מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי אבל אני בהתלבטות... העניין הוא שאני קונה גם טלויזיה 26' ומחבר אותה למחשב, אז הדבר היחיד שהמסך יעשה יהיה להריץ משחקים. עכשיו אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שעדיף מסך רגיל מאשר רחב למשחקים, וב22' רוב המסכים רחבים, ואם לא הם נהיים לא נוחים לעין (תקנו אותי אם אני טועה). אז האם עדיף 20' או 22' ??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה טלויזיה 32 אינטצ' של טושיבה וחיברתי אותה ב hdmi למחשב עשיתי תצוגה מפוצלת אבל יש לי בעיה אני לא יכול לראות כלום ממרחק בטלויזיה הגופנים קטנים מדי ניסיתי להגדיל את הגופנים בהגדרות של ווינדוס אבל זה מגדיל לי את הגופנים בשני המסכים ולמרות כל מה שניסיתי לא הצלחתי להגדיל רק בטלויזיה בנוסף לכך גם כשאני מגדיל את הגופנים אז באינטרנט הגופנים נשארים בגודל המקורי שלהם אם מישהוא יודע איך לעזור לי אני אשמח מאוד (אם הדיון לא נוגע לפורום הזה אני מצטער לא מצאתי פורום יותר מתאים)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מסכי מחשב צמודים זה לזה, האם אפשר להגדיר בצורה כלשהי שהמחשב יחשוב ששניהם זה מסך אחד וככה בעצם אני אוכל לשחק משחק על שניהם ביחד כשאחד מהמסכים הוא ההמשך של השני?(כמו שעושים בסרטים עם כמה מקרנים..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך הזה, מישהו התנסה איתו ? הבנתי שיכול להיות בעיות של מסמכים ואתרי אינטרנט מעוותים בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו והעובדה שהוא מסך רחב ? אני רוצה שהמסך שלי ישמש אותי גם לאופיס וגלישה (ולא רק לסרטים ) וחשוב לי שלא יתעייפו לי העניים מהעבודה איתו. קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 ***עריכה*** האם כרטיס המסך שיש לי הוא מספיק ? ומה עם מסך 23 אינץ כמו: האם זה לא גדול מדי לשולחן העבודה ? מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני אחבר למסך כבל חשמל 110V ארה"ב, האם המסך יפעל בצורה תקינה? תודה. נ.ב משהו יודע אם זה תקף גם על טלויזיות LCD? (יש לי SONY BRAVIA )
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שכתבתי לכם על הבעיה הקודמת ב- T220 החדש שלי (בעיה שהסתדרה בעקבות החלפת כבל VGA) גיליתי שיש בעיה נוספת. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. השינויים לא מהירים אלא פעם בכמה דקות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 יש למישהו את המסך מהדגם הזה ויכול לתת חוות דעת לגביו? ואיך האיכות שלו במשחקים? יש לי עכשיו מסך CRT וכרטיס מסך HD4850.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 21:57:15 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום היום רכשתי מסך זה בעקבות ההמלצות בפורום שהחליף מסך CRT די ישן. תמונות וטקסט נראים בסדר גמור, אך סרטים בצפיה ישירה ו- VOD שאני רואה ברשת נראים די גרוע. האם ישנן הגדרות מסויימות שאפשר לשנות על מנת לשפר את הצפיה בסרטים? ניסיתי גם בחיבור VGA וגם בחיבור DVI ובשניהם הסרטים נראים גרוע. אשמח לתגובות והמלצות, ענבל.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
השגתי את הדל 2408 במחיר נעים. אך צריך להוציא את המסך מהמחסנים של המכס כך שהם לא יכולים לבדוק אם זה הA01. הם טוענים שהמשלוח הגיע לפני חודש. האם להמר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שקניתי למחשב- samsung t220 הכל מצוין. רואים מצוין. אבל משהו אחד מוזר לי קצת... יכול להיות שזה נובע מכך שאני לא רגיל כי עברתי מהמסך של הלפטופ למסך חדש, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם... כשהתמונה במסך עומדת, למשל על הדסקטופ, אז איפה שיש צבעים חזקים, זה נראה כאילו יש רעידות קטנות של הצבע. קשה להסביר את זה כל כך, אבל זה נראה כאילו רואים את הזרימה של הנוזל של המסך. כאילו המסך מהבהב, אז אמנם זה הבהוב מהיר ככה שלא רואים אותו בצורה חזקה, אבל רואים מעין הבהוב. מקווה שהצלחתי להסביר מה הבעיה, אשמח אם תוכלו לתת לי עצה. חשבתי שמדובר בקצב הרענון של המסך, אבל הוא קבוע על 60 HZ ואיני יכול לשנות אותו.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים ..קיבלתי תמסך אתמול ובהתחלה הכל היה סבבה פתאום היום אני מנסה להלדיק תמחשב הוא טוען תוינדוס ונהיה פשוט מסך שחור וזהו ... תוכלו לייעץ מה לעשות? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני קונה מחר מסך חדש ואני לא יודע מה עדיף . מבקש את עזרתכם בדחיפות .
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המסך החדש שלי הוא T220 "22 של סמסונג והשאלה שלי היא האם המסך שלי הוא HD? סרט שאני מוריד שהוא HD אני אראה במסך כ-HD? אשמח להבהרות בנושא, קצת מבלבל אותי ההבדל בין מסכי הטלוויזיה למסכי המחשב בעניין ה-HD.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-