עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Guy King,

במסך שלי - VW222U - הרזולוציה אמורה להיות 1680X1050. הבעיה היא שאתרי אינטרנט וטקסט נראים מאוד קטנים בה. בהגדרות הרזולוציה שינתי את היחס ל-768X1280 וזה נראה קצת יותר טוב (אם כי פחות חד). 1680X1050 זה יחס של 1:1.6 בעוד ש-768X1280 זה 1:1.666, כך שזה לא שינוי אופטימלי. יש איזושהיא תוכנה או איזושהיא דרך להגדיר רזולוציה מדוייקת אחרת מההגדרות של הכרטיס מסך? נגיד 1280X800 (יחס של 1.6)? או כל יחס אחר של 1:1.6? תודה

• 3 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. Started by yosgold,

קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום, אני עומד לרכוש מסך מסוג Lgl194Wt שהרזולוציה שלו היא 900*1440. ברשותי כרטיס מסך מסוג GetForce 6600GT. בכרטיס מסך שלי אין אפשרות לרזולוציה כזו. האם יכולה להיות לי בעייה של התאמת הרזולוציה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Anonymous1,

אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. היבואן לא משיב להודעות שמשאירים לו בכל הקשור לקבלת פרטים על ההזמנה. אני כבר 3 ימים משאיר לו הודעות בטלפון,במייל,אצל העובד שלו,וכד'.. נראה לי חארטה כל העסק הזה..

• 433 תגובות
    • 69.5k צפיות
  6. שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Shmonzi,

ל-2333T יש יותר ניגדיות והוא זול יותר, אבל ל-U2311H יש פאנל IPS, ששמעתי שהוא טוב. מה לקחת :s05: *לגיימינג וסרטים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by idani1983,

שלום, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מה עדיף בהתחשב שהבדל המחיר בין השנים לא משנה. שימושים משחקים סרטים ואינטרנט. כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים אחרים בגודל זה בתקציב של עד 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. לפי הנתונים היבשים כולם אות ודבר....מה אני מפספס? ומה עדיף? מסך 1: https://www.amazon.com/LG-25UM56P-25-Class-UltraWide/dp/B0170TSYGK/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1491174706&sr=1-7&keywords=ultrawide+monitor מסך 2: https://www.amazon.com/LG-25UM58-P-25-Inch-21-UltraWide/dp/B01BV1XB2K/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 מסך 3: https://www.amazon.com/gp/product/B00V8FAWC2?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by RGod,

אתמול קניתי 2312HM ,חוץ מזה שהמסגרת שלו בצבע כסף הוא נראה מעולה (חשבתי שיהיה ב שחור ) עובד אחלה ,לא בדקתי האמת פיקסלים שרופים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. SCREEN RESOLUTION לכוון ל 1920X1080 המקסימום זה 1680X1650 כרטיס המסך מעודכן לדריור האחרון מה עושים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. קניתי היום את המסך, אחלה מסך אפשר להגיד להתחדש עכשיו בדקתי ברזולוציות שאפשר להשים ואפשר רק 800X600, 1024X768, 1152X864, 1280X1024 ו 1680X1050. אין משהו ביניים? ב CS אני לא רגיל לשחק ברזולוציה כזאתי גבוהה וזה לא נוח לי אני יודע שזה נשמע מוזר. אבל למה אין לי למשל 1280X720 וכל הרז' ביניים בין 1280X1024 ל 1680X1050? התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם המסך, צריך לעדכן גם לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by bono_71,

חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alop,

היי , המסך הגיע עם הגדרות מהמפעל של בהירות וניגודיות 50 . מה הדרך הכי טובה לכייל אותו בשביל גרפיקה למשחקים ? יש לי כרטיס מסך ATI HD4770 ו WINDOWS 7 בנוסף , יש לי בבית חיישן SPYDER 2 PRO עם התוכנה גרסה 1. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ruff stuff,

ואני מרוצה מאוד. בהתחלה היתה לי בעייה קטנה עם המעמד מפני שהוא היה קשיח ולא רצה להתכוונן. אבל עם טיפת כוח הוא הסתדר. אגב זה האתר הראשון שאני גולש דרכו וזה פשוט חוייה ועולם אחר מהמסך הקודם שהיה לי. אני אגלוש גם באתרים נוספים ויותר מאוחר אביא לכם את חות דעתי .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. המסך הזה לא דומה לשום מסך TN אחר שראיתי עד כה . ועוד קטנה : גם לא ל SAMSUNG 971P שכן ראיתי באופיס דיפו . למעט הרגל המסיבית המסך פשוט מדהים !!! אני מניח שהרגל באה על חשבון יכולות כיוונון המסך המעולה ( למעלה/למטה/צדדים/פיבוט ) ושוב תודה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by DXT,

בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by דני א,

בגלל שהרבה אנשים מתלבטים אם לקנות אותו או לא, חשבתי שבטח לא תזיק עוד ביקורת קצרה... קודם כל, לא שזה כל כך חשוב, אבל המחיר שלו ירד עוד קצת ועומד על 2150 במזומן (שילמתי בכ. אשראי 2204 ש"ח). בחנות (בחיפה) היו בסה"כ ידידותיים ואמרו שניתן להחליף תוך שבוע בכל מקרה (לא משנה כמה פיקסלים שרופים) ככה שלא התעקשתי לבדוק בחנות (רצו שאני אחכה 20 דקות במעבדה כי לא היה להם מחשב לחבר אליו באותו רגע). בכל מקרה, הוצאנו והדלקנו אותו במעבדה, לראות שאין איזה פגם ברור. אני חייב להודות שהחלטתי לקנות לפי הביקורות (בפורום הזה ובחו"ל) ולא על סמך התצוגה. התצוגה לא שווה כלום ורק עושה נזק למי ששקל לקנות את המסך. הוא לא מוצג ברזולוציה הטבעית ויש בו הפרעות כאלו (מן צלליות משונות) בטח משהו שקשור למפצל. כ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by eran69,

הסיפור הוא כזה : מייד לאחר קניית ה DELL 2007 בקנייה הקבוצתית של אור (למי שזוכר) ידעתי מייד ששהמסך הזה ישמש אותי לתקופה מוגבלת-לא שלא אהבתי אותו אדרבא ה-2007 הוא מדהים אבל מייד הצטערתי שלא הוספתי 1500 ש"ח וקנית בזמנו את ה-2407 וכך שאמרתי בליבי (מבלי שאשתי שומעת.....) שיבוא היום ואשתדרג. יצא הגורל ונחתה לי הזדמנות לקנות את ה-2707 (לחבר יש את ה-2407 כך שלא הייתי מעוניין בו) והוא אכן נחת בביתי לפני כ-3-4 ימים להלן התהתרשמות (הבלתי מקצועית ) שלי : חשוב לציין שהשימושים שלי הם אינטרנט ואופיס 50% ,סדרות H.D לערך 30% וטלווויזיה רגילה 20אחוז . המסך הוא מדהים ,תכנים ברזולוציות גבוהות 1080 ו-720 נראים פנטסטי- לעומת זאת תכני SD - טלוויזיה נראים גרוע מאוד וצריך להתרחק מהצג ע"מ לא לסבו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אוקי היום קניתי בפאנדס את ה-ויוסוניק VP930 ב-1612 ש"ח יש לי מילה אחת להגיד עליו : מ-ד-ה-י-ם זהו ה-LCD הראשון שלי ועברתי מהCRT פלטרון של LG. אני כ"כ מרוצה מאיכות התצוגה של המסך , המחיר פשוט יחסית כ"כ זול למסך כ"כ מדהים. עכשיו יש לי כמה שאלות קיבלתי שני דיסקים עם המסך הראשון עם המדריך והתקנת תוכנה כלשהי, ודיסק שני תוכנת כיול המסך אם אינני טועה. השאלה שלי היא - מה אני צריך להתקין מהדיסקים? שאלה שני אצלי מוגדר בהגדרות של המערכת, שלאחר 20 דקות של אי פעילות במחשב המסך מתכבה - האם להשאיר את זה עם ה-LCD שלי? הכוונה האם זה לא יפגע בו? קצת תמונות: http://img-il.com/up/og55lgmjzezm.jpg http://img-il.com/up/zhjzn0tmaqt3.jpg http://img-il.com/up/kuzmfdhn2nzj.jpg תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. היי לכולם, השבוע התחדשתי במסך - ההבדל לעומת מסך הלפ טופ (1200*1920 שאמור להיות איכותי) קיצוני ביותר! גם לעומת המסך השני ישנו הבדל ברור לעין במיוחד בגווני הצבעים שנראים שונה ואני אף לא יודע איזה מהם היותר נכון עכשיו הבעיה שגיליתי: בעוד שיציאת הקומפוזיט עובדת, חיברתי את הDVD לS VIDEO אבל עדיין אין לי תמונה?? רעיונות?? לקינוח קבלו תמונה נחמדה שצלמתי: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים