עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני בהתלבטות לגבי קניית מסך עבור גיימינג ו צפית סרטים אני רואה שיש הרבה פידבקים על מסכים כמו asus pg-279q ו- acer 27xbh samasung cfg70 בעיקר רעים. אני מוכן להשקיע את הסכום שרשמתי השאלה עם זה שווה את השקעה וכמובן עם ההבדל בסוג הפנאל הוא כל כך מורגש עבור השימושים שציינתי. דבר נוסף למיטב הבנתי רזולציית 4K פחות רלוונטית במסך בגודל הזה תקנו אותי עם אני וטועה. אני משחק ב wow,whtw2,diablo3.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. בוקר טוב , הגיע הזמן להעיף את הCRT שגורם לי לצריבות ממושכות בעיניים .. ולהתקדם לLCD "19 . מצאתי שלושה מסכים שבאמת משכו את עיני. מישהו יכול לתת לי אינדיקציה על מה ללכת ועל מה לא ? Benq FP92W http://zap.co.il/model.asp?model_id=479039# Proview EP930JW http://zap.co.il/model.asp?model_id=576853# VIEWSONIC LCD 19" WIDE 1440x900 VA1912W http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12321 המסך משמש אותי בעיקר לעבודות יומיומיות על המחשב , ומעט מאוד (!!) למשחקים . תודה לכל מי שייעזור

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by sgsg,

לפני כחצי שנה קניתי דל U2417H ולפני מספר ימים שמתי לב ל- 2 פיקסלים פגומים, שנראה שהאור הירוק לא נדלק בהם. אחרי חיפושים נרחבים נראה שלפי המדיניות של דל המקרה הזה לא מכוסה ע"י האחריות של הדגם הזה. האם יש לי מה לנסות לדבר עם דל ישראל ? זה הרי אמור להיות הדגם האיכותי ודי מתסכל להיפגע מפיקסלים תקולים לאחר זמן כ"כ קצר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.

5. אהלן, אני צריך לקנות שני מסכים, אחד להורים ואחד בשבילי. להורים, מסך בלי דרישות מיוחדות, שימוש כללי, בעיקר אינטרנט, עדיין רוצה משהו יחסית איכותי. פה דווקא יש מסגרת תקציב, 1000-1500 ש"ח. העדפה ל-19 אינץ כי הבנתי שהוא יותר נוח לאנשים שאוהבים לקרוא הרבה.מסך 22 גם בא בחשבון אם יספק אותה נוחות קריאה. בשבילי, אז רוצה המלצה למסך 19 אינץ (מאותן הסיבות, ענייני רזולוציה, רוצה שלא יהיה ל י קטן מידי בקריאה של טקסט ) אני מתעסק בצילום (סטילס) אז חושב ללכת על האיזו S1932. יש אופציה מוצלחת יותר כשמדובר על מסכי 19 אינץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by venlp,

שלום, אני חדש בפורום פה אני מתכנן לקנות Samsung 226BW ואני כבר די נעול עליו מכל מני סיבות. עכשיו, אני יודע שהמסך הזה יכול להגיע עם כל אחד משלושת סוגי הפאנלים האלה- A / S / C אני מוכן להזמין את המסך רק אם אני אהיה בטוח לגמרי שאני אקבל פאנל A או S ולא פאנל C, השאלה שלי היא, האם יש אפשרות להבטיח שאני אקבל את אחד משתי הפאנלים הטובים לפני ההזמנה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לשדרג את המסך שלי המיושן שלי (22 אינצ') למשהו גדול יותר. אני סטודנט ורוב זמני מבלה בקריאה מול המסך. משחק פה ושם casual. יש לי מחשב קצת ישן (כרטיס מסך gforce 560 gtx) כך שאני לא חושב שיצליח להריץ 4k. צופה בהרבה סרטים Hd. מחפש מסך גדול, 24 לפחות, שניתן לכוון בגובהה (חשוב לי מאוד שהמסך יהיה מול העיינים) במחיר עד 1000 שח. ראיתי את הדגם הבא: Asus VG248QZ 24, השאלה אם באמת אני צריך 144mhz אם לא משחק הרבה והאם זה משפיע גם על צפייה בסרטים? והאם הכרטיס מסך המיושן שלי בכלל יצליח לתמוך בקצב רענון כזה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי מסך לפני שבוע של דל. הערב הדלקתי את המחשב המסך נדלק. אבל אני ברוב טיפשותי חיברתי אליו מאחורה שנאי של הרמקולים שלי CREATIVE כדי לשמוע סאונד מהמסך. המסך המשיך לעבוד אך בוודאי לא השמיע שום סאונד. כעבור כמה דקות המסך פשוט נכבה. ולא נדלק יותר... לא הרחתי שום ריח של שרוף לא מהשנאי ולא מהמסך עצמו... עכשיו האם אני יוכל לממש אחריות על המסך ולהחליף אותו? האם יש דרך לבדוק אותו שהוא אכן נשרף בגלל שחיברתי אליו את השנאי? או שפשוט הלך הכסף?? תודה למגיבים...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום למבינים שאלת רכישה למסך דגם UTOPIA 22 האם הוא טוב,אמין, ישמש לכללי,טלויזייה ,משחקי מחשב מסך המשמש גם למחשב וגם ל-TV יש קישור לדגם אפשר להיכנס לפרטים בפנים,,,, אם ? לא ניראה לכם מה כדאי לקנות עד 1700 שח ,,ותודה לכם http://www.zed.co.il/Category.asp?SubCategoryID=87&CategoryID=21

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  10. קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by Miros,

