עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by acidance,

יש כאן מישהו שיש לו מסך sumsung P2370 23 אינץ'" ?!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אוקי אז אני צריך מסך 22 ואני רוצה שהוא יהיה בעל פאנל tn מכיוון שאני לא עומד לשלם 65-70 % יותר על מסך שהיתרון שלו זה זויות צפיה (יש לי lg ישן 17 אינץ ואני מסתדר מצויין עם הזויות) וחוץ מזה אני עומד לקנות גם xbox אז אני לא יכל להסתפק ביציאה אחת. אני צריך המלצה למסך tn עם איכות התצוגה הטובה ביותר ושיהיו לו לפחות 2 יציאות (עדיפות לhdmi אבל לא חייב) תודה ולילה טוב.

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב שיש לי זליגת אור בחלק העליון והתחתון של המסך בעיקר, פשוט אני רואה את החלק העליון והתחתון פס בהיר יותר מהמרכז של המסך. השאלה שלי היא עד כמה זליגת האור צריכה להיות גדולה על מנת שיחליפו לי את המסך באחריות? תודה!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by yonatan sa,

שלום! חיברתי את המחשב שלי למסך טלויזיה LCD32 של HITACHI דגם L32SO2A כרטיס מסך NVIDIA 260 GTX בחיבור HDMI ולמרות זאת אני עומד על רזולוציה מאוד נמוכה 1024 על 768 . יתרה מכך יש לי מספר מצומצם מאוד של אפשרויות שינוי של הרזולוציות ( 5 במספר) שזה מאוד מוזר כי לפני שבועיים בערך היה לי פי 2 אפשרויות ויכולתי לשים רזולוציה של 1366 על 768 וראו טוב מאוד. עכשיו אין לי בכלל את האפשרות של הרזולוציה הזאת וכאשר אני אפילו מנסה לשים 1280 על 720 שהיא רזולוציה אחת מעל לנוכחית ( 1024 על 768) שעדין די נמוכה,המלל ניהיה קטן ולא ברור ואיני מבין למה ואיך אני יכול להחזיר את כול הרזולוציות שהיו ולהעלות את הרזולוציה הנוכחית? ניסיתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ולהתקין את הכי חדשים- לא עזר מחקת…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  6. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. שלום אני מתלבט איזה מסך לקנות בגדלים 23-24 לשימוש :צפייה בסרטים,אינטרנט. איזה דגם הכי טוב ? עד 1500 ש"ח תודה.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. אז ככה היום קניתי את המסך samsung t220 ושאני שם אותו ומתחיל לשחק יש למסך כמו מן נטייה קדימה וזה מעצבן,איך אפשר להטות אותו טיפה אחורה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים). זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה? (לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tsahiii,

בהמשך לנושא הקודם שפתחתי פה רציתי לתת סקירה קטנה לגבי המסך שבחרתי LG W2353V שאולי תעזור לאנשים שמעוניינים לקנות מסך אז נתחיל בקצת נתונים : גודל מסך Wideו"23 Size רזולוציה Resolution 1920x1080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.266 בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 50,000:1iDCR זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI, HDMI נתונים מאוד גבוהים ביחס לעלות. החבילה כוללת : כבל VGA המתאים לכרטיסי מסך ישנים יותר,כבל DVI, כבל לחשמל ודיסק הכולל קובץ PDF שמסביר את כל הפונקציות במסך אופן ההרכבה וכו' בנוסף למדריך להתקנת הדרייבר שמצוי בדיסק. הרכבת המסך : פשוטה מאוד, מפרידים את הניילונים מחברים את המסך לסטנד שמגיע איתו וזהו אין הרבה מקום לטעיות בקטע הזה.…

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. המסך נרכש באוקטובר 2007 (לייט-און 22 אינטש שבמפרט)

