מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המלצה למסך מחשב: התקציב למסך:900ש"ח מטרות -גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב לפעמים גודל - 22 אינץ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך מחשב 23 או 24 תקציב עד 1500 השימוש העיקרי למשחקים ולסרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מסך מחשבSamsung SyncMaster P2770HD 27 אינג' FULL HD (1920X1080). קניתי אותו לפני 10 שנים בתור מחשביזיה. אני עובד כמתכנת ובשנים האחרונות אני עובד מהבית, בתקופה האחרונה אני עובד כל הזמן מהבית בגלל הקורונה. אני מחפש להשתדרג במסך מחשב טוב ואמין. השימושים העיקריים שלי: גלישה באינטרנט, קריאת כתבות, תכנות, אימיילים, מעט יוטיוב, ומעט מאוד משחקים. כדי להשתדרג חשבתי שכדאי לי: 1. מסך גדול יותר 31.5 או 32 אינג' 2. מסך קעור (יאפשר לי להתמודד עם גודל המסך ופחות יפריע לעיניים) 3. שיפור רזולוציה (ל- 2K / 4K). רציתי לדעת האם אתם חושבים שזאת החלטה נכונה: 1. האם מסך מחשב גדול יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה על מסך מחשב 4K לקומפוזיציה / 3D / עריכה אין הגבלה של כסף (ברור שיש אבל ….) גודל מ 32 ומעלה
-
- 0 תגובות
- 232 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש לביתי מסך מחשב איכותי לעבודה יומית ממשוכת [b]בעיקר[/b] לאופיס (אקסלים, מסדי נתונים ) אח"כ צפייה בסרטים , משחקים. גודל מ-27 אינץ וצפונה 32 מקסימום - על מנת לראות מספר קבצים במסך אחד תקציב - עד 2000 ש"ח. טכנולגיית פנל - האם אני טועה ש IPS עבור אופיס עדיף על טכנולגיות אחרות נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני קונה עכשיו מחשב גיימינג לפרצוף ואני רוצה מסך שיספק את הסחורה. ראיתי שיש מסכים שנראים סבבה ב-500 ש"ח Dell SE2417HG ויש מסכים גם ב-1000 ש"ח Dell U2414H לשימושים של גיימינג משחקי פעולה בעיקר כמו GTA tomb raider וכאלה באמת זה שווה את התוספת של ה-500 ש"ח? מה שחשוב לי במסך שיהיה של חברה מוכרת ואמינה כמו DELL ושוליים דקים וסתם לידע כללי, האם כדאי בכלל לשחק על מסך טלוויזיה גדול או שזה יהיה נפילה? ראיתי מלא אנשים ממליצים על מסכי מחשב "רגילים" ופחות על הטלוויזיות סתם לדעת .. בלי קשר למחיר מפרסם את המפרט בתגובה הראשונה כדי להתאים מסך מתאים תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב. יעוד: גלישה, תכנות. תקציב: 1000 + - כרגע יש לי dell P2414H שהתכנון הוא שהוא יעבור להיות מסך שני צמוד / טלוויזיה. כרגע חשבתי על dell U2415. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות מסך FHD למשחקים (התקציב המקסימלי הוא 900 ש"ח ללא חריגות ) חשבתי על המסך הבא : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1933 הבעיה שאני לא יודע מה האכות שלו והעים יש מסך מישתלם יותר במחיר הנ"ל המסך יקנה בחנות rsm שקרובה לעזור מגורי ותיתחבר למפרט מחשב הבא: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET, יחידות 1 ₪398 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1833 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 13…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מסך טוב איכותי וחזק, סביבות גדול של 32" לחיבור למחשב לצורך עבודה על תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוס' ואינדי'. יש לי כרגע מסך של לנובו 27" 2K, הוא טיפ טיפה קטן לי כל התפריטים אבל חשוב לי השטח עבודה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בקרוב אני אמור לקבל מחשב שהורכב פה תודה דרך אגב ואני בין היתר צריך גם מסך חדש הצרכים העיקריים שלי הם גימיינג ברמה גבוהה וסרטים באיכות גבוהה. מצאתי את המסך הזה AOC E2451FH במחיר של 979 שקל באתר KSP: http://ksp.co.il/?uin=23502 אשמח לדעת מה אתם חושבים אליו ואם הוא יענה על הצרכים שלי אם אתה חושבים שיתאים לי יותר מסך אחר אשמח לשמוע תקציב: 1000 שקל (לא יותר) רזולוציה: 1920x1080 גודל : 24 אינטש כרטיס מסך שאליו יחובר המסך מחשב: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 17' ישן ואני מעוניין לקנות מסך חדש אני מאוד רוצה להשקיע עכשיו ולקנות משהו איכותי וטוב אני מעדיף שיהיה מסך 22' אבל שיתמוך ב full HD עשיתי חיפוש קטן ולא מצאתי נתון כזה בגדלים האלה לא יהיה אכפת לי משהו יותר גדול אבל איכותי תודה רבה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הי, צריכה את עזרתכם לבחירת מסך מחשב טוב בגודל 22-24 אינץ שישמש בהתחלה בעיקר לצפייה בכבלים וDVD ובהמשך יצורף מחשב. המסך לחדר ילדים ואמור לשבת על ספרייה ומיועד בעיקר לצפייה בטלויזיה ובעתיד למשחקים ומעט גלישה הפרמטרים שחשובים לי: 1. איכות צפייה טובה כטלויזיה 2. גובה כולל מעמד - עד 42 ס"מ 3.