עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

שלום לדעתי כדאי לעשות סטיקי של מסכים מומלצים לפי שימוש ומחיר בדומה למה שיש בפורום כרטסיי מסך\פריסה כזאת של שלל המסכים הפרוסים על פני התקציבים השונים תתן בסיס ראשוני למידע על כיוונים למחפשים למינייהם ותמנע המון שאלות וגם תראה בעצם איזה מסכים מתמודדים מול איזה מסכים מבחינת מחיר ושימוש

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by bad-sector,

את מסכי ה LCD התותחיים כולנו מכירים, וכולנו יודעים כמה עולים, אולי לעשות איזה סטיקי על מסכי LCD תקציביים, 17" או 19", המחיר הזול ביותר והתמורה הכדאית ביותר... שווה לחשוב על זה...

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך ואלה "הדברים" שאני צריך / רוצה שיהיה בו: אני לרוב משחק ולפעמים גם מעצב / עורך וידאו. אני רוצה שיהיה 22 / 23 (גג!) אינצ' שיהיה FHD ! (אם צריך עוד 100 שקל אני יוסיף) אם אפשר גם LED (רק אם זה אפשרי במחיר, אבל גם אם צריך להוסיף תתנו). שהפאנלים בצדדים שלו לא יהיו רחבים יותר מידי, שיהיו צרים, כי זה מפריע לי מסך עם פאנלים רחבים מדי. חיבורים: DVI, VGA ואם אפשר גם HDMI אם אין אז שיהיה 2xDVI. ודבר אחרון, שלא יהיה מחברות שלא מוכרות כמו HISENSE (למשל) שיהיה LG, DELL, SAMSUNG.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by BioTech,

היי חברים, זה בשביל חברה שלי כפרה עליה יש לה מחשב מאוד ישן שבקושי עובד כך שלהגיד את המפרט לא יהיה כל כך רלוונטי. המסך הלך אז צריך להחליף אותו. 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך): 500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 700 2. מה השימושים של המסך: סרטים \ גלישה באינטרנט - עבודה משרדית 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? יש לה מובנה בלוח אם בעיקרון אין הרבה שימושים למסך, רק שייראה טוב שיהיה אמין וגודל טוב מ-18 אינץ' ומעלה. אנחנו מחפשים את המסך הטוב ביותר לתקציב. מתכוונים לקנות ביום יומיים הקרובים כך שאודה על תגובות זריזות תודה!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by CyberE,

אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by Udragon,

אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. Started by MamaOff2002,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 INCH חדש לעבודה משרדית ב1000-1300 ש"ח. המליצו לי לקנות מסך provision עם תצוגה רחבה ב1270 ש"ח. כדאי לי לקנות את המסך הזה או שיש מסכים יותר טובים במחירים אלה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by kfirbep,

אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by SinfuL-,

שלום ברצוני לקנות מסך LED בתקציב של 600 שקלים אני חושב על המסך הזה אפשר חוות דעת? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11072

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by miki26,

יש לי מחשב נייד שרצועה של ס"מ בערך בקצה הימני של התצוגה במסך ה LCD פגומה רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא להקטין את מסגרת התצוגה של המחשב כל שס"מ אחד או יותר מהיקף המסגרת לא ישתתפו בתצוגה כלומר להקטין את התפרסות התצוגה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש מידע על הרצים מומלצים, השאלה שלי, כמה הרצים מומלץ לשים בCRT (לי יש Samsung SyncMaster 893DF) ? אני עכשיו עובד על 100 הרצים האם זה תקין זה טוב ? הבנתי שהרצים נמוכים מזיקים לעינים ? איך בדיוק? יש לזה הסבר או משהו ? אשמח לקבל תשובות בנושא =] טימור.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by VegansXe,

הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliorzizov,

קיבלתי את המסך ביום שלישי ומאז אני בוחן אותו. לא הייתה התלבטות בינו למסכים אחרים כי אין לו מתחים המחיר הזה. הנה הרשמים שלי עד עכשיו. בחרתי במסך זה מכמה סיבות. ראשית כי בתקציב הזה (1300~) המסך נותן ארגונומיה מצויינת שמאוד שימושית לי, ככה מסך מרכז לי את התצוגה של המחשב (יהיה בHDMI), טלויזיה (S-VIDIO) וPS2/PS3/XBOX בקומפוננט/קומפוזיט וHDMI שכולם כבר עברו ניסוי עם המסך. חיבור למחשב: המסך מחובר לVGA כרגע כיוון שלא רכשתי עדיין מתאם DVI-HDMI. התצוגה טובה יותר המLCD (הג'נרי - PIXXL) הקודם שלי שחובר בDVI ככה שאני מצפה לשיפור נוסף עם הגעת המתאם. יש זליגת אור מורגשת שאם מחפשים לא קשה למצוא אך לי היא לא מפריעה. בסרטים וסדרות שאני רואה (המון) דרך המחשב אני מקבל תצוגה מעולה - לדעתי, …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by leyaniv,

אחרי שקראתי כמעט כל נושא רלוונטי מה-10 עמודים האחרונים בפורום הזה, החלטתי שאני רוצה לקנות את ה Dell 20" S-IPS אבל עדיין לא החלטתי אם לקנות את הדגם הרחב או הרגיל. השימושים שלי הם : 70% אינטרנט מסמכים וכד' 20% סרטים (שחלק גדול מהם סדרות ביחס 4:3 כדוגמת סאות פארק) 10% משחקים ולמרות זאת, אני חושב שהייתי מוכן להתפשר קצת על הנוחות בגלישה באתרים, בשביל לשפר משמעותית את החוויה של הסרטים והמשחקים. בגלל זה הנטיה שלי כרגע היא דווקא לקנות את הדגם הרחב. התחושה הכללית שלי היא שלקנות את הדגם הרגיל עשוי לאכזב אותי בעתיד. למרות שאף אחד לא מגדת עתידות, נראה כאילו המגמה היא לכיוון המסכים הרחבים. אני גם רוצה להגיד תודה רבה ל QttP על התמונות שהוא פרסם לפני שבועיים. http://hwzone.co.il/communi…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sinister18,

אהלן...רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם VW224U לבין הדגם VW222U ומי מבין שניהם יותר טוב ונותן איכות תמונה טובה יותר? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RjK5jGChVMy3QbXt http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=aNVINW1uJlmCw9jZ

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by generalA,

אני יודע שההשוואה הבאה לא ממש פרופורציונלית אבל.. אני מעוניין לדעת רק דבר אחד: מי מבין המסכים הבאים יותר טוב מבחינת איכות התמונה והתצוגה. 1) Philips 107T , LightFrame 2) Samsung 753DFX , SyncMaster 3) LG L1932TQ תודה אנשים !!!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by eliil1,

1) SAMSUNG 2243BW 2)SAMSUNG T240 3)SAMSUNG 971P 4) DELL E248 5)DELL 2208 -------------- כרטיס מסך: 4850 / 9800GTX+ זכרון 4 GB 2*2 E8400 מעבד מטרות: משחקים,סרטים, קריאה טקסטים וכו'... מה הכי עדיף? לפי מה שהבנתי , ל2243 המריחות ממש קטנה , ולT240 למשל היא גדולה...אבל אני ממש לא בטוח בזה , ואני חייב הצעה ממישהו שמבין. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איך שני המסכים האלה? הBENQ קונה אותי כי יש לו חיבור HDMI.. ו2MS אבל היחסי ניגודיות נמוך ממש (למרות שאין לי מושג אם אני בכלל אראה את זה ) מדובר על זה.. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000-Or8cjx7ZyDhBuePWMMFUiB:12bbi68k5?N=2+31512&pr=QJ5&id=4154795 ומנגד יש לי את המסך הזה של החברה FUJICOM.. שכולם אומרים לי שהחברה הזאת לא מוכרת ועדיף לי לא לקנות שמה.. אבל היחס ניגודיות גבוהה.. זה : המפרט הראשון שמצאתי בגוגל.. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=30397 כמובן שבמחירים האלה יש גם SAMSUNG ו MAG... אבל הם מציעים דברים די סטנדרטיים... מה דעתכם? טוב במילים אחרות, אני צריך מסך אמין 22" זמן תגובה 2MS ויחסי ניגודיות לא ברצפה.. בסבי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ranash87,

רציתי לשאול חוות דעת בנוגע לשני מסכי מחשב. Samsung 226CW LG L227WT בחנות הם נראו טוב יש להם מחיר סביר. השאלה אם יש להם חסרונות ששווה לקחת לתשומת הלב. תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by ofir2808,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין המסכים האלה? ניסיתי לבדוק ואני לא מוצא הבדל. בתודה מראש.......

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by barakv,

אני רוצה לקנות מסך חדש עוד בימיים הקרובים אם לא מחר (שלישי) אז מחרותיים (רביעי) בקיצור זאת השאלה האחרונה שלי בקשר למסכים ואני הולך לקנות אחד... הצרכים שלי זה בעיקר סרטים וקצת משחקים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים