עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Shoko,

אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by biobizz,

שלום אני מחפש לקנות מסך 22 או 24 (נמאס לי מעבוד עם טלויזיה 32 בתור המסך - זה לא נוח לי לעבוד עם טקסט) עכשיו אני חייב כניסת video component על מנת לחבר את ה WII (שעד עכשיו היה מחובר לTV בלי בעיה..) וכמובן שתמיכה ברזולוציה 1080p, עדיפות ליחס 16:10 אבל ממש לא חובה. בשביל הכבלים יש לי כרטיס לכידת וידאו ישן שאוכל להשמש בו, אז אין צורך שבמסך החדש תהייה כניסה composite אני לא רוצה להשקיע לא יותר מנגיד 2000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב, אבל חשוב שתהייה כניסת COMPONENT בינתיים מצאתי רק מסך אחד כזה במחיר הגיוני: LG L246WH שיש לו גם כניסת COMPONENT וגם HDMI שזה נחמד, מחיר כ 1500 ש"ח במפרט של המסך הזה רשום שיחס הניגודיות שלו הוא: 1:2000 שזה קצת נמוך ביחס למסכים אחרים בשוק, עכשיו …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. רציתי המלצה על מסך 23 אינץ שישמש למשחקים ועבודה שוטפת בסביבות ה1000 שקל . המסך יהיה מחובר לכרטיס gtx 260 .

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by tzuki_f,

יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by AcidBurns,

נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש מסוג samsung 953bw ועדיין לא יצא לי לכוון את הצבעים שיתאימו לי בשביל שהעיניים לא ישרפו. ורציתי לשאול איזה הגדרות צבע נוחות לעין כדאי לי להגדיר? כרגע ההגדרות שיש אצלי הם אלה: Brightness: 14 Contrast: 75 *נ.ב: מישהו יודע אם אפשר לכוונן את המסך באלכסון וכל זה כמו שיש בהרבה מסכים, כי כשאני מנסה לסובב את המסך אז מרגישים שיש התנגדות ואני מפחד לעשות בכוח. אם מישהו יודע ויכול להסביר לי כיצד אני מסובב אותו באלכסון אני יודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מסך 19" זול ככל האפשר, לשימוש משרדי בסיסי ביותר. לפי מה שראיתי רוב המסכים בשוק הם 19" רחבים, ואיני מעוניין בכזה. אשמח לקבל המלצה - ואולי אף הכוונה לחנות\טווחי מחירים. תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by kingpin,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  13. חשבתי על אחד מאלו: Samsung 2243EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm# ACER X223WBD 22" http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4764 LG W2242T http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1102&CatCode=524 CHIMEI 228D http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 מי הכי כדיי ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שלום אי צריך המלצה למסך 24" מסקייפיסי בתקציב של עד 2K (אין אפשרות לחנות אחרת). תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Player32,

איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by stropic,

כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. Started by KF,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by Drek Boy,

אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים