מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, חיברתי למחשב שני מסכים,כאשר מסך אחד מחובר בחיבור DVI והשני HDMI. כעת אני מעוניין שהתצוגה בכל מסך תהיה נפרדת (ויהיה ניתן לגרור בין שני המסכים) כשאני פותח את הגדרות הרזולוציה- לא מופיע לי שם שני מסכים אלא רק אחד. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
התקציב הוא 5,500 ש"ח, וגודל המסך הוא 26" וחובה HD!! חשבתי עליהם: LG 26LC2 LA26R51B Samsung הם טובים? או שיש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22" ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS מישו מכיר יודע משו!?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
דברים שזזים מהר במשחקים מעט נמרחים לי. הכרטיס מסך מייצר צפונה מ 100FPS אבל המסך מנצל רק 60. מה שהוביל אותי למחשבה של החלפת מסך. אני משתמש ב 24" ברזולוציה 1080p. האם ישנם מסכים עם קצב רענון גבוה יותר שיכולים להתאים? כי הבנתי שהרמה הבאה זה 144hz, אבל הכרטיס שלי לא עובר את הקצב הזה, ולפי מה שאני יודע (אבל אולי זו טעות) אם אין סנכרון בין קצבי הרענון זה יכול לגרום לצה שקורה קריעת תמונה, לא הבנתי בדיטק מה זה אבל לפי התיאור זה גם סוג של מריחה. בקיצור, מה הכיוון שלי אם אני רוצה זמן תגובה מהיר יותר? שאלה נוספת - האם לאור הנתונים שציינתי (1080p, 60hz) זה בסדר שאני משתמש בכבל DVI או שיש תועלת בלעבור ל DiaplayPort? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ובכן, הציעו לי לקנות מסך F900P ב-500 ש"ח. האם הייתם ממליצים ללכת על זה? (יש לי בנוסף מסך LCD L1970HR שאולי אני אמכור) בנוסף, חשבתי אולי להשאיר את ה-LCD ולהשתמש בשניהם. האם יש כרטיסי מסך שתומכים בחיבור אחד DVI ואחד VGA? לכרטיס שלי יש, למשל, את שתי היציאות... אבל האם זה אומר שהוא תומך בזה? ובנוסף - האם כרטיסי ה-HIGH END תומכים בכלל ב-VGA? כי לכל הדגמים שראיתי יש רק DVI X2, אבל אולי לא ראיתי נכון. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבינה בנושא ואשמח לכל עזרה בבחירת מסך טוב.ניסיתי לקרוא כאן בפורום ולהבין מה כדאי אבל ללא הצלחה הגעתי להבנה שיותר מתאים לשימושים שלי מסך רחב וגם שבין 20" ל22" עדיף 20". אני מבלה ה מ ו ן שעות מול מסך מחשב וצריכה משהו באמת טוב. ראיתי המלצות על: DELL 2007WFP ASUS PW201 VS2035 (איזו חברה לא הבנתי) כולם יפים אבל מה הכי כדאי/שווה/איכותי וגם מתאים לכרטיס המסך שלי: GeForce 7600GT ? כמובן שאם יש עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם. אודה לכם על כל עזרה :hi:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועם המחשב גם מסך. למסך אני מקדיש כ-2400 ש''ח. עכשיו בעקרון כל המערכת היא לגיימינג ממושך[HL2,COD4,TF2,CS:S וכו'...], אבל קורה לי הרבה פעמים שאני פשוט סתם גולש בפורומים[המון טקסט], ומדבר יחסית הרבה במסנג'ר עם חברים, וכמובן צופה בסרטים. עכשיו ת'אמת שלא אכפת לי אם הצבעים לא יהיו סופר דופר מכויילים, אבל הרבה אומרים שעבודה ממושכת עם טקסט על מסך TN לא הולך טוב. ועדיפות לרחב כי בכל זאת אני אשחק יחסית הרבה וגם אראה סרטים. מה אני אמור לעשות ? איזה מסך לקנות ? בתודה, Quantom.[br]פורסם בתאריך: 5.07.2008 בשעה 15:51:27 UP^
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוטה לצד הדל בגלל שהניגודיות הסטטית שלו גבוהה יותר משל המסך המתחרה,וגם משום הפאנל. אבל מצד שני 28" ולמסך יש נתונים מרשימים יחסית למחיר שלו.שמותיר אותי בסימן שאלה ענק. אז ככה.. לאחר שראיתי ב2 סקרים בין הדל לבין ההאנס או מה ששמו יהיה, ראיתי שישנם הרבה חסרונות בדל.ופחות התלוננויות על ההאנס. אז כך: אני צריך אחד מבין השניים הללו ל3 שימושים סך הכל. 1.PS3 2.ממיר HD 3.PC בקשר לכניסות HDMI,הזמנתי כבר רכזת . אודה לחבר'ה שיעזרו ,אני ממש מבקש את עזרתכם. אני נמצא כאן בדילמה רצינית המרחק ממני למסך הוא בערך 80 ס"מ.