למשחקים במיוחד שיראו טוב ולא מרוח וכל החרא

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Ametrine,

עוד מסך 24 שמצאתי עכשיו בגוגל אבל לא מוצא את הדגם בשום מקום בחו"ל ולא מוצא את סוג הפאנל. יש המלצות למסך הזה? יש לו פאנל טוב? המחיר שלו ממש זול 2600 http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=11285&CatCode=90

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mhnuemhnue,

היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)

14. חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by guysevi,

קניתי אותו ב-LCDTV אחלה חבר'ה שינוי מרענן ממסך "17 של סוני אחלה מסך, אין פיקסלים שרופים לגבי הצלליות כשהוא לא מכוייל רואים צללית ירוקה אבל עם הכיול המתאים הצללית הירוקה ישר נעלמת. לגבי גוסטינג יש קצת, אבל !!! מבחינים הזה רק עם מתמקדים במבט על אובייקט מסויים ,ככה שבפעילות רגילה זה לא ממש מורגש בכל אופן אני מרוצה מהקניה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TheDiesel,

המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח

17. Started by shimronfio,

ברצוני לרכוש את המסך של סמסונג מדגם odyssey g7, ברזולוציה של 1440p@240hz, שאני מבין שהמסך יתמוך ברזולוציה הזאת אך ורק עם חיבור של DisplayPort1.4, משום שהיציאה השנייה של המסך הוא HDMI 2.0 המסך אמור להתחבר בעיקר ללפטופ גיימינג האישי שלי מדגם: ASUS ROG Zephyrus M, דגם מלא gu502gw-ah76, ובנוסף ללפטופ של העבודה Lenovo T480. לשני המחשבים שלי ישנו חיבור USB C, אני יודע שלמחשב האסוס שלי יש חיבור USB שתומך ב- dp1.4, ולגבי הלפטופ של לנובו יש לי שני חיבורי USB C, אחד לטעינה, והשני לחיבור דוקינג שמסומן עם חיבור Thunderbolt 1. האם צפוי לי בעיות תאימות? בסוף לא מתחשק לי לקנות מסך כל כך יקר ולהתאכזב שהוא לא יתאים. 2. האם אני אצטרך מתאם, או שישנו כבל עם חיבור dp1.4 …

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by MiOB,

שלום לכולם! ;D אולי שמעתם כבר ואולי לא: הכבלים יצאו במבצע חדש, שבו מוצע מסך LCD רחב של Proview, דגם FV926W, ב-99 ש"ח. (בדקתי טווח מחירים: 1100-1500 ש"ח.). חיפשתי בפורום לגבי הדגם הנ"ל בפרט, ולגבי Proview בכלל, אך לא מצאתי אף נושא שבו דנו ב-"למה לא/למה כן", אלא רק "לא לקנות בחיים!!!" וכאלה. תוכלו בבקשה לפרט יתרונות וחסרונות במסכי Proview ובדגם הנ"ל בפרט? כולל חוות דעת אישית אם ישנה. ;D. עריכה: ועוד משהו - אם כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה המיטבית (1440X900), אז הרזולוציה הבאה שתראה היטב היא 720X450? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  19. אני יודע שפה בפורום ובהרבה מקומות ה Dell U2311H מאוד מומלץ אך מסך יחסית ישן ... לעומת זאת LG הוציאו לא מזמן מסך עם פנל IPS ובנוסף LED דגם LG IPS236V שנראה לכאורה מאוד מעניין ,השאלה אם מישהו ראה/בחן אותו או שמכיר שיכול לתת חוות דעת לעומת הדל? בעקרון מחפש 23 אינץ ,בעיקר שמשחקים יראו בו "פצצה" ובכלל לעבודה שוטפת יומיומית וכו. כרגע אני בעלים של סמסונג 22" T220P שבאופן כללי גם ממנו אני מרוצה אך מעוניין להחליף כיוון שהרזולוציה שלו לא טבעית (1920X1200) ולכן בחלק מהמשחקים רואים פסים שחורים למטה ולמעלה ... תקציב בערך 1500ש"ח (מוכן לשקול להשקיע יותר במידה ויהיו סיבות טובות לכך) אשמח לתגובות..

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  20. כמו שכתבתי בכותרת, המסך לצורכי גלישה באינטרנט, אייסיקיו, ודברים כאלה... מה מומלץ? מה דעתכם על DELL E197FP ? או LG L1953TR?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by niv0us,

אני כבר הרבה זמן לא בטוח איזה טלוויזיה לקנות לחדר. התחלה חשבתי אולי פשוט עדיף לקנות את ה DELL 24'' כמסך מחשב וטלוויזיה וזהו. אבל אז החלטתי שהוא קצת קטן מדי והחלטתי לקנות מסך 20'' למחשב וטלויזיה. לאחר קשיים רבים החלטתי לקנות מסך 32 ול 26. 29'' היה אידאלי, אבל אין, אז החלטתי לפנק את עצמי. ואז הגעתי למצב שאני לא בטוח מה לקנות. התקציב שלי הוא 6000+- שקל. תמיד שמעתי דברים מאוד טובים על מסכי ה LCD של טושיבה, אך גם על הסמסונג. הסתכלתי על הנתונים היבשים, והסמסונג פשוט נראת טוב יותר. מה שאני לא מבין זה איך יש לכל הטושיבות נגודיות מסך כל כך נמוכה. שלושת המסכים שאני מתלבט בניהם הם: SAMSUNG LA32R71B (6500 nis SAMSUNG LA32S71B(5500 nis TOSHIBA 32WL66(5500 nis אני לא ממש מבין מה ההבדל …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Lith,

היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. קומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםקומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםלכתבה

25. Started by Ac-Boy,

Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.