עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by Shiker,

אהלן חברים נמאס לי ממסך ה- 19 אינץ שלי ובא לי לשדרג.. אז אני אשמח לקבל הצעות למסכים עד 1200 השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים + אינטרנט.. אני מבין לאחר סקירה קצרה שהמסכים הטובים הם chimei ו- Asus אם אני לא טועה.. אז תמליצו ונתקדם תודה מראש~!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by saphisto,

שלום לכולם, אשמח לזערה לגבי קניית מסך 1440p, התקציב הוא עד 2k. ראיתי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת אם הוא מומלץ dell u2515h האם יש עוד מסכים בתקציב הזה ב 1440p שמומלצים? לא משנה הגודל. תודה לעורים

4. Started by g-a-l,

אני מחפש מסך LCD בעל פאנל איכותי כבר המון זמן חשוב לי במיוחד שיהיה אפשר לקרוא בו טקסט ולא ייצא לי העיניים מהחורים בגלל זה משיטוט בפורום ראיתי שעדיף מסך בעל פאנל איכותי, 971P יענה על צריכותי להפתעתי נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי שגם בו רואים חרא הטקסט מרוח כמו כל שאר הLCD בימינו אז אני שואל בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף על מסך שנותן אותו תמורה כמו כל השאר חוץ מהקטע של זוויות צפייה...במיוחד שאני סטודנט, כל שקל הולך על דלק אז אני מבקש המלצה על מסך שיהיה אפשר לכוונן אותו לגובה ולצדדים ויהיה תומך ב PIVOT ושייהיה עם כמה שפחות טקסט מסריח כזה הבנתי שבכולם זה בערך ככה אבל איזה מסך הוא עם הכי פחות ראיתי איזה LG אחד שיש בו פחות טקסט מטושטש אבל הוא לא תומך בכיוונון או…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ziko,

שלום לכולם, מעוניין לרכוש מסך מחשב איכותי לא לגיימינג גודל: בסביבות ה-30 אינץ סוג פנל: 4K -IPS אם יש טכנולוגיות עדיפות מ IPS עדיף רזולוציה: QHD חיבורים:HDMI,DP ,USB בסביבות 1200 שח מעדיף דגמי פיליפס או דל תודה רבה

6. Started by Scorp!on,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  7. שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yotam.m,

שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by starnet,

שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מסך מחשב שייעודו העיקרי זה גיימינג. ייעוד משני זה לצפות עליו בסרטים וסדרות ועדיפות אחרונה זה לעבוד עם קבצי טקסט ומצגות. גודל מסך רצוי הוא 23-24 אינץ'. התקציב הוא בערך 1000~ אבל הייתי מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. קיבלתי בעיקר המלצות חמות על ה-U2312HM של Dell, ואשמח להמלצות נוספות. תודה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC

12. Started by unitech,

היי לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך גיימינג עד 1,000 ש"ח, גודל בין 22 ל-27 אינץ'. גמיש לגבי החנות, באזור המרכז (עדיפות לתל אביב אבל לא חובה). אין לי העדפה לגבי חנות או יצרן ספציפי, העיקר הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב. כרטיס המסך שלי הוא 3060TI, אני בעיקר משחק MMO/FPS (כמו Escape From Tarkov) אם זה משנה. תודה רבה מראש!!

13. Started by guuner,

היי. אבא שלי צריך טלויזיה לסלון,היתה לנו אחת של MATZ שנקנתה לפני כשלוש שנים ועם הזמן נהיו לה כמו מסכים מפוצלים(משהו שקשה להסביר),וקווים מוזרים על כל המסך,עם הזמן זה נהיה יותר גרוע ועכשיו כבר אי אפשר להשתמש בה. מחפש משהו בסביבות ה1000 שקל עם חריגה קטנה. צריך חיבור VGA וUSB,משהו שיש בכל מסך טלויזיה היום,מה הכי טוב שאפשר להביא בתקציב הזה? דעתכם על המסך הבא? http://www.getit.co.il/Prod/76316/12

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by callmeshay,

חשוב לי שהצבעים והאיכות יהיו טובות 70% מהזמן ישוחק עליו משחקים של PS4. תקציב בערך עד 2,500 שקל גודל שלפחות יהיה גדול מ 38 אינץ... עד 45-46 זה מספיק נראה לי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by elad_nisim,

שלום אני מחפש מסך טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח בעיקר לגיימינג יש לי כרגע מסך AOC E2343F ואני מעוניין לחבר את שניהם כשהחדש ישמש כמסך הראשי שלי . הכרטיס מסך שלי זה sapphire hd 7950

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by noa Habas,

הי, חדשה כאן בפורום...אשמח להמלצה על מסך מחשב לגרפיקאים. אני עובדת כמעצבת גרפית ובעיקר בפוטושופ, AI וכו... היום יש לי PHILIPS 231E שהוא סבבה לזמנו אבל ישן קצת ונראה שמתחיל להתעייף. התקציב לא גבוה (2500 ש"ח בערך). לא מעוניינת להזמין מחו"ל. רק מהארץ. אשמח לכל עזרה ועצה. תודה רבה

17. אני קונה Hd 4870X2 ואני מחפש ככה בדרך איזה מסך שאני יוכל ליראות טוב את הביצועים ראיתי בינתיים את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details התקציב הוא בערך 2000+- שימשים עיקריים זה למישחקים. תודה.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מסך "22 - "24 שישמש אותי גם למחשב וגם לPS3. התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח (כאשר חריגות אפשריות במקרה שכדאי). על מה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by tamir-d300,

רוצה המלצה שלכם על מסך שמתאים לעבודה של עיצוב גרפי וצילום,חשוב לי מאוד דיוק בצבעים ועיבוד התמונה כי הרבה תמונות יצאו להדפסה !! מעוניין במסך גודל 24' , התקציב הוא עד 2500 ש"ח . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. הי, מעוניין לשדרג את המסכים שיש לי היום למסך אחד. כיום אני עובד עם 3 מסכי דל U2312HM. אני מתכוון לעבוד הרבה שעות מול המחשב (פיתוח אתרים) ובנוסף אני משחק בעיקר ב BF4 די הרבה שעות ביום. יש ברשותי מערך של 2 כרטיסי מסך Sapphire r9 290x Tri-x 4GB OC. המסך שחשבתי לקנות הוא Asus MG279Q, מה דעתכם? תקציב עד 3500 ש"ח. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  21. שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by yanivgold,

מהו מסך הLCD בגודל 24 אינץ המומלץ ביותר למטרת עיבוד תמונה והבאה לדפוס? (אין מגבלת תקציב) ואיך המסך הזה נחשב למטרה זו? http://www.shopping.com/xPO-LaCie-LACIE-LACIE-724-LCD-MONITOR-LED-BACKLIGHT-14-BIT

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  23. Started by dfriedd,

החלטתי לרכוש מסך נוסף ולהשתמש בשני מסכים כשהמסך הקיים שלי (DELL U2412) יהיה המסך השני. אשמח להמלצה על מסך איכותי לעיצוב גרפי וגיימינג בתקציב לא גבוה (להערכתי 2K אמור להספיק, במידה ולא וכל המסכים בתקציב זה לא מספיק טובים אשמח להמלצה על מסך איכותי - אך לא בטופ - גם אם הוא מעבר לתקציב). כמו כן, הכרטיס מסך כרגע הוא AMD Radeon R9 200 Series, האם הוא מספיק טוב או שכבר כדאי להחליף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ramig972,

שלום לכולם, אני צריך לקנות 3 מסכי מחשב שישמשו לסרטים, מחשוב וסרטים (בסדר הזה) אחרי חפירה הגעתי לרשימה הבאה: 1.Viewsonic VX2450WM-LED 24-Inch (23.6-Inch Vis) Widescreen LED Monitor with Full HD 1080p and Speakers – Black 2. Dell UltraSharp U2311H 23-inch Widescreen Flat Panel Display eIPS 1080p LCD Monitor w/ DVI & DisplayPort 3. ASUS VH242H 23.6-Inch Widescreen LCD Monitor – Black 4. Samsung BX2450 24-Inch High Performance LCD Monitor with LED Backlight - TOC Grey 5. LG W2442PA-BF - LCD display - TFT - 24" - widescreen - 1920 x 1080 - 300 cd/m2 - 10000:1 - 2 ms - 0.277 mm HDMI, DVI-D, VGA - speakers אשמח לשמוע את דעתכם בולבול

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. Started by Shay Shaked,

אהלן חברים, מחפש מסך עד 2000 ש"ח 144hz 1440p. ברשותי GTX 1080 עם i7-7700k. כרגע אני עם מסך asus 75hz. ממש רוצה לחוות את ה - 144hz. משחק לרוב PUBG ו - Shooters. ה - G-Sync לא קריטי בגלל מחירים גבוהים. שאלה נוספת היא האם מסכים עם 144hz Free Sync יעבדו כמו שצריך עם GTX1080? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים