מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,883 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 5ms ל 2ms ? ועד כמה זה משמעותי ? איזו חברה עדיפה שמדובר במסכי FULL HD מבחינת איכות תמונה, חיוניות צבעים וכו' ? ואיך אני יכול לדעת/לבדוק שלא עבדו עליי ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל עזרה בבחירת אחד משני המסכים הנ"ל. ברשותי SAMSUNG 226BW שללא ספק היה נפילה. רציתי לשדרג עצמי במסך 24" ולפי התקציב (עד 2000 ש"ח) די נסגרתי על ה2443 . לאור כל שנאמר בפורום הבנתי כי ה2209 הינו מסך איכותי למדי. ה 24" די מדגדג לי מבחינת הגודל. אני משתמש: אנטרנט,משחקים,סרטים. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
2 המסכים בעלי נתונים כמעט זהים כשאפילו הEWX צורך פחות חשמל ובעל ניגודיות טובה יותר ובאה עם מעמד HAS הארגונומי (כפי שמצויין באתר) אז מה יותר טוב ב-BW שהוא יקר ב-50 שקל או שזה לא מוצדק ועדיף לקנות את ה-EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-