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלום! אני קונה מחשב חדש בשבוע הבא בע"ה כל המפרט שלי גמור... חוץ ממסך שאני לא סגור עליו... אני קונה כרטיס מסך: כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 אני חייב להסגר על מסך... בהתחלה רציתי SAMSUNG או LG אבל שמעתי ממישהו שהשירות לא משהו וגם אם אני קונה מסך עם פיקסלים שרופים אז רק אם יש יותר מ7-9 פיקסלים שרופים אז מחליפים... שמעתי PROVIEW טובים עכשיו יש איזה שאלה שמטרידה אותי ואת אח שלי שהוא בעיקר משחק.. המסך הרחב... הוא מפחד שבמשחקים בעיקר ובכלל הכל יראה רחב... ופחות טוב.... מה יש לכם להגיד בנושא... תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים, אפתח פה כי המטרה שלי ברכישת המסך היא לעבודות מחשב. בכותרת המוצר נטען שהמסך הינו ברזולוציית FULL HD - להבנתי מדובר על 1920X1080 (הדיוט בתחום) בתוך הפירוט נטען שהטכנולוגיה היא HD READY, זה לא בעצם HD רגיל? דף הקנייה: http://www.bigmaster.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=545432&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap&lang=he השאלה שלי היא האם כאשר אחבר את המסך למחשב, אקבל רזולוציית 1080p או HD "מורחב" סטייל 1366X768? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי חברים.. יש ברשותי מסכים מהדגם הנ״ל ורציתי לדעת איך אפשר לסובב את התצוגה למצב אנכי כאשר המסך עומד, האם דרך תוכנה של המסך או דרך קטליסט?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... השאלה שלי אם אני יחבר מסך טלווזיה למחשב שלי ויעבוד מולו, עם אילו בעיות אני יכול להתקל? אני בעקרון רוצה להוציא תמסך CRT הישן שלי מהחדר ולחבר מחשב לטלוויזיה ולצפות טלווזיה מהטלווזיה? בקיצור שיהיה מסך אחד. מנסיון של חיבור מחשבים ניידים בחיבור SVIDEO למסך LCD 32" הטקסט הופיע אבל לא ראו אותו טוב. אם ברצוני להשתמש במסך טלווזיה בתור מסך למחשב - באיזה חיבור עדיף להשתמש, והאם יש הגדרות עדיפות? יש לי בכרטיס מסך (הוא חלש אגב... GF 8400GS) יציאת מסך רגילה (לCRT שמנים D:) יציאת DVI (לLCD סקסים) ויציאת SVIDEO (ל? מסכים.). אני רוצה שיראו במסך כמו שרואים במחשב... ניתן? אגב - לא בשביל משחקים... פעם ב... סרטים, ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטונים באינטרנט, ושימושים רגילים של מחשב. והא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לחבר'ה שנתנו עצות ..והחלטתי בסופו של דבר לקנות את הHANNS-G הנה כמה תמונות[מצטער על האיכות הלא כ"כ טובה]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה עדכנית למסך במסגרת שבכתורת ומתאים לשימוש כללי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המסך מיועד למטרות עבודה,גלישה ובעיקר סרטים ואם משחקים אז בסגנון GTA האחרון מאחר ויש לי 6600GT . אני מתלבט בין המסכים הבאים וזאת בתקציב של 2000 ורצוי פחות. 1)2007WFP 2)E228WFPוDell 3)226BW סמסונג עוד שאלה מה אני בודק לאחר קבלת במסך ואם איזה תוכנות , אייך עושים כיול צבעים ראשוני? *חשוב לי הגדול קצת יותר מאיכות ,מאחר ואני רואה סרטים וזה יפצה על זה לא? אם יש מסך יותר מתאים אז תסבירו
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD לצרכי אינטרנט ולימודים בעיקר ומידי פעם גם לצפייה בסרטים. אני יושב מול המחשב מספר שעות דיי גדול כל יום. ראיתי מסך שנראה לי נחמד של סמסונג דגם 931BF אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עליו ולקבל המלצה למסכים נוספים. מחיר רצוי : עד 1400 ש"ח. תודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש להחליף את המסך הישן שלי המחשב משמש אותי בעיקר לצרכי עבודה ואני משתמש בו הרבה שעות ביום. המחשב לא משתמש אותי יותר לגיימינג (לצערי) או סרטים הייתי רוצה מסך שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים תקציב: לא מוגבל, כמובן ביחס בין תמורה לתועלת. שוב, אני משתמש בו רק לצרכי עבודה גודל: יש איזשהו יתרון למסך גדול יותר? אני רגיל למסכים קטנים יחסית, באיזור ה24 אינץ. יש הבדל בגודל מבחינת מאמץ לעיניים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-