מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש לקנות מסך למחשב. השימוש העיקרי שלי זה צפייה בסדרות וסרטים. חשוב לי שיהיה fhd בגודל 23-24 אינץ׳. אני מחבר את המחשב למסך בחיבור hdmi ואת המסך לרמקולים אז אני צריך שיהיה במסך יציאה לרמקולים ו2 כניסות hdmi (אני מחבר גם ממיר למסך) התקציב הוא באיזור ה1000 שקל פלוס מינוס. תודה, אבי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 500-1000 שימוש: בגדול שימוש בייתי - סרטים,משחקים וכ'ו. לא יודע אם זה משנה משהו אבל המחשב מיועד לתכנות אפליקציות ככה שאני ישב הרבה שעות על המסך. כרטיס מסך: gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E גודל מסך: 21"- 23" הערות: מוגבל בגובה עם סטנד עד 40 ס"מ העדפה למסך LED FHD אם זה מתאפשר בתקציב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Philips 226V4LAB Philips 223V5LHSB Samsung S22D300NY Philips 223V5LSB2 מה עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך מחשב איכותי,יפה ואמין למשחקים ולעבודה משרדית. כרטיס מסך: gtx 760 תקציב: 600 עד 1000, רצוי בסביבות ה- 800. תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מעל 22 אינץ' עד 1100 שקל , השימושים הם יותר סרטים וקצת גיימינג אני קונה באילת לבנתיים אני נעול עליו http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12719
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם , [אני קונה מחשב ואני רוצה המלצה כל מסך מחשב אני מוכן להשיע על מסך עד 2000 שח האם מסךLG L226WTQ "22 מומלץ?? עכשיו יש את ה1:10000 ו2 ms האם הנתונים באמת קיימים או שזה סתם מספרים האם יש הבדל בין 1:10000 ו2ms ל1:3000 ו5ms???
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב: קודם תגידו לי מה עדיף ללכת led או lcd 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):100 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי?hd4870 4. בקשות מיוחדות - על הקיר-לא חובה לא איכפת לי מהרמקולים עדיף שיהיה בלי 5. גודל מסך רצוי: אני מתלבט בין 24 רוצה חוות דעת על המסך :LG W2453V ועל LG W2486L LED --------------------------------------------------------------------------------
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה למסך מחשב 34 אינץ קעור. השימוש שלי הוא פיתוח תוכנה, אבל חשוב לי חדות ואיכות צבעים טובה. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית במחשב (בעיקר מסמכים ותכנות) וגם לצפייה בטלוויזיה. המסך צריך להכיל כניסות DVI וHDMI (אפשר גם להתפשר על VGA - במקרה זה אשים מפצל HDMI ואחבר את הממיר ואת המחשב אליו) ועדיף שיהיו בו גם רמקולים. ראיתי את המסך הבא: http://ksp.co.il/?uin=20805, מה אתם אומרים עליו? גודל מסך ~ 24 אינץ' (פתוח להצעות) התקציב הוא ~ 1000 - 1200 ש"ח. תודה רבה לעוזרים! גל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך מחשב לנייח של הילדים - משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסדרות טלויזיה ומשחקי כדור-רגל. מאחר ומדובר בצפיה ישירה, ובתקציב מוגבל, לא צריך את המסך האולטימטיבי. גודל סביר נראה לי 19-23" (אם 19 אז 4:3 - אם יש עוד כאלה ?) איזה מסך מומלץ ? ראיתי גם פרסום של בזק סטור למסך פיליפס 226V4LSB ב 600 ש"ח. האם שווה ? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש! בעז
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך שמחירו בסביבות 400/500 שח - בשביל ילד קטן. שימוש- 'אינטרנט' ו'סרטים'.אז איזה מסך הכי איכותי לתקציב זה? ( בטח יש כל מיני אתרים מוזלים ) . לפני כמה חודשים ראיתי באיזה אתר כמה מסכים בגודל 20 אפילו 22 (והמפרט טוב - גם ביקורות ) ב500 שח ( בזאפ מחירם נע כ700 שח ). אבל הם כבר ירדו מהאתר. בזאפ יש לרוב בגודל 18.5 . על מה ממליצים? ומי שמכיר אתרים בעלי רב מבצעים -שיפרסם ,בכדי שאני יוכל להתעדכן כל פעם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני מסכי מחשב לעבודה - ישמשו בעיקר לתכנות ופה ושם קצת עריכה גרפית וסרטים. * גודל "24 (3.8-4.1 תופס) * המסכים יחוברו ביחד למחשב נייד. * חשוב שהמסכים יהיו קלים על העיניים לעבודה רציפה של שעות. * מסך מט * חיבור HDMI * מחיר סביב ה-1000ש"ח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לאבא שלי, 19-21 אינץ וגלישה ואופיס. חשוב שלא יהיה 16/9. התקציב גמיש. אשמח להמלצה של שני דגמים. תודה
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית) נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי ואז אני כבר יתחיל לחפש אות…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב עבור ילד בכיתה ב', המיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי אינטרנט עם גרפיקה פשוטה. התקציב סביב 600-700 ש"ח. גודל המסך סביב 21-23 אינץ'. יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו-DVI. אשמח אם אפשר יהיה לבצע שינוי זוית וגובה למסך, אך לא חובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-