין שאני מאלו שרואים את ההבדל בין חיבור VGA לDVI כך שיש סיכוי טוב שאבחין בהבדל הצבעים במעבר לפנל 8BIT). 1. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן מה עדי…
-
- 49 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב אחי זקוק להמלצות על מסך חדש, כאשר העדפה היא למסך 22-20 אינץ'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה עבור שלושה מקרנים שישמשו לסימולטור בדומה למה שיש בקישור הבא: כמו כן אם יש מקרן בודד שיודע לתת תמונה בזווית של 120-180 מעלות זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו: בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו.. הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני ככל הנראה קונה אותו. האם יש למישהו חוו"ד עליו? האם הוא שווה 1800 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זקוק למסך הכי זול שיש באיכות יחסית טובה לילדה שגולשת באינטרנט ומשחקת במחשב איך המסך הנ"ל תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בזאפ את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891262 מדובר על מסך IPS של LG 21.5 אינץ' . תג המחיר שלו הוא בין הזולים ל IPS ולגודל שלו. אני מתלבט האם לרכוש אותו או ללכת על מסך אחר (פאנל TN) שמן הסתם זול יותר. האם זוהי קנייה כדאית לדעתכם? התקציב הוא עד 750 800 שח 20-22 אינץ' עבודה רציפה מול המסך 15 שעות ביום (לא משחקים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הזה. המחיר לטעמי הוא בסדר אך הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים לעבודה שוטפת וטיפה משחקים. אינני עורך גרפי אך אני בהחלט יושב שעות רבות מול המחשב... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אציין כי כבר הפנמתי כי ה-Vp730 הוא הפייבוריט ב-"17 וה-Vp930 ב-"19, אך לאחר שביקרתי בחנויות וראיתי את המסכים השונים במציאות התרשמתי לטובה דווקא מ-LG, אותו שללתי לחלוטין מהתחלה. מאחר ולא הצלחתי למצוא שום ביקורת עניינית על המסכים שלהם, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנדון. המלצות/ביקורות על דגם מסויים או סדרה יתקבלו בברכה. כמו כן, האם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם על הדגמים הבאים של LG : L1732TQ http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml L1770HQ http://www.lge.com/products/model/detail/l1770h.jhtml המחירים של שניהם בסביבות 1800-1900 ש"ח ע"פ zap. ממה שראיתי המסכים די אזוטרים, ולא מוזכרים כמעט בשום מקום..לכן אש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לחוות דעת איזה מסך עדיף לשימושים עיקריים שהם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, ועדיפות לחסוך כמה שיותר במחיר (כרטיס המסך הוא 8800GS) SAMSUNG 2043BW במחיר 785 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 או CHIMEI 228D שעולה 870 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 אם יש מסך שאפילו עדיף יותר בטווח המחירים הזה, אשמח להמלצה. תודה מראש ויום טוב, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בין מסך LCD של NU L-922A ובין AOC ........ מה עדיף? תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הדגם הזה? mag 32" lcd tv דגם bk3201u האם שווה במחיר 1190 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לשימוש 50% אינטרנט - אופיס 50% משחקים -סרטים נראה לי שעדיף מסך רגיל ולא רחב לצורך האינטרנט ועבודה אלא אם כן יש לו PIVOT - מה דעתכם ? תודה
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-