מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יצרתי קשר עם 10+ חנויות ברחבי הארץ, אין אותו לאף אחת. אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה את המסך במלאי (עם פאנל IPS), אנא אמרו לי איפה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב אז בעקרון המסך הגיע(עם סטנד מלא !) בלי פיקסלים מתים עד כמה שבדקתי עם תמונות בצבעים שונים על כל המסך ובעקרון נראה טוב (החנות אגב פנדס והשירות לא רע בינתיים המחשב מFOX מתעכב למרות שאני מבין שהם עוברים איחוד עם TMS עכשיו אז אולי זה מעכב אותם למרות שהזמנתי את המחשב 3 ימים לפני המסך אם כי כנראה שוב זב מחשב וזה מסך ) אז ככה : איזה עוד בדיקות כדא להעביר את המסך? אוקי והנה ביקורת - דבר ראשון המסך מתנדנד מעט אצלי הוא עומד מול קיר אבל הייתי לוקח את זה בחשבון למי שזה לא ככה דבר שני החיבורים לחשמל פורט וכו' קשים מאוד להשגה לקח לי קצת זמן למשש את המקום עד שהצלחתי לחבר וגם החשמל לא ממש נכנס בקלות ועד שלא הכנסתי אותו היה מהמקום מעין רעש חשמלי כזה שעבר אחרי שניסיתי להדק את העסק. ה…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
קניתי את ה T220 לפני בערך ארבעה חודשים ועכשיו בצד שמאל למטה של המסך מופיע לי סימן דיי גדול שחור וסגול כאילו קצר במסך וזה גדל כל הזמן כמו פיקסלים שנישפרים כל הזמן אני מתאר לעצמי שעדיין יש לי אחריות על המסך היכן אני יכול לתקן אותו? איפה המעבדה לתיקונים של המסכים האלה? אגב קניתי אותו בבאג תודה ענקית מראש ומצטער אם עברתי על חוק כלשהו אני פשוט לחוץ לפתור את הבעיה עם המסך לפני שהוא יהרס לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסך יש לי שקע DVI-D , ובמחשב DVI -I. איך אני מוצא כבל/מתאם מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מסך 19" מחוברים כרגיל (אם אני לא טועה בחיבור DVI) עכשיו הטלויזיה היא דרך המחשב (כרטיס TV), ואני רוצה לשנות את זה, ככה שיהיו לי 2 מסכים שמחוברים למחשב: 1- ה-19" 2- ה-32" אינץ' שאליו אני רוצה לחבר גם ישירות את הממירה של ה-TV אפשר לקבל הסבר קטן איך אני מחבר 2 מסכים למחשב אחד, וגם איך אני מחבר את הממיר ואת המחשב לטלויזיה? ד"א, אם זה משנה שני המסכים הם LCD. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי בכל רשת מחשבים ארצית גדולה שמוכרת לי, לא הצלחתי למצוא את המסך במלאי בשום מקום. חלקם אומרים לי שעוד שבוע יגיע, חלק אומרים שגם אז לא בטוח. האם יש מסכים אחרים טובים, עם פאנל e-IPS באיזור אותו מחיר? לחילופין, האם מישהו מכיר חנות המוכרת את הDell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS, יש לה אותו במלאי *כרגע*?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי היום מסך מהחנות NOTEBOOK CLUB והמסך הוא Dell E2209WA. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2209wa.htm ראיתי בכל מיני חנויות שמוכרים את אותו המסך רק בלי הE האם יש הבדלים? אני זוכר שבדגמים האחרים E זה בדר"כ פאנל TN ואני רוצה E-IPS... תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 22' 2253BW כאשר אני מוריד סרטים HD 1080 אני מסוגל לראות אותם בלי שום בעיה. הייתי בטוח שאני חייב כרטיס מסך מעולה (יש לי רק INVIDIA 8500) עם יציאה לכבל של HD למסך, אז מה קורה פה או שלא הבנתי נכון או שהסרטים שאני מוריד הם לא באמת FULLHD? סילחה על הבורות מראש.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה t220 של samsung. שאלתי היא, האם אפשר לנקות את הצג עם קצת תרסיס לניקוי חלונות ומגבת עדינה? האם מומלץ? לא ישאיר סימנים?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-