13. Started by oferab,

המסך הזה נחשב כיום למסך הכי טוב למחירו הוא כולל פנל H-IPS , ומקבל ביקורות מעולות המסך עם הפנל הזהה מתוצרת פיליפס, אין לו כניסת HDMI, וכמו כן אין עליו ביקורות מקצועיות ברשת מחירו אמור להיות בסביבות ה 3000 ש"ח האם היבואנים של HP מתכוונים להביא אותו לארץ, הבנתי שיש הרבה דרישה בארץ למסך הזה ?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. הי, מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה. שני המסכים : Samsung LA32A450 Samsung LCD T260HD 1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ? 2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום , אני מחפש מסך עד 20' בתקציב של 700 ש"ח. אם זה משנה למה השימוש בו אז רק לאייסיקיו , מסנג'ר ואינטרנט. לא צריך מסך בשביל סרטים וכו'...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפני שאתחיל לתאר את הבעיה אני מכרח לומר, המסירות והאדיבות של צוות האתר/הפורום הזה, ישנים וחדשים, פשוט נפלאים. תודה רבה על מה שאתם.(מתנצל על פרץ הרגשות הפתאומי, ריפרפתי בהודעות ישנות, והייתי חייב(שוב) להודות.) טוב הענין הוא, יש לי מסך בן 4.5 שנים viewsonic g90f המסך היה מעולה עד לפני שבועיים, הוא התחיל להראות צבעים דהויים, מין פליקרים פה ושם, וזה היה מסתדר מעצמו. לפני שבוע אחרי שהוא נכנס למצב כיבוי(רק המסך) ניסיתי לחזור לשולחן העבודה, המסך השמיע צליל הדלקה, אבל שום תמונה. עשיתי ריסט, והכל עבד. היום אותו הדבר, וכלום, הוא נדלק כשהמחשב מתחיל לפעול(הנורית הופכת ירוקה.) אבל אין תמונה. חששתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך, אבל המסך השני שלי(טלויזיה LCD) משדר חלקלק. אני לא רוצה לעבור לLCD…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מה ממולץ ? אני בעיקר אוהב סמסונג , T220 / T220P / 2243BW ? או שאולי יש הצעות אחרות ?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

היי, בקשר לתראד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396153.0 דבר ראשון- אני מצטער שלא עניתי במהלך השבוע. אני בצבא, ואין לי גישה לאינטרנט במהלך הזמן הזה. ולעניין- דיברתי עם החנות והם הציעו הנחה לא כל כך משמעותית עבור 10 הזמנות, כך שהמחיר גבוה מ- 3400 (מחיר שאמרו שאפשר להשיג בפנדה). אני אדבר איתם שוב ביום ראשון ואגיד להם שזו ההצעה שיש בחנות אחרת עבור אותו דגם. אני מבקש מכם לשמור על תרבות דיון ועל סבלנות וסובלנות אחד כלפי השני. סוף שבוע טוב, אופיר.

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום רב לחברי הפורום, עד לאחרונה עבדתי בקונפיגורציה של 2 מסכי 19 אינץ', כאשר הראשי LCD מדגם ViewSonic VP930 והמשני היה CRT 19 ישן. עושה רושם שהCRT התקלקל. אני אפילו לא רוצה לברר מה בדיוק קרה לו. בא לי מסך גדול. אם הוא יהיה יחסית קטן אני אחבר את VP930 כמשני. אם לא אני אנסה להנדס את החדר כך שאני אוכל לחבר אותו כמשני בכל זאת. תקציב - מצויין בכותרת. ואני לא אתלהב לרדת באיכות מהVP930. (מצד שני אם הירידה באיכות באה עם עליה רצינית באינצ'ים... זה כבר מעניין) שימושים: אינטרנט, סרטים, סדרות (+HD), משחקים, גרפיקה בקטנה( אני ממש לא מתיימר ליהיות גרפיקאי אבל עורך ווידאו/סטילס פה ושם וגם מתעסק ב3D לפעמים) הסתכלתי על שני אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&pr…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mzlbat,

היי למי יש את המסך הזה ? והאם אפשר לשחק על רהרוזלוציה הזאת 1680x1050 ובשולחן העבודה בלי שהתמונה תמתח או תהיה מעוותת ? ותודה כי אני חושב לקנות אותו או זה (סמסונג) מסך מחשב Samsung 2253BW

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני רוכש עכשיו מחשב חדש לאמי, ואני מחפש מסך LCD. במסגרת התקציב אין ברירה אלא לקחת TN, אבל השאלה איזה גודל. אני חושב שמסך 19/20" עם אפשרות לPIVOT יהיה עדיף מאשר מסך 22", משום שהשימושים יהיו עבודה בOFFICE וגלישה ברשת. אשמח לעזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. איזה מסך בגודל 26 מתאים ביותר למשחקים? תקציב: 3000 ש"ח תודה !

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים