עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by beelzeboss119,

הם שניהם נראים די נחמדים ובתקציב שלי ולא אני לא רוצה את הדל שבדרך כלל ממליצים עליו 8 ms פשוט לא בשבילי מבחינת הרזולוציה שניהם אותו הדבר אבל יש דברים אחרים שאני פחות מבין בהם במסכים צמצמתי לשתי אלה אני יעריך מאד עזרה לבחור בינהם אם יש לכם ביקורות או שמישהו יכול לתת לי יתרונות\חסרונות זה יעזור המון תודה מראש נ.ב קישורים http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS24A350HS/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=series-3-led

2. אופציות- 1) lg L194WT 19'' LCD 5ms DVI http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt.jhtml 2) samsung 940NW 19'' LCD 5ms http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 עכשיו תראו, שניהם חברות ידועות- שניהם עם בערך אותם נתונים - לlg יש חיבור dvi ולsamsung אין שזה גם משהו שצריך להתחשב בו- כי עם dvi אני יכול לראות באיכות גבוהה יותר אם יש לי בכ.מסך את האפשרות.. בכל מקרה אני מחפש מסך 19" רחב בתקציב עד 1400 בערך -אני יודע שבתקציב הזה אין משהו איכותי בגלל זה אני מסתפק עם פאנל tn ואין לי בעיה עם זה ,בבקשה אל תמליצו לי על דל כי הוא יקר מדי, אם אתם מכירים אופציה אחרת של מסך אז בקשה תגידו ואני אשקול ברצינות.. מבין שני אלה מה נראה לכם יותר טוב ועדיף?!

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות מבין שני הדגמים שבכותרת. קישורים u2314h ו- u2412m השימושים שלי הם בעיקר עבודה - תכנות ואני מאד רוצה ומשתדל ולא תמיד מצליח להגיע - למשחקים. הבנתי שהמסכים הללו נותנים תמורה ממש טובה למחיר, הם ארגונומיים, נוחים מאד וכמובן עם פאנל IPS . אני חושב ששטח העבודה במסך ה-24 אינטש יהיה משמשעותי יותר כיוון שהרזולוציה גבוהה יותר אך אינני יודע אם כך הדבר כי אף פעם לא ראיתי את המסך במציאות ואת ההבדלים ביניהם - אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון עם המסכים. כמובן שאני פתוח לשמוע הצעות על מסכים אחרים שבאים בחשבון עד לתקציב של 1200 שקלים, אני מצרף פה את מפרט המחשב שלי למקרה שזה יכול לשפיע על עצותכם. אז לשמוע במיוחד על ההבדלים בין הרזולוציות: 1080*1920, לבין 1920…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. התלבטות בין 2 מסכים של סמסונג 917P / 932B? מה מחליטים ולמה? 971P: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp 932B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp בעבור משחקים / סרטים ... ועובדה שוטפת.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by vourt,

הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  6. שלום יש לי שולחן בעומק 55 במקסימום אני יכול להרחיק אותו ב 5 סמטימטר נוספים מהקיר ואז יש לי 60 מהקיר. השאלה היא לגבי מיקום המסך ואם ה 22 יהיה יותר מדי גדול על השולחן ולכן עליי ללכת על ה 20. תודה והמשך יום נעים. אם למישהו יש את המסך והוא יכול לצלם לי את זה איך זה נראה על השולחן שלו. אני נורא אשמח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by omertgm,

שלום, המסך הישן כנראה יצא משימוש בקרוב. אני רוצה להשתדרג בשטח העבודה (כרגע 'FHD 21.5) UWM ~29`-2560*1080=2.76MB QHD 27`-2560*1440=3.68MB שימושים- משחקים ועריכת סרטים\תמונות (לחובבים, לא מקצוע) ברור של-QHD יש יותר שטח תיאורטי, השאלה היא האם עדיף מסך יותר ריבועי או יותר מלבני מבחינת נוחות עבודה עם חלונות מרובים והאפקט של משחקים. מעדיף פאנל IPS אבל הייתי רוצה גם G-sync (כדי לא להזדקק לכרטיס מסך יקר מדי). הבנתי שהם לא הולכים יחד, יש סיכוי שבעתיד ישלבו בינהם? בכל מקרה IPS יותר חשוב לי. אין לי צורך או עניין ביותר מ- 60HZ. מוכן להשקיע הרבה כסף בכך, מחפש לקנות מהארץ. עד 3K.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום, אני מתלבט בין Dell 2209WA לבין LG W2220P הבנתי ששניהם בעלי אותם נתונים טכניים, ה-LG עולה 1490 והDELL עולה בסיביבות ה-1150. הצרכים שלי הם לצורך גיימינג וסרטים-סדרות, חשוב לי מאוד איכות הצפיה במסך. התקציב באיזור ה-1400 שקל. ההתלבטות בעיקר פה אם באמת עדיף לשלם יותר עבור הLG ואם הוא שווה את זה... אחרי הכל הנתונים הטכניים הם זהים השאלה פה מה בתכלס ההבדל ובמה רואים טוב יותר. תודה...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by moshe1980@gmail.com,

אני אמור להזמין את אחד המסכים שהזכרתי תוך כמה שעות .... תודה על העזרה ! אגב לפי מה שאני יודע ל -t יש פאנל pva ול- hd יש פאנל tn ולכן אני נוטה לבחור את 2333t

10. אהלן. אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר. אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה. אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ? לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408. אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא. הרכישה תתבצע ב"פנדה". תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  12. לקראת קניה של מחשב חדש, אני מתלבט לגבי 3 המסכים האלה: viewsonic 2235 Samsung 226BW Dell E228WFP השימושים הם: משחקים, אינטרנט. על מה הייתם הולכים? אשמח לקבל הסברים מפורטים. אם יש מסך אחר שלא נמצא ברשימה ואתם ממליצים עליו, אשמח לדעת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  13. אז ככה, המסכים הם Chimei 221D LG L226WTQ Samsung 226BW. אז ככה, הייתי באופיס דיפו וניסיתי להבין את כל העניין עם הזוויות וההבדל בין מסכי TN לPVA/MVA. היו בתצוגה המסכים L226WTQ, 226BW וגם את הסמסונג שהיה פה בסקירה 971P (אשר מבוסס PVA/MVA). בהחלט ראיתי שהזוויות ראיה של הסמסונג הרבה יותר טובות, אבל - וזה אבל גדול - אם סתם שמים את הראש מול המסך במרחק סביר ומזיזים את הראש כמה סנטימטרים לפה ולשם אין באמת פגיעה באיכות התמונה, רק שבאמת מזיזים את הראש בזווית 30 מעלות או יותר מהמסך באמת מתחילה ירידה באיכות. כך שכרגע אני לא רואה סיבה לקנות מסך שהוא לא מבוסס פאנל TN. אבל אני עדיין מחפש חדות בצבעים, שהטקסט יהיה קריא וברור ולא יגרום לי לכאב ראש אחרי שעתיים. וגם שלא יהיו מריחות במשחקים -…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר מעבר על הודעות בפורום הגיעו לגמר הגדול 3 מסכים: 203B של סמסונג 931BF של סמסונג 1970HR של LG רציתי לדעת מה כדאי מבחינת אינטרנט ומשחקים ואחריות ( החלפות במקרה של פיקסלים שרופים). הייתי מעוניין על עובדות מבוססות בלבד ולא על שמועות (עדיף ניסיון עם המסכים הללו). בתודה מראשעל כל תשובה טומי

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by maorbe,

אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ToyMan,

שלום, אני מתלבט בין 3 מסכים מסך מחשב Samsung BX2450 מסך מחשב Dell U2311H LCD מסך מחשב LG W2486L LED אני מחפש מסך מחשב גדול ואיכותי שיהיה FULL HD שיהיה טוב למשחקים בעיקר ושהצבעים שבו ירא כמה שיותר "חיים", אני רוצה צבעים יפים במסך. איזה מבין שלושת המסכים הכי יתאים לי? האם יש מסכים יותר מומלצים בשבילי בתקציב של עד 1400 ש"ח? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Swed,

אני מתלבט בין 3 מסכים שהם FHD ואני צריך את עזרכתם.. LG LCD 32LD460 FULL HD LG LCD 32LH30 FULL HD Toshiba 32LV733 LCD 32 אשמח להמלצות תודה..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם! קודם כל אני רוצה בעוד כחודש לעבור מF700P) CRT 17) לאחד מה-LCD הנ"ל. קראתי כבר הרבה על כל אחד מהמסכים ולכל אחד מהם יש כמה דברים שגורמים לי לחשוב על המסך האחר. 2007WFP - רואים בו הכי טוב ויש לו גם כניסות וידאו, יש לו גם PIVOT ומעמד נוח, אבל מצד שני הוא 16 MS, כך שיכולה להיות תופעה של GHSTING. בנוסף הוא גם יקר (ביחס לאחרים). ?CMV 221D - הוא גדול וזול יחסית, רואים בו טוב ללא תופעת GHOSTING, אבל עם פליטת אור מלמעלה וממתחת למסך (לא משהו שיפריע לי). הבעיה שלי איתו היא האחריות שהיא של KSP שהבנתי שהיא לא משהו, על הנייר לפחות (כלומר הרבה פיקסלים שרופים). LG L204WT - הוא זול יותר מכל המסכים הבנתי שרואים בו ממש טוב, אבל המעמד ממש לא משהו ואין PIVOT.…

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. אז ככה, אני מתלבט בין 3 הדגמים האלו: Samsung 971P Viewsonic VP930b Samsung 226BW יש קודם כל התלבטות "גדולה", בין איכות לגודל - 22" TN, או 19" VA, שזה האם לוותר על ה-226BW או לא. אחרי זה, נניח שהלכתי על 19", מה עדיף? שניהם מאוד דומים בתכונות ובמחיר. שמעתי על בעיות עם ה-VP930b אבל מצד שני ל-971P יש גם כל מיני "פאשלות" כמו מסך Glossy וכו'. מה אתם אומרים? לקחת את ה-971P או את ה-VP930b, או בכלל ללכת על 226BW שהוא הרבה פחות איכותי אבל יותר גדול? השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  23. מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by razgrp,

שלום, אני כרגע מתלבט בין Dell 2209WA ל - Samsung F2380. האם למישהו יש את ה- Samsung הזה ויכול להעיר על האיכות? חשוב לי בעיקר נאמנות הצבעים לחיים האמיתיים. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים