מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
האם זה גם פאנל TN רגיל? למה למשל במסך שכזה הזווית צפייה היא הרבה הרבה יותר גדולה ממסך מחשב עם פאנל TN? למשל יש לי טלויזיה מחברה שהיא בטח גנרית, TOPFIELD, 42 אינץ שהיא פול HD, כרגע המחשב שלי מחובר ממנה ובמשחקים וכדומה רואים מדהים, פשוט ממש מושלם, במיוחד עם סרטי FHD. אז מה כל ההבדל בין מסכים כאלו לכאלו? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בעקרון למשחקים וצפייה בוידאו גם בHD תקציב: עד 1000 ש"ח אם אפשר כניסת HDMI (או שזה לא משנה).. ומה עדיף? מסך FHD או לא(720P)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
מחירי 2 מסכי מחשב בזאפ : מסך T220 LCD גודל 22 אינץ' רחב רזולוציה 1680x1050של סמסונג עולה כ-1000 ש"ח מסך PrimeView PV17RV LCD בגודל 17 אינץ' רזולוציה 1024x768 עולה 1820 ש"ח מה, זה? טכנולוגיה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום! המסך הוא צריך להיות 50% אינטרנט 35% משחקים כבדים 15% עבודות התקציב הוא עד 850 ש"ח מקס' תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך T220 של סמסונג ואני די סובל מהגודל העצום שלו מאחר ואני עובד עם טקסטים קטנים. אשמח אם תמליצו על מסך המתאים לשימושים שלי.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במסך LCD מ19-20 אינטש המסך חייב להיות מזכוכית או ממשהו קשיח כי יש לי אח קטן איך המסך הזה: 20 TP2053W המסך שלו מזכוכית או chinei 958d התקציב עד 700 ש"ח תודב רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהנחה שלא כתוב על האריזה או בחוברת ההוראות?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מסך יש לי בחירה, צריך את עזרתכם: 1) דגםT240 - אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI USBX2 AUDIO OUT FULL HD 2)דגם 2333HD-TV אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:10,000 רזולוציה 1,920x1,080dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI Component TV(Digital TV/Analog TV) Optical Out, Scart, CI Slot רמקולים 3WX2Ch FULL HD 3)דגם 2433BW אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI FULL HD 4)דגם 2333HZ-3D אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 3MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,680x1,050dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI תואם Mac מצטער על הבאלגן, ארבעת הדגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשרות 1: Samsung 245BW אפשרות 2: LG W2442PA נ.ב.- לא משנה לי אם זה 16x10 / 16x9, ואם יש הצעות שונות בטווח מחירים של עד 1450 ש"ח אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מסך המחשב שלי, SyncMaster 940BW, מציג את הטקסט כמו מדפסת ישנה שהדיו שלה הולך ונגמר. האותיות מופיעות בצבע אפור (ולא שחור) ונראות פגומות, כאילו חלק מהפיקלים אינם מנוצלים. התמונה המצורפת מראה איך נראה הטקסט הנוכחי על צג המחשב. איך מתגברים על התקלה? רן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש שתומך בזה והבנתי שזה יכול לאפשר לי לחבר את הPS למסך.. ניסיתי לעשות זאת ע"י כבל HDMI TO DVI אבל המסך לא מזה חיבור בכלל... צריך להגדיר את זה?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לקנות מסך חדש. משיקולים שונים החלטתי שהמסך שאני רוצה לא יהיה רחב (וזה מוריד את ה-2209WA הפופולרי מהרשימה) ולא יהיה גדול ("20 עד "22). אני גם רוצה פנל IPS כי הבנתי שהוא הטוב ביותר. מחיפושים שערכתי עולה שה-LG L2000CP הוא מסך אטרקטיבי מאד אבל לפני שאני קונה עלה על דעתי לשאול כי אולי יש מסך נוסך שעלי לשקול. השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות אז דיוק הצבעים חשוב אבל קצב ריענון או רזולוציית Full HD לא. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
נורמלי לשימושי text בלבד בסביבות 700 ש"ח? אפשר גם גדול יותר באותו התקציב, 16:9 זה פשוט קטן לשימושי. תודה עריכה : טוב נראה לי שזאת האופציה היחידה ,samsung 943bm ,שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז בעקרון המסך הגיע(עם סטנד מלא !) בלי פיקסלים מתים עד כמה שבדקתי עם תמונות בצבעים שונים על כל המסך ובעקרון נראה טוב (החנות אגב פנדס והשירות לא רע בינתיים המחשב מFOX מתעכב למרות שאני מבין שהם עוברים איחוד עם TMS עכשיו אז אולי זה מעכב אותם למרות שהזמנתי את המחשב 3 ימים לפני המסך אם כי כנראה שוב זב מחשב וזה מסך ) אז ככה : איזה עוד בדיקות כדא להעביר את המסך? אוקי והנה ביקורת - דבר ראשון המסך מתנדנד מעט אצלי הוא עומד מול קיר אבל הייתי לוקח את זה בחשבון למי שזה לא ככה דבר שני החיבורים לחשמל פורט וכו' קשים מאוד להשגה לקח לי קצת זמן למשש את המקום עד שהצלחתי לחבר וגם החשמל לא ממש נכנס בקלות ועד שלא הכנסתי אותו היה מהמקום מעין רעש חשמלי כזה שעבר אחרי שניסיתי להדק את העסק. ה…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך בגודל 24-27 (עוד לא ממש החלטתי). אני מכיר סה"כ שניים שמדברים עליהם פה הרבה: - דל 2408. - דל 2709: איזה פאנל יש לו? מה ההבדל בינו ל2707? יש מסכים מעניינים נוספים ברמת המחירים הזו? ראיתי בזאפ את Eizo S2401WE - שווה משהו או שאיזו התחילו לייצר TN פתאום? תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-