עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. השימושים: משחקים וסרטים וגלישה וכו' 17 או 19 אינץ' מקסימום 1400 ש"ח אשמח אם תתנו לי את הדגמים המשתלמים ביותר במחיר הזה גם של ה 17 וגם של ה 19

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מתכנן לקנות מסך LCD 32" לחדר שלי שיהיה מחובר למחשב עכשיו יש לי כמה דרישות שיתמוך תמיכה מלאה ב HDTV ושיהיה עד +-5500 אם לא מסתדר משהו איכותי בתקציב אז אפשר 29" עכשיו לשאלה שלי... באיזה חיבור אני צריך לחבר אותו למחשב בשביל לראות באיכות המקסימלית לדוגמה שאני יוכל לנגן מהמחשב HDTV וככה אני יוכל לנצל את הפוטנציאל של הטלויזיה אני צריך בשביל זה לחבר את המסך דרך ה DVI ? ולפי התכנון המסך יהיה תלוי על הקיר מעל המסך של המחשב ככה שאני ישתמש ב LCD 32" רק לסרטים ומשחקים (: תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השימושיים יהיו משרדיים בעיקר ולכן חשוב לי פאנל איכותי . מהו המסך 19 עם פאנל איכותי הכי זול וטוב שיש ?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by GeforceFX,

שלום המסך שלי מת היום לאחר 7 שנים של עבודה LG 795 FT+. אני מעוניין לקנות מסך LCD "19 למשחקים כבדים אז 2MS יהיה מצויין ו...זהו מה אתם ממליצים?

• 36 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. אז ככה חשבתי להביא את Dell 2408WFP מח"ל יצא לי סביבות 2000 ש"ח + אחריות(אבל אני לא יודע אם היא בינלאומית אז מי שיכול להגיד אם נציגויות דל בארץ יכבדו את האחריות מארה"ב אז שיגיד את זה גם) והאופציה השניה היא מסך של סמסונג ה T240 - שהרבה מאוד אנשים סביבי שלא מכירים את דל ממליצים עליו כמסך הטוב ביותר. המטרה של המסכים היא למשחקים במחשב, סרטים בהיי דף מלא, וגם בעתיד משחקים של פלייסטיישן 3 כשיצא הצ'יפ הכרטיס שיפעיל אותו סביר להניח יהיה 260 GTX מומהר (לינק): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150330 אז עכשיו שיש לכם את הנתונים, מישהו יכול להגיד לי מבין שניהם איזה מסך יותר טוב ואמין ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  7. ראיתי את המסך הזה: Acer LCD 19 AL1916WS Wide Screen השאלה שלי, האם הוא טוב? שווה את הכסף? באופן כללי, מסך רחב זה בעייתי עם משחקים? המשחקים יראו מתוחים או רגיל? אפשר גם לקבל המלצות למסכים טובים אחרים בתקציב של עד 1500 שקלים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, אני מתלבט בין 2 הדגמים האלה (בלבד): Asus VW246H ו- VE247H. סרטים ומשחקים זה השימוש העיקרי. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום כפי שכתוב בכתורת =) אני קונה מסך LCD. והמון זמן לא הייתי פה, ואין לי מושג כ"כ היום מה טוב ומה לא אז רציתי שתמליצו לי על מסך הכי טוב שאני אוכל לקנות במחיר של 1800-1900 ש"ח . השימוש רוב הזמן יהיה לצפיית סרטים ומשחקים =) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by olegr,

מחפש מסך 22-מתעסק בצילום-גרפיקה-פוטושופ עד1500 ש"ח תודה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by (G),

תמליצו לי על מסך "22 בסביבות ה- 1800 ש"ח. 70% משחק 20% גלישה ברשת 10% צפיה בסרטים אם אפשר את כל הפיצ'רים/חיבורים עדכניים שיש כיום. שמעתי שהסמסונג טובים ביחס למחיר או אולי חברה מוכרת אחרת גם אפשרי. בנוסף תציינו איזה פאנל עדיף. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לצערי הרב אין לי זמן לבדוק מסכים אבל אני סומך עליכם . אני חייב לרכוש את המסך עד מחר (רביעי על הבוקר). * התקציב עד 2000 ש"ח (אם יש משהו ממש ממש טוב שעולה קצת יותר אז תמליצו חופשי, יש סיכוי שאשקיע עוד). * הגודל 19 אינטש. * חברה מוכרת! (או חברה לא מוכרת שהתרשמתם ממנה לטובה). * אחריות נורמלית (פיקסל פגום 1 = החלפה) שנתיים שלוש. המסך ישמש בין השאר למשחקי מחשב ולכן חשוב לי שהמסך יתמודד הייטב עם FPS גבוה ועם כמה שפחות מריחות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The_Israeli,

הפלסמה 42' בת שלוש השנים + שלנו נפטרה בשיבה טובה, ונאמר לנו שיעלה הרבה מאוד כסף לתקנה. החלטנו לקנות במקום LCD חדש. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. בעיקרון מדובר במסך שישמש אותנו בסלון הבית. לא צריך רמקולים מובנים למסך - יש מערכת 5.1 מאוד איכותית. אולי בעתיד מתישהו נחבר למחשב, אבל זה לא צריך להיות שיקול... זקוק להמלצה למסך שהוא הכי משתלם בסכום המדובר ביחס של עלות-גודל-איכות, וגם המלצה למקום לקנות בו את המסך המדובר. אנחנו גרים בר"ג ככה שעדיף משהו בסביבה של ת"א-ר"ג-גבעתיים. תודה רבה מראש חברה! באתי לכאן לשאול כי אני יודע שפה אנשים מבינים עניין.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by manganga7,

זקוק להמלצה למסך LCD בגדול 17 אינץ. השימושים העיקריים שלו יהיו קצת משחקים והרבה עבודה שוטפת. התקציב הוא 900 שקל.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by b127,

מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD ביחס 3:4 ובגודל 19" בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מחפש מסך של חברת LG או BenQ מכיוון שאני עובד עם יבואן של שתי החברות האלה ויכול לקבל, מחירים נוחים במיוחד למסכים שלהם. אשמח לכל הצעה וכמו כן אפשרית חריגה קטנה מהתקציבאך לא לרמות של 2000 ש"ח. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\

25. אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש, חיפשתי כאן המלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי ולבסוף הלכתי על Dell 2007WFP. אולם, לא מצאתי חנות שמחזיקה את המסך הזה, הוא פשוט לא מיוצר יותר (וחבל) הדגמים החדשים יותר של דל (2009/ 2008 ) הם בעלי פאנל TN, ולכן החלטתי לוותר עליהם. אז שבתי לHwzone עם צורך להמלצה חדשה, של מסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי למשחקים, סרטים, והרבה גלישה באינטרנט. תקציב: עד 3000 שקל ( ממש לא חייבים לנצל הכל, עדיף באיזור ה2300+-) תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים