מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במסך יש לי שקע DVI-D , ובמחשב DVI -I. איך אני מוצא כבל/מתאם מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב, הבעיה היא כזו: הצבע הלבן של המסך בהיר- בוהק מדי, מה שגורם לאי נוחות בעיני וכאב במצח. לא מדובר בבעיה של קריאה או ראייה של אובייקטים על המסך, הראות היא טובה, אך לאחר מספר דקות בגלל שהלבן הוא כזה זוהר ודומיננטי מתחילה הרגשה של אי- נוחות בעיניים. הבעיה אינה מגיבה לנסיונות הגדרה, ניסיתי לשחק עם הcontrast וה brightness גם בOSD של המסך עצמו וגם בהגדרות של ה ATI CATALYST, מה שאומנם מוריד מסך כל איכות הצבע ויכולת רואי נמוכה יותר, אך למעשה הצבע הלבן- למשל בדפדפן או בתוכנת וורד של מייקרוסופט נשאר דומיננטי ובהיר באופן לא נוח.... אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לטפל בבעיה הזו, אף על פי שקראתי שלסוג המסך הזה ישנה בעייה של בהירות...[br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 01:40:06…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב ביתי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים בתקציב של 600-700 ש"ח אני מתלבט בין כמה, אבל יש לי אחד שאני כנראה סגור עליו וזה הפיליפס הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB האם המסך הזה הוא טוב לצרכים שלי והאם יש אפשרות למצוא מסך טוב יותר בטווח המחירים הזה ואפשר לחרוג אבל טיפה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ניסיתי בכל רשת מחשבים ארצית גדולה שמוכרת לי, לא הצלחתי למצוא את המסך במלאי בשום מקום. חלקם אומרים לי שעוד שבוע יגיע, חלק אומרים שגם אז לא בטוח. האם יש מסכים אחרים טובים, עם פאנל e-IPS באיזור אותו מחיר? לחילופין, האם מישהו מכיר חנות המוכרת את הDell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS, יש לה אותו במלאי *כרגע*?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרנות מסך חדש ואני לא יודע האם לקנות את הDell 2209WA או הSamsung 2243BW/EW או בכלל אחד אחר. התקציב שלי מאפשר את שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים ומשחקים. עכשיו השאלה היא האם אני אהנה מהאיכויות הנוספות שיש לDELL להציע. המפרט שלי הוא: C2Q Q9550 EP-43-DS3L 2X2GB DDR2 800MHZ HD4870 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הזמנתי היום מסך מהחנות NOTEBOOK CLUB והמסך הוא Dell E2209WA. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2209wa.htm ראיתי בכל מיני חנויות שמוכרים את אותו המסך רק בלי הE האם יש הבדלים? אני זוכר שבדגמים האחרים E זה בדר"כ פאנל TN ואני רוצה E-IPS... תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המסך הזה LG 19" W1943T 5ms LCD הוא מתאים לסרטים ומשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
היום הלכתי לבאג כדי לקנות את הT220P והוא הציע לי מסך חדש של סמסונג שרק הגיע לחנות P2370 זה מסך 23 עם 50000 ניגודיות ו2MS ברזולוציה של 1920X1080 ראיתי את התמונה במסך והתמונה יפה מאוד הדבר היחיד שמלחיץ אותי זה שהבנתי שהמסך הזה הוא מסך "ירוק" חוסך 33% חשמל ואני לא יודע מאיפה מישהו יכול להרגיע אותי בעניין הזה?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-