עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by itsadik,

שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by Posford,

שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dima67,

קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by Menuval,

שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by asi11,

‎ ‎Model‎ ‎ W2243T ‎ LG ‎ Size‎ ‎21.5''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 30000:1 ‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1920 x 1080 ‎ ‎ Response Time‎ ‎ 5ms‎ ‎ Display Colors‎ ‎ 16.7M‎ ‎ Connectors‎ ‎ 15 Pin D-sub, DVI-D‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black‎ LG ‎Model‎ ‎ W2053TQ‎ ‎ Size‎ ‎ 20.1''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 50000:1 ‎ ‎ Brightness‎ ‎300cd/m²‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1600X900‎ ‎ Response Time‎ ‎ 2ms‎ ‎ Connectors‎ ‎ DSUB-15, DVI‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. Started by The_protector,

אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  7. ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המסך הנ"ל קרוב לשנתיים וחצי והיו לי כבר כמה בעיות. פעם אחת שהמסך לא נדלק,ואז תיקנו לי אותו במסגרת האחריות. פעם שניה החיבור DVI שבמסך נדפק,ואני נאלץ להשתמש בVGA. עכשיו הבעיה החדשה היא כנראה מריחות אני חושב. למשל, אם יש קו שחור לאורך המסך,אני רואה מימינו קו שחור הולך ומתבהר אם אני נוגע במסך המריחה נעלמת וחוזרת.כל תזוזה קלה של המסך גורמת למריחה. ואם לוקחים בחשבון שנגמרה האחריות,המסך נפטר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gsk,

שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לכל מי שרכש את המסך הזה ומעוניין לתלותו על הקיר בוודאי שם לב שמתלה סטנדטי לא יעזור כי אין הברגות מאחורה... אחרי בירורים לא מעטים (5 מעבדות ומרכזי שירות) הגעתי לכתובת הבאה שם אפשר לרכוש מתלה מיוחד לדגם הזה http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2998 אם לא עובד: http://www.koor-sale.co.il/index.aspx?id=2672&returnUrl=%2findex.aspx ולהכניס קוד: BEZ-TV מוגש כשירות לציבור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by asi11,

מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by Menuval,

אהלן, רכשתי מחשב חדש עם הכ.מסך ZOTAC 260 GTX - DUAL DVI שאמור להגיע בעוד מספר ימים. כרגע אין לי מסך אך יש ברשותי טלויזית LCD LG 37 אינץ' מהדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=596136 אני מעוניין להשתמש בה כמסך מחשב לישיבה מקרוב, מן הסתם, לא יהיה באפשרות העין האנושית לראות את כל התמונה כשהעיניים שלי צופות במסך ממרחק של 20 סנטימטר לערך. האם ישנה תוכנה שמאפשרת יצירת מסגרת קטנה בתוך הטלויזיה עצמה כך שאני אוכל בעצם לראות בגודל של 19-22 אינץ' ? קצת קשה להסביר אני מתכוון ל"מסך בתוך מסך" כביכול. אשמח לעזרתכם. תודה,

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. Started by xkore,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by achiya1,

בוקר טוב לכולם ! קודם כל אני מודה לכל מי שהמליץ על המסך הנ"ל רק האורגונומיות שלו הדהימה אותי .. עם כל הכבוד למסך שהוא אוריגמי (מישו אמר סקופילד?) אני צריך קצת עזרה בנושא דבר ראשון לא קיבלתי מדריך אחד נורמלי עם המסך כל מה שקיבלתי לא באנגלית ואפילו לא בעברית וגם הדיסק שקיבלתי אין בו כלום באמת..סתם אזהרות בטיחות אני לא יודע אם צריך בכלל להתקין דרייבר בכל אופן לא מצאתי באתר של דל את הדגם מסך כדי להוריד יש שם רק ל30 ול27 אינץ' משום מה.. יש לי כמה שאלות א.איך אני בודק פיקסלים שרופים ? באותה תוכנה Dpb ? לא יצא לי לראות פיקסלים מתים בתוכנה הזו..יש סיכוי שגם אין לי שרופים ? או שאני לא אמור כל כך לראות בעין לא מזוינת? ב.קיבלתי כבל USB שאמור להתחבר למסך רק שאני לא יודע למה זה עוד …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by elif,

יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by newyork3,

שלום ברשותי מסך LG 194WT (רחב). יש לי ויטסה במחשב שפירטמתי אותו. כאשר המסך מוגדר להיכבות אחרי 10 דקות הוא לא נכבה. ניסיתי לחפש דרייבר למסך לווינדוס ויטסה ולא מצאתי. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. יש לי נווידיה 8600 תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי חברה אני חדש בעניינים, אשמח עם תעזרו

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  23. Started by cusha,

הי אנו לפני רכישה לכל העובדים מסכים למחשב השימוןשים העקרים שלנו הם אופיס ואינטרנט אנו מתלבטים בין: DELL P190S ל MAG XP2011 מה אתם אומרים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. שלום רב בעיה מוזרה, אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. לאחרונה החלפתי מחשב אבל עדיין משתמש במסך CRT ישן וטוב LG F700B. מחובר בחיבור VGA לכרטיס המסך. הבעייה היא שלאחר החלפת המחשב, התצוגה אינה תופסת את מלוא המסך - ישנה מסגרת שחורה גדולה מסביב לשטח המוצג. העניין נראה לא רק במצב מערכת הפעלה אלא גם בתצוגת ה BIOS, מה שמביא אותי למסקנה שזו לא בעייה של מערכת ההפעלה. בעצם יוצא שכרגע יש לי מסך 17 אינטש שמציג שטח של 15 אינטש בערך. כאשר אני משחק עם הגדרות המסך, הוא מאפשר לי להגדיל ולנצל את כל שטח התצוגה. הבעייה היא שהמסך לא שומר את ההגדרות, לאחר כיבוי המסך והדלקתו הוא מקבל אות חדש מהכרטיס מסך והמצב חוזר לקדמותו. האם יש דרך לפתור הבעייה ולשמור על הגדרות המסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by idani1983,

בשעה טובה התחדשתי במסך המדהים הזה ולראשונה בחיי אני רוצה לכייל אותו כמו שצריך. באיזה תוכנה אני יכול להשתמש על מנת לעשות זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים