מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מסך ראשון http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JHC30CBD2 מסך שני http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JHAADA730 מסך שלישי http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH80CD9DE הדבר שהכי חשוב לי , זה קריאה באינטרנט, זאת אומרת שהעיניים לא התעייפו , הגודל לא באמת חשוב לי , אבל מסך קונים פעם ב מספר שנים , אז לא אכפת לי להשקיע מעט , אם אתם חושבים שיש אלטרנטיבה של חברה אחרת אני אשמח אם תרשמו לי כאן בתודה , אבירן .
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני 3 ימים ואני מרגיש שהוא בוהק לי מידי חזק מידי לעיניים מה אפשר לעשות בשביל שיהיה יותר נעים לעיניים?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות נייד חדש. 1080P נראה לי לא מספיק שטח עבודה. חשבתי לעבור ל 4K. האם זה כדאי? (לצורך העניין IDE ודפדפן על אותו שטח מסך ע"מ שאוכל לעבוד עם שניהם). (מודע לזה שהטקסט קטן, אבל זה פתיר). והאם זה אפשרי לשחק מדי פעם על 1080P בלי שזה יראה נורא? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש כאשר ישנם כמה דגשים. אני אשתמש במסך בעיקר כדי לראות סרטים במחשב ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לקבל תאורה חזקה, גוונים מרובים של שחור ושיהיה גמיש מבחינת זווית הצפייה. גדול המסך פחות קריטי ואני מאמין שכל גדול בטווח 20-26 יספק אותי, כאשר העדיפות מאחר והשימוש העיקרי זה סרטים זה 16:9 או 16:10 (תקנו אותי אם אני טועה ועדיף אחרת) התקציב נכון לעכשיו די מוגבל, 1500 ש"ח ומטה זו העדיפות. החיבור לכרטיס מסך מאפשר יציאת DVI או HDMI. יש חיה כזאת או שכדאי להגדיל את התקציב? בקרוב תצא סדרה חדשה של מסכים ששוה לחכות לה? דגשים שכדאי לשים לב אליהם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
בקיצור הגעתי למסקנה שהם שתי המסכים הכי טובים לתקציב השאלה מה יותר טוב. 1) מה יותר טוב לעבודה מרובה על מחשב וסרטים 2) מה יותר טוב למשחקים ובבקשה תנסו לבסס על עובדות וגם על ניסיון אישי עם שניהם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי טלוויזיה LCD של GRATEZ 32 אינץ'. אני מתקשה לחבר אותה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9500/9700 עם יציאת DVI. כשאני מחבר את החיבור DVI למחשב אני שומע צפצוף כמו כשמחברים התקן USB והטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב HD. הבעיה היא שאין תמונה.. המסך הרגיל שמחובר למחשב נכבה, ואני רואה תמונה שחורה בטלוויזיה. יש רעיונות? המערכת עובדת על WINDOWS XP. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מה דעתכם על 2 המסכים האלה http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=10015 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3239 איזה מבין שניהם עדיף לי?!?! או שאולי יש לכם בכלל המלצה על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני בזמנו לפני כשנתיים הייתי מאוד פעיל בפורום, אני זוכר שאז מסכי הLCD היו 25MS וכולם התלהבו מהיונדאי Q17 או משהו כזה שהיה 16M. ועכשיו שאני רוצה לראות מה ישתנה במסכי LCD, שכל המסכים הללו מגיעים היום עם קצב רענון מטורף. של 2MS. כולם פה ממליצים על איזשהו דל שהדגם שלו משהו עם 2007 שעולה מינימום 2300 שקל, ועם קצב רענון גבוה מאוד ביחד למה שהולך היום בשוק, שלמיטב הבנתי הקצב רענון קשור למריחות על המסך, אז למה בעצם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת איכות התמונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
גולשי פורום "מסכי LCD" שלום רב, כחלק מעדכון 1.1 של מילון הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של המילון) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע למילון נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה במילון (איזה מושג), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "מסכי LCD"
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך עצה לגבי איזה מסך לקנות ל- GTX 970 שלי לגיימינג (BF1, Witcher 3) והצגת סרטים. עלתה לי המחשבה לגבי מסך 144HZ אבל אני כבר שנים משתמש במסך IPS ופשוט החלטתי שאני מעדיף להשאר עם איכות הצבעים של IPS מאשר TN. אני חושב שאני דיי סגור על סדרת ULTRA SHARP של DELL, רק השאלה האם הכרטיס מסך שלי יחזיק ברזולוציה 1440p עם מסך ה-27", או שכדאי לא לקחת סיכון ולקנות 24" 1080p? תודה רבה מראש, אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו על סף רכישת מחשב חדש לאחי אשר ישמש אותו למשחקים ולעבודה משרדית (כמו למשל גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). הבחירה הצטמצמה לשני הדגמים שבכותרת - אסוס VW222U או סמסונג 2243. מבחינת המחיר ההבדל זניח ולכן נותר רק לבחור את העדיף מביניהם ממה שהבנתי עד כה מקריאה בפורום ובחיפוש בגוגל שני המסכים יהיו טובים למשחקים, כאשר ה-VW222U עדיף במקצת. השאלה היא איזה מבין השניים טוב יותר בעבודה עם טקסט כפי שצויין לעיל? האם יש הבדל משמעותי בין השניים? תודה רבה לעוזרים! עידו.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הפיאסקו האחרון עם המסכים של DELL, חשבתי לנסות לבדוק למה "ההנחה" המוצעת כל כך מזערית, הרי התוצאות. מתוך האתר של DELL ארה"ב: 2007FP- 469 US$ * 1.15500 = 2 337.47152 Israeli shekels 2007WFP- 399 US$ * 1.15500 = 1 988.59517 Israeli shekels 2407WFP HC- 569.00 US$ * 1.30500 = 3 204.16063 Israeli shekels כידוע בארה"ב החובה לשלם מיסי קנייה חלה על הקונה ולכן המחיר אינו מכיל אותם, לעומת זאת על ה- "20 תשלמו 15.5% מע"מ ועל ה- "24 תשלמו גם 15% מס קניה. שני הרחבים מתומחרים בכ- 10% מעל המחיר בחו"ל (+מיסים) וה- FP כמעט בול. שימו לב שה- "24 במבצע באתר המכירה לפרטיים ממחיר של 669$ (מבצע של 100$ ) וכן כי המחירים לפני הוצאות הובלה ורווחים של היבואן. בקיצור,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה בחוץ לארף אז אני צריך שמישהו יגיד לי איזה מסך יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם כ- 1800-1900. ש"ח. השימוש העיקרי הוא גלישה וסרטים. פחות משחקים. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום שאלה לי מה עדיף לי לקנות למחשב מסך 22 או כבר לקנות LCD 32 השאלה אם יהיה הבדל באיכות בזמן גלישה משחקין וכו...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי לשימושים של עיבוד תמונה (פוטושופ + לייטרום) וגלישה, איך המסך Dell S2718D לעומת Dell U2717D? כולם ממליצים בדר"כ על סדרת ultrasharp, אבל יש מחיר טוב על Dell S2718D באמזון כרגע. תודה, מאיר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-