עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Toxin II,

אהלן, כבר מזה כשנה שאני משתמש בSamsung SyncMaster 206BW, מסך רחב 20 אינצ' הכל היה טוב ויפה עד אתמול... אתמול החלטתי להתקין דרייברים חדשים של כרטיס המסך [יש לי Geforce 9800GTX]-התקנתי את הגרסא האחרונה של NFORCE 190.38 בכל אופן, לאחר ההתקנה, קפצה לי הודעה "Display's settings have been changed", בעוד שזה היה נראה לי תמוה, החלטתי לבדוק את העניין וגיליתי שהמחשב לא מזהה יותר את המסך ומגדיר אותו כ "Generic PNP Display"...גרוע מזה, בהגדרות הרזולוציה, כל הרזולוציות של מסך רחב [1440X900 ומטה] נעלמו והתחלפו ברזולוציות של 4:3, זאת למרות שהמחשב עדיין מזהה שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680X1050. אפילו גרוע מזה, במשחקים, גם על רזולוציה של 1680X1050 [טבעית], הכל נראה מפוקסל ולא טוב. בהת…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by DarkShnizel,

מכיוון שאין לשום חנות בארץ במלאי את ה2007WFP, אני מחפש מסך אחר באותו טווח מחירים +- השימושים העיקרים זה סרטים, תוכנות CAD, פה ושם משחקים בסגנון אנריל. בנתיים חשבתי על ה ViewSonic VX2025WM http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15245 מה שמרתיע אותי הוא השימוש בP-MVA לעומת הS-IPS של DELL. אני יודע שיש את ה NEC 20WGX2 שאמור להיות מצויין אבל הוא מעבר לתקציב שלי :\ אשמח להצעות למסכים נוספים+האם כדאי לחכות להגעתו של הDELL לארץ הקודש? או שכדאי להזמין כבר את הויוסוניק/מסך אחר?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי את AMD ULTRA GAME ב3600 ש''ח. כרגע יש לי מסך מחשב של BENQ 17 אינץ' ואני רוצה לקנות מסך חדש 20 אינץ' ומעלה אני רק מבקש שהמחיר לא יהיה בשמיים אני לא מבין כל כך בזה ואני רוצה שיהיה משהוא טוב אין לי כל כך תקציב אבל שזה לא יהיה מעל 1500 ש''ח... תודה מראש ברק גונן :s05:

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by EladNAM,

סליחה על הטשטוש זה צולם בטלפון סלולרי ואין בו פוקוס, אני מקווה שזה ברור מספיק הייתי צריך מתאם כדי לחבר את המסך לכרטיס המסך אז השגתי את השמאלי. לא מזמן גיליתי שקיבלתי את הימני עם כרטיס המסך אבל אני רואה שהם בעלי חיבורים שונים. מה ההבדל ובאיזה מהם להשתמש?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by psybrain,

איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  6. Started by oded6188,

מקרן:Epson EMP-6100 אני מעוניין לתלות אותו מול מסך שרוחבו 3 מטר בדיוק. ולכן הכל צריך להיות מחושב לפני שאני מתחיל לעבוד. אז יש לי 3 שאלות שאשמח לקבל תשובות עליהן: 1) איך אפשר לדעת (בעזרת חישוב + נתוני המקרן) את המרחק המדוייק שצריך להיות בין המסך למקרן כדי לקבל תמונה עם רוחב של בדיוק 3 מטר? 2) איך אפשר לדעת שהמקרן מסוגל בכלל להקרין על מסך בעל רוחב של 3 מטר מבלי שהתמונה תתחיל להיות "דהוייה"? 3) בהנחה ואני מקרין ביחס של 3/4 (1024X768), מה יהיה הגובה של התמונה אם ידוע שרוחבה הוא 3 מטר?

• 2 תגובות
    • 10k צפיות
  7. לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  8. Started by davidb252,

אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tintin,

האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by NIVs,

מישו שמע על המסכים האלה??? אני מכיר תחברה פחות אוו יותר מבחינת אמינות ואיכות. אבל לא ראיתי בכלל תגובות אוו היתייחסות על אחד מהם. VA2226W נמכר ב אלף בבג. שווה?? מישו ניסה אותו פעם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by jambo2006,

שלום, אני מעוניין לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הבאה, וכן אם יש פתרון במקרה הזה. קניתי מסך Dell U2311H, והוא עובד היטב כמעט בכל המובנים. יש אבל בעיה קטנה. לפעמים המסך לא מסוגל להציג דברים במצב טקסטואלי. לדוגמה, בשלבים הראשונים של אתחול המחשב קורה לפעמים שמופיע הכיתוב "Entering Power Save Mode". במצב גרפי הוא עובד ללא כל בעיה. הוא מחובר עם כבל DVI. אם יש למישהו תשובה לגבי זה, אהיה מעוניין לשמוע. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by broshi,

בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ASSAFsa,

שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. כמו שרשום בכותרת... מחפש מסך LCD 19", שלא יהיה רחב זה ממש לא נוח לתכנת איתו, דבר גודל של המחיר זה 1800 ש"ח, המסך ישמש אותי בעבודה בלבד, אני יושב פה כ-11 שעות ביום, רוב הזמן מתכנת. תודה.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by sby333,

שלום, אני מחפש מסך 22 אינץ LG או סמסונג ... יש לLG דגם עם יחס ניגודיות 1:30000 דגם : W2284F-PF . ולעומת זאת לסמסונג ראיתי מסך של 1:20000 יש בניהם הפרש במחיר של 250 שקל בערך (LG יקר יותר). ומזה אומר בדגם W2284F-PF ה-"PF" ? אולי סוג הפאנל (שזה טוב או פחות טוב/יפה או פחות יפה ) ? אני לא זוכר את הדגם של הסמסונג, אבל כמובן הוא גם 22 אינץ, 2ms, רחב, 1:20000 , בטח מכירים אותו .ולא ראיתי אותו בזאפ. אז מה כדאי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. Started by lader,

חבר המליץ לי עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת טוב. חבר שלי אמר לי שהוא עלה לו 1100 האם ככה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. Started by pure perfection,

מה המצב ?? מה אתם עומרים על המסך הזה AOC E2343F LED , מישהו התנסה איתו ?? חוות דעת שלכם יתקבלו בברכה . עכשיו חיפשתי ולא מצאתי באיזה PANEL משתמש המסך , אז אם מישהו יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד . תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by pergola,

רזולוציה 1920x1200 זמן תגובה 8MS גודל 24 אינטש פאנל S-IPS 16.7 מיליון צבעים http://ru.lge.com/md/product/prodcategorylist.do?actType=detail&currPage=1&categoryId=0200050102&parentCategoryId=0200000501&categoryLevel=4&productId=1100002603&productImage=&selectModel=1100002603#top לפי הנתונים הוא פצצה.. אבל אין אותו בשום חנות.. יש מושג מתי הוא יגיע לארץ? וכמה בערך יעלה?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by dandy,

שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  21. Started by Orong,

היי, בעיקרון אין הגבלת תקציב. פשוט כרגע אני עומד לקנות מערכת מחשב חדשה לגמרי למשחקים. המשחק העיקרי שאני בונה עליו שעתיד לצאת הוא Battlefield 3. אין לי בעיה עם מסך 22 או 23 או אפילו 24 העיקר שיהיה מסך איכותי למשחקי מחשב. קבלתי המלצה על LG W2284F הבנתי שהוא 22 אינצ' הוא נחשב טוב? או שיש משהו טוב יותר גם 23 או 24 זה בסדר... מבחינתי לא משנה העיקר שיהיה טוב איך הוא? יש לכם המלצה למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום, אני מתכננן לבנות מכונת פינבול קטנה יחסית ואני מחפש מסך להתאים לה. המסך צריך להיות 23-24 אינץ(עדיף 24), זמן תגובה מהיר כלל האפשר וזווית צפייה גדולה. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מתלבט בין שני טלויזיות LCD של טושיבה- 26" לבין 32" , ההבדל במחיר הוא 30$ אז הכסף הוא לא הגורם פה. יש לי אפשרות לקנות טלויזיה שתשמש אותי בתור מסך מחשב , אני אשב במרחק של עד מטר ממנה- בסרטים אולי 2 מטר... עכשיו , איך זה במחינת איכות אני מתכוון כשרואים את המסך מקרוב זה לא יפריע להנאה שלי ?- למי שלא הבין אני מתכוון להרווח שיש בין השורות על המסך.. ועוד דבר, זה לא יהרוס לי את העיניים לראות ככה גודל מקרוב. אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ...... (-: עריכה: יש לי עוד שאלה: מכס- כמה אני אמור לשלם? יש שתי אפשרויות משלוח: 1. (FEDEX או משהו כזה) 2. משפחה שחוזרת מחו"ל. מה יוצא יותר משתלם ? - משפחה או משלוח

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by nec_000,

אחת הבעיות הגדולות של מסכים ככלל ובפרט מסכים מודרניים בעידן ה- wide color gamut, היא צבעים לא נכונים, לעיתים רווים יתר על המידה, עד כדי הצגת תמונה סוריאליסטית וחסרת רלוונטיות שמציקה לרבים בעין, במיוחד אם היא עושה את התמונה ל- cartoon movie רווי גוונים זרחניים. השקעתי שעות רבות בלימוד הנושא במהלך השנים, והשנה הצטיידתי בציוד כיול מקצועי מארה"ב. ככל שחברי הפורום רוצים להיעזר בי ולבצע בעזרתי כיול למסך, מוזמנים. עושה את זה בבית אצלי. דהיינו יש להביא את הלפטופ או המחשב (והמסך המיועדים) לכיול אלי בתאום מראש. כל העבודה והידע זה עלי כמו שאומרים, אבל אבקש במטותא רק דבר קטן אחד, וזה השתתפות צנועה וסמלית של 100 ש"ח, שתהווה את חלקכם הקט בעל…

25. Started by roi69,

שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.