עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eranir,

שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pro.surfer,

שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את הDELL המדובר אין ספק שהוא שווה את הכסף (לכול המתלבטים) מה שכן כול התמונות שאני פותח בפוטושופ ובכלל ניראות יותר מרובעות הכול ממש מתוח. נגיד אני מגדיר דף A4 באחת מהתוכנות הגרפיות אני רואה אותו ממש קרוב למרובע יש למישהו מושג איך ניתן לשנות את זה ? תודה מראש טל.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by 3pac,

http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 יש למישהו את המסך מהדגם הזה ויכול לתת חוות דעת לגביו? ואיך האיכות שלו במשחקים? יש לי עכשיו מסך CRT וכרטיס מסך HD4850.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 21:57:15 מישהו ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by my truth,

שלום היום רכשתי מסך זה בעקבות ההמלצות בפורום שהחליף מסך CRT די ישן. תמונות וטקסט נראים בסדר גמור, אך סרטים בצפיה ישירה ו- VOD שאני רואה ברשת נראים די גרוע. האם ישנן הגדרות מסויימות שאפשר לשנות על מנת לשפר את הצפיה בסרטים? ניסיתי גם בחיבור VGA וגם בחיבור DVI ובשניהם הסרטים נראים גרוע. אשמח לתגובות והמלצות, ענבל.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by carpedm,

מה הייתם ממליצים היום כעל המסך הטוב ביותר העונה על הדרישות הבאות: ''19 4:3 ארגונומיה טובה צרכים: גלישה, משחקים, מסמכים וכ"ו (פאנל TN בהחלט סביר כאן) למרות שציינתי שהתקציב על 1500~ לדעתי אפשר להשיג מסך עם הדרישות האלא גם עד 1000~ ככה שאם חורגים מה 1000 ש"ח צריך להיות סיבה טובה. המלצות יתקבלו בברכה.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 20:36:47 אגב לפי התבוננות באתר יש הרבה המלצות על ה Samsung 971P שנראה שעונה על כל הדרישות אני ישמח לקבל עוד המלצות על מסכים בהשוואה למסך הזה כמובן הייתי שמח להיות עם 2 3 מסכים לבחור מבינהם עם הפלוסים והמינוסים הרלוונטים.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. שלום חברים ..קיבלתי תמסך אתמול ובהתחלה הכל היה סבבה פתאום היום אני מנסה להלדיק תמחשב הוא טוען תוינדוס ונהיה פשוט מסך שחור וזהו ... תוכלו לייעץ מה לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. קיוותי שהDELL 2209WA אולי יהיה סוף סוף מסך מתאים לגיימרים כבדים שלא רוצים להתפשר על איכות התמונה, אבל PRAD דאגו להבהיר שגם זה לא מתאים. האם מישהו במקרה מכיר מסך שנותן מענה בשניי המקרים (איכות תמונה + גיימר כבד)? ומסך שאינו עולה, במקרה הגרוע יותר מ3500... הערה: אל תדברו איתי על עצם השאלה - המסך לא מתאים לגיימרים כבדים, אין לי צורך לדון בנקודה זו. אני לא מעוניין להתנדב להוריד לעצמי עוד FRAME (שמצטבר עם הלאג של הרשת). אם הייתי משחק רק בארץ, בשרתים של 15 - 25 מילישניות, אז הייתי מסתדר. אבל כשהשרתים בחו"ל מתחילים במקרה המופלא ב70 מילי שניות ולרוב נעים סביב ה90 - 110, להוסיף לעצמי עוד איזה 20 ויותר מילי שניות, זה כבר לחרבן סופית על המשחק. תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  12. נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  13. מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by assi,

המסך החדש שלי הוא T220 "22 של סמסונג והשאלה שלי היא האם המסך שלי הוא HD? סרט שאני מוריד שהוא HD אני אראה במסך כ-HD? אשמח להבהרות בנושא, קצת מבלבל אותי ההבדל בין מסכי הטלוויזיה למסכי המחשב בעניין ה-HD.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Corrado,

שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by lik17,

אני קונה מחר מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף . מבקש את עזרתכם בדחיפות .

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. שלום! אני מחפש מסך 22" או 24" אם נכנס בתקציב של 1200 ש"ח השימוש של המסך הוא לגלישה באינט' עבודה באופיס[ממש קצת] ובעיקר לצפיה בסרטים חובה שלמסך תיהיה אפשרות של שליטה על הזווית שלו[למטה למעלה] תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by biobizz,

שלום אני מחפש לקנות מסך 22 או 24 (נמאס לי מעבוד עם טלויזיה 32 בתור המסך - זה לא נוח לי לעבוד עם טקסט) עכשיו אני חייב כניסת video component על מנת לחבר את ה WII (שעד עכשיו היה מחובר לTV בלי בעיה..) וכמובן שתמיכה ברזולוציה 1080p, עדיפות ליחס 16:10 אבל ממש לא חובה. בשביל הכבלים יש לי כרטיס לכידת וידאו ישן שאוכל להשמש בו, אז אין צורך שבמסך החדש תהייה כניסה composite אני לא רוצה להשקיע לא יותר מנגיד 2000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב, אבל חשוב שתהייה כניסת COMPONENT בינתיים מצאתי רק מסך אחד כזה במחיר הגיוני: LG L246WH שיש לו גם כניסת COMPONENT וגם HDMI שזה נחמד, מחיר כ 1500 ש"ח במפרט של המסך הזה רשום שיחס הניגודיות שלו הוא: 1:2000 שזה קצת נמוך ביחס למסכים אחרים בשוק, עכשיו …

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. רציתי המלצה על מסך 23 אינץ שישמש למשחקים ועבודה שוטפת בסביבות ה1000 שקל . המסך יהיה מחובר לכרטיס gtx 260 .

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by amitozer,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שקניתי למחשב- samsung t220 הכל מצוין. רואים מצוין. אבל משהו אחד מוזר לי קצת... יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא רגיל כי עברתי מהמסך של הלפטופ למסך חדש, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם... כשהתמונה במסך עומדת, למשל על הדסקטופ, אז איפה שיש צבעים חזקים, זה נראה כאילו יש רעידות קטנות של הצבע. קשה להסביר את זה כל כך, אבל זה נראה כאילו רואים את הזרימה של הנוזל של המסך. כאילו המסך מהבהב, אז אמנם זה הבהוב מהיר ככה שלא רואים אותו בצורה חזקה, אבל רואים מעין הבהוב. מקווה שהצלחתי להסביר מה הבעיה, אשמח אם תוכלו לתת לי עצה. חשבתי שמדובר בקצב הרענון של המסך, אבל הוא קבוע על 60 HZ ואיני יכול לשנות אותו.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  21. שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש מסוג samsung 953bw ועדיין לא יצא לי לכוון את הצבעים שיתאימו לי בשביל שהעיניים לא ישרפו. ורציתי לשאול איזה הגדרות צבע נוחות לעין כדאי לי להגדיר? כרגע ההגדרות שיש אצלי הם אלה: Brightness: 14 Contrast: 75 *נ.ב: מישהו יודע אם אפשר לכוונן את המסך באלכסון וכל זה כמו שיש בהרבה מסכים, כי כשאני מנסה לסובב את המסך אז מרגישים שיש התנגדות ואני מפחד לעשות בכוח. אם מישהו יודע ויכול להסביר לי כיצד אני מסובב אותו באלכסון אני יודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מסך 19" זול ככל האפשר, לשימוש משרדי בסיסי ביותר. לפי מה שראיתי רוב המסכים בשוק הם 19" רחבים, ואיני מעוניין בכזה. אשמח לקבל המלצה - ואולי אף הכוונה לחנות\טווחי מחירים. תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. שלום התחדשתי במסך 26" של VIEWSONIC מדגם VX2640W 3MS ההייתי שמח אם תגידו לי מה ההגדרות האופטימליות להגדיר למסך בשביל שהעיניים לא יידפקו מהר .. (יש למסך הזה הרבה אור, 400cdm) כמובן שאני יכול לפי הטעם ומה שנראה לי לכוון, אבל אני מעדיף ללכת על משהו קצת יותר מוסמך ואולי לסבול מטיפה חושך שאני לא רגיל אליו(ואתרגל), כי זה חשוב מאוד בריאותית. לא רק זה, אני יושב יחסית קרוב למסך, איזה חצי מטר, 750 ס"מ גג... ואני לא יכול לשבת יותר רחוק.. זה לא נוח לטקסטים אולי בסרטים וכו' אפשר לשבת 2 מטר (ואז אני צריך משקפיים..) המסך נקנה בעיקר לסרטים/סדרות , טקסטים(אינטרנט-דפדפן, מאמרים, התכתבויות, מסמכי WORD) אז ככה מוגדר: Contrast : 60 brightness : 83 color adjust : 6500K sharpness : 50 aspect ra…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.