תקציב עד 1500 שח עשיתי קצת סקר שוק לגבי מחשביזיה כי זה היה נראה שעונה לצרכים שלי ,אחר כך הגעתי למסקנה שכבר עדיף להשקיע במסך טוב עם חיבור לממיר HD האם המסקנה שלי נכונה?(יש מעט מאוד דגמים של מחשביזיות) ואם עדיף מסך, אנא המליצו לי על מסכים טובים שעונים לדרישות שלי .אני מעוניינת לקנות ממש בימים הקרובים. או שאולי במחשבה נוספת עדיף טלויזיה LCD 24 שתתחבר למחשב ? אני מאוד מבולבלת , אש…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניים לקנות מסך מחשב (גם למשחקים ולסרטים) שישמש אותי גם כטלויזיה, דרך ממיר של יס. התקציב הוא 2000 ש"ח. לאחר שיטוט ברשת יצאתי יותר מבולבל ממה שהייתי לפני, יש לפני את האופציות הבאות: א. קניה של מסך שכולל גם יציאת DVI וגם RCA\S-VIDEO לפי מה שהבנתי המסכית האלה יקרים במחיר ונמוכים בביצועים (האם איכות הצפיה בטלויזיה באמת כ"כ ירודה שאי אפשר להסתכל?). ב. קניה של מסך איכותי + כ.טלויזיה - אני חושש מסירבול בתפעול והצורך במחשב דלוק. ג. קניה של מסך איכותי + מכשיר כדוגמת המכשיר שמצורף בלינק הנ"ל - |http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7706&CatCode=90 - במקרה הזה אני חושש מאיכות המוצר ומפחד לזרוק כסף לפח על מוצר שלא יספק את הסחורה וגם אני לא מבין כיצד יעבוד ה…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להחליף את המסך שיש לי כיום , מסך של סמסונג בגודל 22". התקציב שלי הוא עד 2000₪ כולל מיסים ומע''מ. אני מחפש מסך בגודל 27-32 אינצ' ברזולוציה של 1440p למרות שמצאתי גם מסכים של 4k אחרי חיפוש באיביי ואמזון וגם בחנויות כגון ksp ואייבורי, מצאתי מסך של חברת crossover מדגם 289k ואת האח שלו מדגם 324k שניהם ברזולוציה של 4k ומסך נוסף של חברת yamakasi מדגם 270q ברזולוציה של 1440p. שלושת המסכים מגיעים כperfect pixel. על חברת crossover יצא לי לשמוע ולראות ביקורות אבל לא ביקורות ארוכות טווח. האם יש עוד מסכים בטווח המחירים זה? אשמח להמלצות תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצות למסך רחב (16:10 / 16:9 - עם עדיפות ל-16:10), כגון ה Samsung 940BW. 19" - 20", נוטה יותר לכיוון ה-19, לא רוצה שהרזולוציה הטבעית של המסך תיהיה 1680*1050, אין שום סיבה להרוג לי ת'כרטיס מסך. :} התקציב הוא עד 2000 ש"ח גג. אשמח לתשובות מהירות, תודה.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות מוצרים של hp במחירי עלות אני מחפש 2 מסכים שיעבדו טוב ביחד(DUAL) למטרת-גרפיקה(פוטושופ,לייטרום,פריימיר) ומשחקים על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
LG L227WT Samsung לא יודע איזה ASUS MW221C ? למשחקים וסרטים הייתי לוקח את ה ASUS כי הוא זול ומצוין אבל לפי מה שראיתי אין לו אפשרות של 4:3 .. האם זה נכון? ואם כן איזה מסך כדי לי שיש לו את האפשרות הזאת? לגבי המחיר המקסימום שאני מוכן להשקיע זה במחיר של ה LG שרשמתי שזה משהו כזה 1800-1700 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הנה מסכים שכעת במצע ב-KSP: http://ksp.co.il/eoty15/?cat=6 יש גם ב-IVORY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2602&orderBy=priceLow מה התקציב שלי: עד 600 ש"ח שימושים שלי: 60% לעבודה משרדית 20% לעבודה פשוטה בתוכניות לעיצוב גרפיקה 20% סרטי יוטוב מה חשוב ביותר? בריאות עיניים. שמתי לב שעם מסכים הגדולים עיניים שלי מתעייפות ואף יש כפילות כי לרוב הכל קטן מידי. חשוב שיהיה משחק עם רזולוציה בשביל לאפשר בחירה המתאימה. המבצע נערכת עד יום ראשון הקרוב 7/12/14 ולכן אני אשמח לתגובות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-