מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך המלצה למסך 19 wide כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר... שיהיה כמה שיותר חלק בלי מריחות וכל שאר הדברים שהורסים את חווית המשחק וכמובן גם לסרטים . תקציב: אני מניח שבין 600 ל800 אפשרות לחריגה קטנה של אולי 50 שקל משום מה אני מרגיש שאני לא צריך לקנות LG שוב ... 2 מסכים שהחליטו למות בטרם זמנם... תודה לעוזרים! אה כן חנויות אמינות tmsfox וכיוצא בזה....
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך viewsonic vp930 מחובר לכרטיס ATI radeon x1950gt ע"י כבל DVI לפני שבוע בערך התחילה תופעה מוזרה, כשאני מדליק את המחשב או כשהמחשב חוזר ממצב חיסכון המסך לא נדלק מייד אלא הנורה של המסך מהבהבת בצורה לא סדירה במשך 5 דקות בערך ורק אז המסך נדלק. כאשר המסך דלוק אין איתו בעיות והוא לא נכבה. בדקתי את החיבורים במסך ובמחשב ואין בעייה. הבעייה התחילה לפני כשבוע שאז לקח למסך "רק" 30 שניות להדלק ולאט לאט הזמן מתארך. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש על התשובות. אושרי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי תקציב של 1500 ש"ח ואני מתלבט בין 2 מסכים. כרגע יש ברשותי מסך SAMSUNG 226BW גודל 22", 2ms, ניגודיות 1:2000 פאנל TN יש לי אפשרות להחליף את המסך במסך אחר בתקציב של 1500 ש"ח. בהתחלה שקלתי לקנות מסך בגודל 24" פאנל TN של סמסונג או LG עם חיבור HDMI, אבל אחרי שקראתי קצת ביקורות הגעתי למסקנה שאולי עדיף מסך 22" פאנל E-IPS. דגם ה-E-IPS הוא DELL 2209WA שקיבל את הציון הגבוה ביותר ב-CNET בתחום המסכים, קיבל פרס העורך וכו'... לגבי מסכי ה-24" אני לא יודע על דגם ספציפי, אבל אני מניח דגם של סמסונג או LG עם חיבור HDMI. מה אתם אומרים? השימושים יהיו לרוב לעבודה משרדית + סרטים/סדרות שאני מוריד באיכות HD (רזולוציה 720p ואם יהיה 24" אז 1080p) אם זה משנה - כ. מסך: HD3750 נ.ב. אגב רזולוצ…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מסך קצת יותר מ-3 שנים מדגם Samsung 730B והוא עדיין עובד טוב בלי פיקסלים שרופים וכ"ו אבל אני רוצה לשדרג למסך 22" איזה מסך מומלץ מבחינת חיבורים HD וכ"ו ולא פחות חשוב המחיר עד 1200 ש"ח מה אתם אומרים על 2 הדגמים למטה איזה יותר טוב? / יש מסך יותר טוב מהשתיים למטה? Samsung 2243BW/EW Dell 2209WA תודה[br]פורסם בתאריך: 3.09.2009 בשעה 05:16:29 יש באייבורי את הדגם הזהSamsung 2243BWX Plus ב- ¤949.00 מה אתם אומרים עליו? זה עם PIVOT ? איפה יותר אמינים באיבורי או KSP ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קיבלתי את המסך, שאלה קטנה שאני חייב לדעת. המון אנשים בפורומים שונים אומרים שהם משתמשים ביציאה הדיגטיטלית [ שאני כרגע איתה ] ומשתמשים ב 1680X1050 * 75 Hz משום מה אני יכול להשתמש רק ב 60... אמרו לי שזה בהחלט אפשרי להשתמש ב 75 עם המסך הזה ועוד יותר מזה ראיתי באתר תמיכה של דל שהרזולוציה האופטימלית היא : 1680X1050X60 והרזולוציה המקסימלית : 1680X1050X75 הלינק : http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2209WA/en/ug/about.htm מקווה שמישהו יוכל לעזור, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התסתכלתי על התמונה של המסך Dell 2209WA באייבורי וראיתי שהוא שונה ממה שמוצג באתר השרמי של דל ישראל. הנה: אייבורי: ובאתר הרשמי של דל: תשימו לב שהמסך באייבורי הוא שונה ! יכול להיות שיש למסך הזה 2 גרסאות או משהו כזה ? אם אני קונה את המסך הזה באייבורי זה בטוח יהיה כמו שכתוב באתר הרשמי של דל ? כי מצאתי מלא דברים לא חופפים. כמו למשל שכתוב באתר של דל ישראל שזמן התגובה של המסך הזה הוא 5MS ובאייבורי כתוב 6MS. קיצר למה זה ככה ? עריכה: למה באתר הרשמי עשו את המסך הזה פעמיים ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי יום הולדת והוחלט לקנות לה מסך חדש כי היא צופה די הרבה בסדרות שהיא מורידה וסרטים, לכן אני אשמח אם תעזרו לי נורא רציתי לקנות לה את המסך שיש לי שאני מבסוט עליו זה 2243bw אבל מסתבר שבאיזור ראשון אין אותו יותר יש את הewx. בקיצור האופציות שעומדות לפני הן כאלו 2243ewx 2233bw philips 220E1SB FULL HD השימושים כמו שאמרתי הם לרוב לסרטים/סדרות ועבודה עם הוורד ואינטרנט. בלי משחקים. תודה אשמח לתשובה מהירה.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני לא עוסק בגרפיקה אלה אני צריך מסך בימיוחד למישחקים וסרטים וכמה שפחות מריחות במסך ואיכותמסך גבוהה למישחקים (אני יודע שפנאל IPS הוא פאנל מאוד איכותי יותר צבעים יותר חדות) אבל בקשר למישחקים העים כדי פאנל IPS או שיש פאנל שמתאים יותר למישחקים
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זה ידוע שעד 50 אינטש, ההבדל הויזואלי בין 720P ל-1080P הוא כמעט ולא מורגש. מסכי 1080P עולים יותר כסף, ובנוסף בגלל שהם פועלים ברזולוציה גבוהה יותר, הדבר מכביד יותר (הרבה יותר מרזולוציית 720P) על כרטיס המסך. אז השאלה שלי היא בעצם למה לי לקנות מסך 1080P כאשר 720P הוא זול יותר ויתן לי ביצועים (=FPS) טובים יותר במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך מחשב samsung syncmaster 740B "17. המסך מחובר לכרטיס מסך nvidia geforce 9800 +GTX אני מאוד מרוצה מהמסך! אני משתמש בו למשחקים ולצפיה בסרטים וכו'. אני רוצה לשדרג את חויית הצפיה שלי בסרטים ולהיות מסוגל לשבת במרחק גדול יותר (עם יותר אנשים איתי) ולראות סרטים באיכות טובה. אני מחפש מסך גדול (עד כמה שניתן) ואיכותי (עד כמה שניתן) שאוכל לראות עליו סרטים ואולי גם קצת לשחק (נראה לי שאני אשמור את המסך הקיים למשחקים ואפעיל את הגדול יותר רק לסרטים - מה אתם אומרים??) על מה אתם ממליצים? תודה, רם
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
צריך משהו שיתאים לי לגרפיקה(תוכנות תלת מימד וקומפוזיטינג) מניח שאני אצטרך להוסיף 300 ש"ח למשהו נורמאלי וזה סבבה אם צריך להוסיף עוד 500(כלומר 1500 בכלל), וזה יהיה ממש מקפצה ברמה, או לחילופין הגדלה פיצית של המסך(ללא פגיעה באיכות), אז גם אפשרי אם יש מסך מתאים בskypc זה יהיה טוב כי אני קונה משם מחשב(שעליו המליצו לי בפורום מפרטי מחשב פה) ורצוי כמובן מאותו מקום, אבל לא מחייב תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריאת המון הודעות פה, ולקיחה בחשבון של תקציב (סביבות ה-1000) ההתלבטות נהייתה בין 4 מסכים: iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 בגלל המחיר תמורת גודל (24") Samsung P2350 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3366 ViewScore, מחיר נוח, גדול (23") Dell 2209WA בגללכם! LG W2353V דומה לסמסונג, ביקורות טובות, HDMI http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 השימוש המרכזי הוא סרטים ומשחקים, אך אני גם קורא המון על המחשב (וכותב פחות, לעתים מתכנת) ואני לא יודע איזה מהם הכי יתאים לי. חיבור HDMI אני לא הכי צריך כי כרגע אין לי לאן לחבר אותו, למרות שבעתיד כנראה יהיה... אבל DVI נראה לי יספיק. רק לLG יש פיבוט, שזה לא הכי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים הפעלתי את המסך לפני כמה ימים ונתקלתי בתופעה מוזרה ה- windows עולה - מגיע השלב שעולה ה- desktop ואז המסך כאילו מבצע רענון זאת אומרת מעיין כיבוי מהיר והדלקה של המסך (כמו שמתקינים כרטיס מסך ואז המסך נכבה ונדלק - משהו דומה ) בכל מקרה התקשרתי לתמיכה של אלקטרה - הנציגה אומרת שזה תקין לי זה נראה כמו סתם ניסיון לחפף מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם קיים בכלל מסך כזה שעומד בדרישות התקציב שלי יש לי תקציב 1300 שקל אני צריך מסך שחשוב שיהיה לו שתי כניסות RCA לפחות (לממיר ולסוני) בגודל 22-23 אינץ' ברזולוציה הכי גבוהה שניתן במסגרת התקציב ואם זה לא מספיק כסף אני מעוניין לדעת כמה הוא יעלה לי יותר בבקשה ואם אין שתי כניסות אז כניסת אחת אני אשתמש במפצל תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט קשות איזה LCD לרכוש בקרוב , המטרה היא יותר PS3 , וגם סרטים מהמחשב HD . העניין הוא כזה , גודל החדר שלי הוא 2.80מ' על 3.70מ' .. המרחק צפיה הוא יהיה כ-2מ' בערך מהמיטה . אני רוצה FHD אבל לא יודע אם לקחת 32 או 37 . המחירים גם שונים התקציב שלי הוא 3.5K . רציתי לשמוע חוות דעת על דגמים שאתם ממליצים . נ.ב הPS3 באמת מצריך שימוש מלא ב- FHD ? במשחקים או רק בסרטים ? אני צריך בכלל את המושג FHD למשחקים או ש HD READY יכול לפתור את הבעיה גם כן ?! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום קודם כל רציתי להגיד שאני יודע שהפורום מלא בנושאים כאלו, אבל שימו לב שהדרישה העיקרית שלי מהמסך היא צפייה בסרטים, ממש ללא משחקים. כמובן שזה בא ביחד עם קצת עיבוד תמלילים (עבודות לביה"ס, תכנות וכו') כך שאני צריך שהמסך יהיה חד והמילים יהיו ברורות. אני אשב במרחק דיי גדול מהמסך, בסביבות 80 ס"מ. לא אוכל לחרוג מהתקציב לכן ה-DELL2209WA שמומלץ כאן מאוד בפורום בזמן האחרון לא מתאים לי. מה שכן, אני לא מבין בכלל בכל נושא הפאנלים (חוץ מזה שיש כאלה שמתאימים יותר ופחות לצפייה בסרטים) ואשמח אם תוכלו על הדרך להסביר לי את העניין. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות lcd 32 לחדר שלי..... המטרה של הטלויזיה היא להיות טלויזיה אבל אמרתי אם יש אפשרות לחבר למחשב למה לא.. אבל שמעתי בכמה מקומות שלא רואים ממש טוב בטלויזיות גדולות בעיקר בגלישה באינטרנט.... עכשיו אני רוצה לקבל דעות שלכם על גילשה באינטרנט משחקים וסרטים במחשב..... מרחק צפייה כ 70 סמ מתוכננן טלויזית hd-r
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-