מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ברשותי נייד של דל מדגם 1520 עם מסך 15 אינץ,מפני שהמסך קטן לי עבור סרטים היתי רוצה לדעת איזה מסך הכי מומלץ לחיבור למחשב נייד כדי שיתמוך ברזולוציות של הכרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 תודה רבה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לא מזמן מסך LCD חדש. ומעוד מדאיג אותי הנושא של פיקסלים שרופים. מקווה שאני לא אצטרך להתקל בהם אבל, בכל מקרה אם היו כאלו אינני יודע עד כמה הם יפריעו לי כנראה בהתאם לכמות ולמיקום שלהם. אז השאלה שלי היא כזאת. כעיקרון סיכמתי שאני אשלם את הסכום הנותר עליו למעט המקדמה. במעמד קבלת המסך. והשאלה שלי היא אם בדרך כלל אפשרי לבדוק את המסך לפני המסירה על מנת לזהות בעיות אפשריות במסך. למרות שבחנות אמרו שיש כעיקרון אחריות ל-0 פיקסלים. אבל ממש לא ימצא חן בעיני לשלם את כל הסכום בשביל לקבל משהו פגום. כך שאני גם אפרד מהכסף. שזאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאתה נפרד מהכסף ומעבירו לכיס לחנות. אחרי זה לך תחפש אותם....במיוחד שמדובר במסך שהכמות שלו בארץ היא יחסית קטנה. אז לא יודע תו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש 23" שאיתו אני הרוב אשתמש במשחקים בגלל האקסבוקס שאני אחבר אליו. אני רוצה מסך שיהיה אפשר אותו לתלות אותו על הקיר ורצוי שיהיה עם חיבור hdmi בגלל האקסבוקס. אני לא רוצה שתציעו לי מסכים של דל כי אין להם מסגרת "נוצצת" כמו של סמסונג וlg.(אני לא יודע איך להסביר). התקציב המקסימלי שלי הוא 1600. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחבט, עבור מחשב חדש, בין שתי האופציות שבכותרת: מסך אחד גדול של 2408wfp או שני מסכים של 2209wa (שלהבנתי יש להם pivot). הצורך שלי הינו בעיקר פיתוח תוכנה, גלישה וכאלה. מעט התעסקות עם וידאו, בעיקר המרות וידאו ממצלמה אנלוגית וכן לראות וידאו ממצלמת וידאו חדשה (HD). היום אני עובד עם שני מסכים של 203B של סמסונג, בפיבוט, ברזולוציה של 1050 על 1400 כ"א, ז"א סה"כ רוחב 2100 על גובה 1400. הבעיות העקריות שלי הן זוויות צפיה גרועות והעובדה שהחלק התחתון של המסך, בפיבוט, לא מגיע ממש לשולחן אלא נשארים כחמשה סנטים מעליו כך שכדי ללראות אל החלק העליון של המסך אני צריך להרים את הראש למעלה. שני מסכים של 2209 ייתנו לי 1680 על 1050 כ"א, ז"א שהרוחב יישאר 2100 והגובה יגדל ל-1680 - יע…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש (מחכה ל-i5) והתחלתי לחשוב מה אני הולך לחבר לו כמסך. עד כה הייתי די משוכנע שאני אלך על ה-dell 2709. היום תוך כדי מעט שיטוטים ברשת ובחינת סטאפים של כל מני משוגעים לדבר, התחלתי לחבב את הרעיון של להוסיף למסך המרכזי עוד שני מסכים קטנים בצדדים. ייתכן ואופציה זו אפילו תהיה זולה יותר מבחינתי, שכן כיום יש בבית הורי dell 2407 אותו אני יכול לקחת (תמורת החלפה ב-dell 2209) ולצרף אליו זוג מסכי 17". הסתכלתי על הסטאפים המוכנים בלינק הזה: http://www.digitaltigers.com/zenview-three-screen-lcd-monitors-powertrio.asp?type=pro&intro=0. מה שאני מתקשה להבין זה כיצד מסתדרים המסכים הקטנים עם הגדול מבחינת הגודל והרזולוציה. לפי החישובים שעשיתי, יוצא שגם במקרה של ה-24+1…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב חדש עם מעבד dual core E6300, לוח אם EP43-DS3 וכרטיס מסך 9600GT 512MB. כמו כן גם לקחתי קירור טוב למעבד. המחשב יועד מלכתחילה לשימוש במשחקים קלים-בינוניים (בעיקר משחקי ספורט עכשויים כדוגמת FIFA ו-NBA) על מסך 22" שעוד לא נרכש, אבל עכשיו צצו לי כל מיני התלבטויות וחששות לגבי ההגדרות שאני אוכל לשחק בהם עם הכרטיס שרכשתי ועם מסך בגודל הזה. האם כדאי לי בכל זאת להתפשר על מסך 19" כדי לקבל יותר תמורה במשחקים, או שגם על מסך 22" אני אוכל לשחק בצורה סבירה+, ובעיקר מספקת, במשחקים שציינתי? אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם.. לאחר ששאלתי וביקשתי ביקורות כאן על המסך וצפיתי וקיבלתי בכל מני סרטונים ועוד בכל מקרה החלטתי לקנות את המסך לבסוף לא ממש הבנתי כמה דברים די פשוטים אני חושב: 1. נכון יש את ה-multiscreen יש אפשרות של הטלויזיה והמחשב ביחד? 2. בטלויזיה..יש אפשרות לשנות את הערוצים? אחרי שכיוונתי למשל ערוץ 2 זה 16 10 זה 6 כל מני כאלו, אני יכול לשנות את 16 ל22 לדוגמא ? תודה רבה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם יש מסכים צרכניים בגדלי 19-24 בעלי חיבור DP? האם נמכרים בארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב קיים, מעבד E5200. זכרון 2 gb. תודה לעצתכם אבא צביקה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ה CRT שלי נגמר הוא איבד גוונים וחדות, מדי פעם לא נדלק והגיע הזמן להחליף אותו. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא עיבוד תמלילים וקריאת טקסט במשך פרקי זמן ארוכים, מדי פעם עיבוד תמונות וגרפיקה, ומעט סרטים. המחשב לא משמש למשחקים. חשובה לי נוחות הקריאה ואיכות הגוונים. המסך שלי כרגע הוא 17" וזה די מספיק לי. התקציב מינימאלי, אין לי סכום ספציפי, רוצה להוציא כמה שפחות. מתוך קריאה בפורום אני מבינה שעדיף שלא לקנות מסכי TN. אלו פאנלים יכולים להתאים ? האם לצרכים שלי בתקציב מינימאלי עדיף לקנות CRT או LCD ? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה ושבוע טוב עדי
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תגידו יש סוג מסך כזה או שאני טועה בשם של המסך ואתם יכולים לעזור לי לאתר את המסך הזה אוריידון 19 אינץ
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-