עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idofr,

היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20043 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=20044 https://tms.co.il/monitors-projectors/monitors?product_id=103582 ואני מתכוון מבחינת הנתונים שמשפיעים על איכות הצפיה. רמקולים וTILT וכדומה לא ככ מעניין. ועדיין יש פער מחירים שלא מובן לי. תודה רבה לעוזרים.

4. Started by megahertz88,

מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן

5. Started by ROEY--1,

היי אני יודע שאין עדיין מסכי מחשב שתומכים ב HD מלא...(או שיש במחירים עצומים) לעומת זאת רציתי לדעתי מה זה תמיכה חלקית שלהם ב HD כמו שיצרני המסכים טוענים שיש להם.. Samsung 226bw איזה סוג של תמיכה ב HD יש לו? ואם יש לו תמיכה חלקית..במידה ואני יריץ סרט או משחק עתידי שיצא ב HD ... מה בדיוק אני לא אזכה לראות...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ilanb0,

הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by guySch,

אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. רצ"ב דוגמאות של איך שניהם נראים על המסך אני לא מצליח לקרוא כלום מה OUTLOOK מבלי להדביק את האף למסך יש דרך להגדיל את התצוגה כמו באקספלורר? תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 15.4k צפיות
  10. Started by asaf16,

אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. חשבתי על BenQ FP92W ללכת עליו? יש המלצות אחרות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by yaniv55,

שלום , אני מעלה את השאלה עבור חבר שיש לו את האופציה לרכוש את המסך MAG H2401C ב 600 ש"ח ( 650ש"ח כולל משלוח ) לכאורה זה מחיר ממש זול למסך 24" ועל פניו הנתונים לא רעים , מצד שני זה LCD ולא LED , פאנל TN , ויצרן MAG ... האם יש איזו בעיה עם המסך או שהוא נפל על דיל טוב ? יש למישהו המלצה לחיוב או שלילה על הדגם ? דרך אגב , התקציב שלו הוא באיזור 600 ש"ח +- , כך שאם יש לכם הצעה למשהו יותר אשמח לשמוע תודה , יניב

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום לכולם ושבת שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם מסך מבית mag דגם H2201L. רואים טוב מאוד במסך ויש לו איכות שמספיקה לי, אבל לאחרונה יש בעייה מאוד חמורה, הרמקולים המובנים שלו פשוט לא עובדים או עובדים לסירוגין. פעם לא שומעים בכלל, פעם שומעים חלש כשהרמקולים על 100% ולעיתים שומעים כמו שצריך. חיברתי רמקולים חיצוניים ושומעים מעולה כל הזמן, כך בעצם שללתי בעייה במחשב. רצוי לציין שההגדרות תקינות ועברתי על כולן, עוצמת הקול של המסך עצמו על 100 תמיד וכך גם בהגדרות הקול במחשב. יש משהו לעשות לפני שפונים למימוש האחריות?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ShowstoppeR,

הגיע הזמן להחליף את המסך CRT הישן, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא תופס יותר מידי מקום אני מבקש המלצה למסך LCD 19" בדגש על משחקים עד 1200ש"ח. רצוי מאוד יחס 4:3 ולא רחב איך ה LG L1972HR, ראיתי אנשים ממליצים עליו פה ושם אבל לא מצאתי ביקורות מקיפות עליו ברשת

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by segev22,

ככה הבנאדם שאיתו אני עובד המליץ לי בחום על הPhilips 200WS8 הוא טוען שהוא ממש איכותי ויש לו פאנל PVA..... בנוסף לזה הוא טען כי זאת תיהיה טעות כלכלית לקחת את הדל.... השאלה אם להקשיב לו ולקחת את הפיליפס או להקשיב לרוב ההמלצות פה ולקחת את הדל.....ההפרש הכספי בניהם עולה על 500 שקל....לטובת הפיליפס. כמו כן אני יזכיר השימוש המירבי של המסך יהיה משחקים\סרטים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ZigZag,

שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. אוקי זאת הפעם הראשונה שאני הולך לקנות מסך LCD ביחד עם המחשב הבא: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=391256) עכשיו אין לי מושג אם יותר משתלם כיום 19 או 21 ואם מישהו יכול ככה לתת לי כיוון מסויים על חברות טובות או על דגמים ספיציפים שאני ילך לחנות להסתכל. מאוד יעזור לי אם תסתכלו באתר הזה www.logicpc.co.il פשוט משם אני קונה ממה שפעם קראתי הבנתי שחשוב הזמן תגובה MS כדי שלא יהיו מריחות אז חשוב לי שלא יהיו מריחות בזמן שאני מדפדף עם הגלגלת ובמשחקים ושסה"כ תהיה זווית יחסית טובה שאני לא יזיז טיפה את הראש ולא יראו כלום. המחשב בעיקרון יהיה יותר למשחקים קלים כאלה כמו SIMS2 ואולי פעם ב ישחקו בCS וגלישה באינטרנט משם משחקים כמו CRYSIS UT3 וכו' תודה רבה על העזרה

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום המסך שלי נהרס אתמול ואני צריך מסך חדש אני מחפש מסך 22' שיתאים למשחקים וסרטים ולכל השימושים הרגילים ושיהיה בסביבות 1100 ש"ח ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. פעם ידעתי את הדגם של המתלה שאני צריך לקנות.. עכשיו איך אני אדע? אני לא מוצא בגוגל, ניסיתי הרבה קומבינציות חח אבל אני צריך את השם של השיטה הזו בכללי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. Started by itaiprz,

חברה מצאתי כמה דברים תיראו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1JXDC1FDF ואת זה שזה עולה 990 http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 מksp ויש את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DILM2201Wkvkv אני יותר מתכנן על השני ניראה לי דיל טוב אמה אתם אומרים. המחשב לסרטים וסדרות נטו לא ליותר

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  22. שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by almogg,

שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.