מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את המסך הנ"ל. לאחר המלצות רבות. הבנתי שלמצב האופטימלי ביותר של המסך צריך להיות ברזולוציה של 1680*1050. האפשרות הכי קרובה שהגדרות שלי במחשב נותנות לי היא: 1600*1200 למי הפיתרון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך לשימוש כוללני סרטים משחקים וכו' שיהיה HD זה חשוב שמתי עין על הDELL 2209WA אבל הוא לא תומך HDMI מה הם האופציות ? באזור 1K?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מסכי LCD כמעט זהים (שניהם 17" 1280X1024) המתחברים בחיבור VGA. האם אפשר לחבר אותם לאותו מחשב ולהגדיל את שטח העבודה? (לא להכפיל את התצוגה, אלא להגדיל) יש לי כרטיס מסך מובנה (GMA 3100) ויצאת VGA אחת במחשב. יש צורך לרכוש כרטיס מסך חדש בעל שתי יציאות? תודה מראש, עופרי.
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=596359&fcc_id=%27BEJW2220PU%27 יש גם תמונות מבדיקות של ה- FCC וגם מדריך למשתמש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצות טובות על המסך הזה??? לדעתכם שווה, למי שהתקציב שלו לא עולה על 1100-1200?? אשמח לקבל חוות דעת עליו אם יש למישהו... תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
קיי, שלום. אני בתקציב דל ואני לא כזה מבין גדול במסכים. הבחירה הסופית שלי ירדה ל-3 מסכים (די זולים): Samsung 2233BW Asus VW223T Benq E2200HD מה אתם ממליצים לי? מה אתם לא ממליצים לי? אני אשמח לעזרה. D= יש עוד מסכים שאתם ממליצים לי עד 900 שקלים? עריכה: הא כן, כרטיס מסך HD4870, בעיקר משחקים ואינטרנט, ממש ממש קצת פוטושופ.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
Model W2243T LG Size 21.5'' Contrast Ratio 30000:1 Resolution 1920 x 1080 Response Time 5ms Display Colors 16.7M Connectors 15 Pin D-sub, DVI-D Warranty 3 Years או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black LG Model W2053TQ Size 20.1'' Contrast Ratio 50000:1 Brightness 300cd/m² Resolution 1600X900 Response Time 2ms Connectors DSUB-15, DVI Warranty 3 Years ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
Hi All, I'm looking for a 23-24" lcd screen as a secondary display for my HTPC it will be used to watch movies and to read emails occasionally aspect ratio MUST be 16:9 1080p because I use clone settings with the other display. wall mount compatible with vesa100/75 is also a must first option i can think of is Samsung F2380 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 but it lack the vesa wall mount holes that I'm so eager to have anything else I should consider?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי קצת חיפוש בפורום, ראיתי כל מיני ת'רדים עם כותרת זהה לשלי אך ללא תשובת חד משמעית. מחפש מסך בעיקר לגיימינג אם רלוונטי אז הכרטיס מסך הוא ZOTAC GTX 260/ גודל 19/22 - עדיפות למט ולא למבריק. אשמח לעצות והצעות. תודה,
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי מחקר בנושא החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך הנ"ל. המסך הוא כמעט העתק מדויק של ה DELL 2209WA המצליח שלאחרונה הפסיקו לייצרו וגם אם יש את זה עדיין בחנויות אלו רק עודפים. ANYWAY שני המסכים זהים כמעט לגמרי בנתוניהם ל LG יש יתרון קל לדעתי שהוא מכיל חיבור HDMI ובהרבה אתרים שראיתי אומרים גם שהפנל של LG מכיוון שהוא יוצר אחריו הוא יותר מעודכן אבל חוץ מזה המסכים זהים לחלוטין (חוץ משלדל יש חיבורי USB במסך אבל מי צריך את זה במסך) הקניה כנראה תתבצע בחנות פנדה אבל שוב הכל תלוי בהענות כמה שיותר יגיבו פה שהם רוצים כך המחיר יהיה יותר אטרקטיבי בשאיפה. נתוני המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=27571 מסך הדל לשם השוואה http://www.panda…
-
- 137 תגובות
- 21.8k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו ששני המסכים הגיעו לארץ (לפנדה מחשבים) יש לי התלבטות קשה בין המסכים הנ"ל. לשניהם יש אותם תכונות ארגונומיות לשניהם יש ניגודיות של 1:1000 ובהירות של 300cd/m² לשניהם יש התקן VESA ותמיכה ב TCO 03. הבעיה של LG אין חיבורי USB במסך לעומת הDELL שיש לו אבל ל LG יש 2 חיבורי HDMI לעומת הדל שאין לו. . ויש גם את האמינות של דל וגם בד"כ הצבעים של דל יותר חדים משל מסכי LG ואני גם קצת מבולבל כי באתר של המשווק של LG כתוב גם גודל נק' גם רזולוציה וגם זמן תגובה שונים ממה שכתוב ב PDF של LG ששם כתוב גודל נקודה 0,247 לעומת מה שכתוב אצל היבואן בארץ 0.282 וגם זמן התגובה שמוזכר אצל היבואן הוא 6MS ומה שכתוב ב PDF זה 5MS וגם הרזולוציה שאצל המשוק זה 1680X1050 וב PDF כתוב 1920 x 1200 מהו המפרט הנ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מעבדי אינטלCore i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירורGeneric CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטלGIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונותDDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחיםSeagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסךASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קולOn Board 5.1 Channel Audio צורביםLG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתותOn Board 10/100/1000 מארזיםHJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוחGolden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר2615 ₪
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-