מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה המלצה של עד 800 שקל לכל היותר, אני משחק רוב הזמן, עובד גם עם פוטושופ. אם יש אפשרות למצלמה זה מצויין, שלא יהיה רחב שיהיה דק כמה שאשפשר כי יש לי מגבלת מקום. מסך בגדלים 22, 23, 23.5 שיהיה לו כניסת DVI, וכניסת HDMI. אך ורק מסך FHD. לא משנה אם הוא LCD או LED, אבל הבנתי שפאנל IPS הוא טוב למשחקים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על מסך גיימניג שהוא כנראה יהיה גם לסרטים עד 900 שקל? הגודל הרצוי הוא 22" ומעלה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התלבטות אחרונה בהחלט!! http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=12&prodid=183&keySearch= או http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=178&keySearch= הבדל מחירים כ450 שקל בין שניהם, ככל הנראה אחד מהם יקנה בקרוב מאוד!! שניהם tn יש 17 שהם לא tn? עד כמה tn יותר גרוע משאר הפטנלים! מה יש לא tn במחיר סביר 2000 ודרומה בחנויות מוכרת כמו באג... מחר כנראה אני קונה מסך אני צריך תגובות!!!
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עריכה: אוקיי אחרי שחפרתי די הרבה בפורום התחלתי להצטער שכתבתי את ההודעה שלמטה, כי הבנתי שכולם ימליצו לי על המסך הבא: 2007WFP Dell או 2007FP Dell אז בהתאם לכך אני משנה את השאלות: 1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות). 2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח? 3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ? 4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך? והנה ההודעה המקורית: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מבקש עזרת המומחים והמנוסים כאן בקניית מסך LCD: דבר ראשון, הסיבה הראשית שאני רוצה להחליף מסך …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי חברים אני זקוק לקצת עזרה: אני עוד שבועיים תכננתי להזמין את המחשב שיהיה למשחקים אגב וגם לעיצוב גרפי... 6200 כולל מסך.. בקיצר הלכתי על ה1970hr הבעייה היא שעל כל 20 המלצות יש מתלונן 1 על בעיות... חוץ מזה המסך נחשב איכותי לפאנל שלו... בקיצור הייתי רוצה לדעת אם יהיה מסך טוב ממנו בכל הבחינות ובכמה כדי לעלות כדי לקבל משהו יותר איכותי ומבטיח... תודה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות את המסך הזה, ע"פ הנתונים שלו הוא מסך מושלם. כל הנתונים שצריכים לעתיד יש פה,Full HD HDMI1.2 ועוד.. אני צריך אותו למחשב,PS3 וממיר של HOT HD הפאנל שלא הוא לא TN כמו שיש לרובינו,אלא פאנל S-PVA רציתי לדעת גם מה דעתכם על הפאנל הזה. תודה מראש BH
-
- 62 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך מחשב בעיקר לצרכים משרדיים, אך שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא גיימר מטורף, משחק בעיקר פיפ"א). התקציב שלי הוא בסביבות 1000-1150 ש"ח והמסך של LG מדגם 23MP75HM נראה לי בסדר גמור. המחיר שלו בזאפ תואם את התקציב שלי, אך רציתי לדעת אם למישהו יש "היכרות מקרוב" עם המסך? אני מצרף לינק לאתר החברה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-23MP75HM תודה רבה מראש! אופיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נעים להכיר אני חדשה בפורום ורכשתי אתמול מסך LCD. לאחר גיחה לאתר ולפורום (שעורר בי התפעלות על מקצועיות המאמרים) שמחתי להצטרף ולשאול את השאלה הבאה אני מעצבת פנים כיום (עם רקע טוב במחשבים בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסת מערכות מידע- שיניתי פאזה) עוסקת מעט בעריכה גרפית (flash, פוטושופ, פריהנד, ותיכנות באינטרנט) כמו כן עובדת המון מול האינטרנט ועבודה מישרדית. לא משחקת בכלל אבל עדיין רוצה לנצל לצפייה בסרטים אם כי זה הפרמטר הכי פחות חשוב לי.כרגע עובדת עם מחשב נייד. קניתי אתמול מסך LCD של סמסונג אינץ דגם 226BW. לאחר קריאה מעמיקה במממרים שלכם הבנתי כי מדובר בפנל TN שהוא היכ ירוד מבחינת עבודה עם גרפיקה כמו כן מאחר והמסך הוא רחב גם כאן לא נח לעבוד עם ניירת משרדית ואינטרנט. יח…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ;D בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI). לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו. את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI). בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו. זהו פחות או יותר. א…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצות למסך 17" המיועדות לשימוש משרדי, אינטרנט ואולי מעט שחקים\סרטים. תקציב: עד 1000 ש"ח. תודה לכולם וסופ"ש נעים.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר חעבודה משרדית (טקסט) ובכלל לא למשחקים, ככה שמהירות התגובה פחות חשובה. ברור לי שבמחיר הזה יש רק TN , שלא מומלץ אבל המסך לא בשבילי, ו1900 שקל זה הרבה מעל התקציב. אז במגבלות התקציב איזה מסך כדאי? האם למסך TN שעולה 1300-1400 יש באמת איזשהו יתרון על מסך ב1000?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי, חשבתי בהתחלה לרכוש מסך רחב אבל בסוף החלטתי ללכת על רגיל. בפינה של מפרטים מומלצים מצאתי את: LG 1919S ב-1,025ש"ח Samsung 931B ב-1,125ש"ח אבל מקריאה בפורום נאמר שהפאנל של Samsung גרוע. האם כדאי ללכת על LG? או שיש מסכים טובים יותר בתקציב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
(אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי בגודל שבין 23 ל-25 אינץ אבל שיכלול מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ומאד ישמח אם יכלול כניסות usb אבל זה כבר פינוק ולא חובה. כמו כן שיכלול חיבוריות hdmi אשמח להצעות המלצות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ועריכת וידאו. אין מחשב בינתיים..... אני אקנה כרטיס מסך בהתאם למסך אחר כך
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כותרת ולגבי חברה אני סומך עליכם האתגר פה כמובן שיהיה כמה אבל כמה שיותר זולל ם; יאללה חברים דברו איתי בלינקים כי יכול להיות אני מבצע קניה כבר שבוע הבא tnx
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ואת המסך הזה SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI (זמן התגובה מאוד חשוב לי.) במחיר ממש נחמד. השאלה שלי איך הוא יתמודד עם משחקים וסרטים בתודה נתנאל.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-