עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מסך וכרגע אני עובד על LCD ענתיקה (4:3) שקיבלתי כתרומה אחרי שה-CRT הוותיק שלי החליט למות. עכשיו אני - חייל חנוק תקציבית - צריך מסך חדש השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בסדרות וסרטים ועבודה עם תמונות. אני לא צריך מסך של מעצב גרפי, אבל כן חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה, שכן אני עובר על הרבה תמונות ומבצע בהם שינויים קלים של חשיפה, איזוני צבע וכד'. אני לא מבין כלום בשוק המסכים היום, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מסך טוב בתקציב המוגבל של עד 700ש"ח. *חנויות באיזור ת"א. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מסך של ASUS דגם VW222. די ישן, אבל לא מוצא טעם להחליף אותו. היום הוא מחובר ב-DVI למחשב הנייח. יש פעמים שאני צריך להשתמש בכניסת ה-VGA ולחבר לו מקור אחר כמו לפטופ. הבעיה היא שאחרי שאני עושה "הרחב" את מסך הלפטופ למסך החיצוני, הלפטופ מזהה את המסך (מציג לי את הדגם), מציג לי את הרזולוציה הטבעית של המסך (1680x1050) אבל במסך (החיצוני) מוצג רק שחור. כאילו כלום לא מחובר. חשוב לציין שלא כתוב עליו "No Signal" או משהו דומה, אלא פשוט מוצג שחור. (No Signal יופיע רק אם אני אנתק פיזית את הכבל). אם אני משנה רזולוציה, לכל רזולוציה שנמוכה מהרזולוציה הטבעית- מיד מוצגת תמונה על המסך (החיצוני). ברגע שאני משנה שוב לרזולוציה הטבעית, המסך (החיצוני) נהיה שוב שחור. זה נבדק עם שני לפטופים שונים…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by kapitanov,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך בתקציב עד 1000 ₪. המסך מיועד למשחקי מחשב. אני מעוניין במסכי Dell. רציתי לדעת האם יש איזה שהוא הבדל בין הדגם p2314h לבין הדגם p2414h? אני יודע שההבדל בגודל, אבל אני לא יודע מה עוד. הכרטיס מסך שברשותי הוא - geforce GT630 האם המסך ישפיע איך שהוא על המשחקים? האם לדעתכם יש מסך יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  4. אהלן חברים אני צריך מסך מחשב בגודל 22 או יותר.. התקציב הוא 1200 פלוס מינוס.. אין לי בעיה שתחרגו רק שיהיה מצויין בסרטים ומשחקים (אני גיימר) .. אשמח להצעות אני יודע שקראתי על Asus VW222U והוא מצויין השאלה אם יש יותר טובים ממנו ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by tal_p,

אשמח לקבל חו"ד, והאם הייתם קונים שם את המסך 2443BW?? הינה קישור : http://www.newprice.co.il/Product.asp?Pid=3079&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=360&aff=Kama〈=he

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by Shizel,

מתי הסקירה של מסכים 22 תיצא באתר ?? (צריך דחוף)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. שלום למלומדים היקרים. מי יודע מה ההבדל בין NEC 1970NX ל NEC 1970NXP? האם הם בכלל מסכים מומלצים לעיבוד תמונה וגלישה באינטרנט? איך הם נחשבים בהשוואה ל PHILIPS ול DELL עם הפנלים המתקדמים? רב תודות על העזרה. מיכאל.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  10. תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  11. כרגע דיברתי אם הנציג של אסטרוניקס והוא טוען שמבחינתו אם לא רואים את הפיקסל המת ביום זה לא נחשב.האם יש אמת בדבר?נראה לי מוזר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ilanb0,

מבקש חוו"ד על שני מסכי סמסונג הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  13. אני רוצה להזמין את המסך של lg דגם W2486L מחיר 1300 ש"ח איך המסך הזה בהשוואה לאחרים. המסך מיועד בעיקר לסרטים full hd ומשחקים. ראיתי מסכים יותר זולים האם יש לכם המלצה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני לא בטוח שהנושא הזה קשור לפורום הנ"ל , אבל הוא גם לא ממש קשור לשום פורום אחר אז החלטתי ליכתוב פה. ברשותי מסך 22 אינץ , ותוכן ברזולוציה של 720p נירא אלין מצויין! השאלה שלי היא העם היו למסך בעיות עם הצגת 1080p? ביגלל שהרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050. המסך פשוט יכווץ את התמונה לרזולוציה שלו וישמור על היחס או התמונה תיצא מעוותת? תודה

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  15. היי אני רוצה לשדרג את המסך הישן שלי למשהו חדש. אני מחפש מסך מכוייל צבע בשביל עריכת צבע לוידאו ותמונות מדוייקת, ושהמסך יהיה חד. לפי מה שראיתי על המסך הזה, ( Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M ), היחס שלו הוא 10:9. מה החסרונות והייתרונות של זה? לפי מה שהבנתי לעריכת וידאו על מסך אחד זה עדיף. קראתי גם בפורום פה שלמסך הזה יש בעיה אבל לא הבנתי על מה היא משפיעה ואיך אני יודע אם היא תפריע לי או לא. ודבר אחרון- ראיתי גם שאין לו כניסת HDMI ולי אין יציאת DVI או דיספליי פורט, ואני לא רוצה להשתמש בVGA. יש אופציה שלא מורידה איכות לתמונה להעביר בין HDMI לדיספליי פורט? תודה מראש נ.ב.: קישור לדף של המסך באתר של דל: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מנגן סרטים עם BSplayer PRO כשהחלון הוא רגיל רואים איכות טוב וכשאני עושה מסך מלא האיכות די גרועה.. יש אפשרות לתקן את זה? (אני לא יודע אם זה בגלל המסך או תוכנה אז שמתי את זה פה)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by strider19,

שלום. אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית בעניין מסכי מחשב. חשוב לי לציין שאיכות מסך די חשובה ואני מקווה תמורה הולמת תמורת הסכום שאני מוכן להשקיע. הסכום שאני מתכוון להשקיע הוא עד 1400 שקלים. משנת 2009 ועד היום, אני משתמש במסך LGw2453 ששירת אותי בנאמנות עד היום. אני מאד מרוצה באופן כללי מהמוצרים של אל ג'י ובעיקר מהמסך שברשותי. אני מחפש מסך בגודל שבין 24-26 אינטש עם פאנל IPS שלמיטב הבנתי עדיין נחשב חזק. אני יודע שאני לא אובייקטיבי היום כי הרבה דברים השתנו מאז 2009 בתחום המסכים, לכן אשמח לשמוע את דעתכם על LG ועל חברות אחרות שמסכי המחשב שלהם שיכולים להוות תמורה טובה יותר ביחד למחיר שאני מוכן להשקיע. אני שומע הרבה מדברים על DELL וSAMSUNG אשמח לשמוע את דעתכם גם על החברות האלה.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by BellMan,

אהלן, מחפש מסך רחב בגודל 19" ומעלה, בתקציב 1,200-1,300 ש"ח. הוא ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט בעיקר. אז לא צריך משהו שמציג סרטים ומשחקים באיכות מדהימה, אבל מה נקרא בלשון העם "שיראו יפה ואיכותי".

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ha_miki,

האם המסך הזה נוטה לזליגה כי שמתי לב שהמסך שקניתי היום סובל מזליגה רצינית

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. Started by דניאל99,

במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by gstation,

לא ייאמן, אבל יש מסך עם INPUT LAG זניח, שאינו TN וזאת ע"פ PRAD http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-w2600hp-part18.html#Conclusion מה שכן ייאמן, שכרגע לפחות לא נראה לי שהוא בארץ. ואם לרגע נניח, שאני מאמין, האם יש מצב שהדגם הזה יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לשני מסכים שיעלו יחד כ-1400 ש"ח. הדרישות הן שלשניהם תיהיה כניסת DVI. מסך אחד משמש למשחקים, גודלו צריך להיות 20" ומעלה. המסך השני משמש לעבודה משרדית, גודלו צריך להיות 19" ומעלה. אשמח לקבל המלצות.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.