עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dvirw,

שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by klips,

שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך בגודל 21-24, כלומר אין העדפה ספציפית לגודל אלה יותר לאיכות, 22 מספיק גדול לי ואם הוא איכותי עדיף על 24 פחות איכותי. התקציב כפי שצויין בכותרת הוא עד 2000 ש"ח כמובן שלא חובה לנצלו עד תום.. השימושים שלי בעיקר, סרטים והרבה!, משחקים (בעיקר ספורט ואסטרטגיה), גרפיקה ברמה בינונית, כמובן שהרבה גלישה באינטרנט, תיכנות(כלומר שעות רבות מול המסך ביום). שיקולים נוספים שאשמח לקבל עיצה עליהם, האם כדאי לקחת מסך עם HDMI? HD FULL? שיקול אחרון שחשוב לי מאוד, אחריות באיזור חיפה ולא במרכז הארץ! ומדיניות פיקסלים טובה כמובן... ראיתי וקראתי הרבה על כל מיני LG, סאמסונג, דל, אסוס ועוד...אבל לא הצלחתי לגבש דעה ולכן אשמח לדעתכם, תודה מראש, נועם.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה למסך עבור פוטושופ ועבודות גרפיקה עד 1000 ש"ח, המסך הנוכחי שלי בעבודה הוא LCD של סמסונג (נראה לי דגם BF960). לא משנה לי 19' או 22' מסך רחב או מרובע (האמת היא ש-22 רחב עשוי דווקא להועיל לי בעבודה) הבעייה היחידה שלי איתו זה אי אחידות בצבעים, הכוונה היא שאם אני אשים תמונה בתחתית המסך ואז לאט לאט אני אעלה אותה למעלה אז ניתן יהיה לראות שהצבעים טיפה משתנים, האדום הופך להיות במקצת אדום יותר וכהה יותר והמסך נמצא בגובה העיניים.. ברור לי שזה בגלל שהמסך רגיש לזווייות הצפייה ושיש הבדל בזוית בין החצי העליון של המסך לבין החצי התחתון. אני בהחלט מודע לזה שמסך CRT יתאים לי ביותר אבל הצלחתי להסתדר עם ה-LCD הנוכחי עד כה ואני מעדיף את שאר היתרונות שלו על פני ה-CRT, כעת אנ…

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  6. אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by erez_levy,

שלום לכולם, קניתי מסך חדש של Samsung דגם T190 ויש לו חיבור DVI. הבנתי ש- DVI זה בעצם משפר את האיכות של המסך ועוד כל מיני אפשרויות. השאלה שלי היא כזאת: לאן אני מחבר את הכבל של ה-DVI? כבל אחד למסך של המחשב וכבל שני לכרטיס מסך? איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי תומך ב-DVI או לא? יש לי כרטיס מסך Geforce 7600GT ושאלה נוספת, אם אני מחבר את ה-DVI מהמסך לכרטיס מסך זה אומר שהכבל צריך לעבור דרך המארז של המחשב שבדרך כלל סגור. איך אפשר לסדר את זה? או שבדרך כלל כולם משאירים את המארז פתוח כדי שהכבל יוכל להכנס? =\ תודה רבה לכל העוזרים, שנה טובה. =]

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. טוב כמו שהבנתם מהכותרת, אני רוצה לחבר ת'מחשב וממיר YES למחשב (רק המחשב שאני מחבר ב-FHD)! תודה לכולם! ;D

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר: אם יש חיבור HDMI זה מחייב שיהיה רמקולים מובנים מהמסך ? במידה והתשובה היא לא, מה שווה ה-HDMI במסך הזה? במידה ויש רמקולים מובנים במסך ואני מחברת רמקולים חיצוניים למחשב אז אקבל קול במקביל גם מהרמקולים של המחשב וגם מהמסך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by omerh,

אני לא יודע אם זה הופיע רק בשבוע האחרון או שהבחנתי בזה רק בשבוע האחרון אבל יש "פסים" על המסך שלי. אלו מין פסים שקופים, כמו הפרעה כזו, שנעים למעלה ולמטה (אפשר לראות אותם כאילו הם נעים מלמעלה למטה או להיפך). הם מאוד ברורים על רקעים בצבע מסויים, בעיקר כחולים עד כמה ששמתי לב. לדוגמה, זה מאוד ברור בצבע שקוד ה RGB שלו הוא: #4d658b בדקתי את זה במערכת הפעלה נוספת (WIN, LINUX) וזה מופיע בשתיהן. אין לי מחשב נוסף עם חיבור VGA אבל במסך ה built in של הנייד שלי זה לא קורה, אז לא נראה שזה הכרטיס מסך, כך שהדבר היחיד שאני יכל לחשוב עליו הוא או תקלה במסך עצמו או תקלה ביציאת VGA. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by yo-c24,

היי,אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איזה דגם עדיף הew עולה כ840 ומשום מה ה2233 שהוא יותר חדש עולה 790.... יש עליו איזה שהן ביקורות? כי את הEW אני די מכיר. מי עדיף? תודה!

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  14. תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by MDARKo,

תוכלו להמליץ לי על מסך גיימניג שהוא כנראה יהיה גם לסרטים עד 900 שקל? הגודל הרצוי הוא 22" ומעלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by jorylit,

שלום קניתי מחשב חדש, ורציתי המלצה למסך 22", יש לי כרטיס מסך ati radeon 4870 512nb. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  19. נתקלתי במסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718594והופתעתי ממחירו. האם מישהו משתמש בו? והמחיר ראוי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tomermu,

מחפש מסך 24# לתלייה על הקיר מול השולחן עבודה. כמובן שיהיה טוב ואיכותי, עדיפות ל FULL HD או איך שזה נקרא. הבנתי שבסמסונגים הנפוצים אין אפשרות לתלייה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arkzai,

שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by eladgold,

זקוק למסך הכי זול שיש באיכות יחסית טובה לילדה שגולשת באינטרנט ומשחקת במחשב איך המסך הנ"ל תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by jorylit,

יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. יש לי מחשב אינטל עם 4 ליבות יש לי מסך מחשב 17" של BENQ) FP71G+) אני רוצה לעבור למסך 20 או 22" (שימושי בעיקר לתוכנות מסחר בורסה + מט"ח) יש לי כרטיס מסך ONBOARD של GFORCE 7100 אני מתלבט בין מספר מסכים: LG W2253TQ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ W2243T http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2243 פיליפס 220E1SB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220E1SB סמסונג T220P http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2522710 P2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2250N פיליפס 220CW9FB http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF220CW9FB * האם אני בכלל צריך לחפש FULL HD? אני לא מרבה לצפות בסרטים במסך המחשב. ** האם 20" יספיק…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים