עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by joel_p,

Hi All, I'm looking for a 23-24" lcd screen as a secondary display for my HTPC it will be used to watch movies and to read emails occasionally aspect ratio MUST be 16:9 1080p because I use clone settings with the other display. wall mount compatible with vesa100/75 is also a must first option i can think of is Samsung F2380 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 but it lack the vesa wall mount holes that I'm so eager to have anything else I should consider?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by metison,

ככל האפשר, אבל שיהיה איכותי. לשימוש עבודה בלבד.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by simon_hr,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 22 אינץ ושהיה טוב, וכמה שיותר זול עם אפשר.. תודה שמעון

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Eizo אמורים להיות הטובים ביותר- אם גם היקרים ביותר... האם אין משהו שווה ערך? שמעתי שגם לזירוקס יש מסך מוצלח.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מסך בנוסף למסך איכותי שקיים אצלי חשבתי על 22 אינטש, לא הכרחי. בעיקר לשימוש של אינטרנט אבל גם עיבוד בפוטושופ מדי פעם תקציב באזור 1000 שקל אפשר לחרוג מעט כלפי מעלה תודה מראש עריכה: [קניתי סמסונג 2233sw] תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by alonwa,

שלום, קניתי היום את המסך הנ"ל. לאחר המלצות רבות. הבנתי שלמצב האופטימלי ביותר של המסך צריך להיות ברזולוציה של 1680*1050. האפשרות הכי קרובה שהגדרות שלי במחשב נותנות לי היא: 1600*1200 למי הפיתרון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tal_p,

יש המלצות טובות על המסך הזה??? לדעתכם שווה, למי שהתקציב שלו לא עולה על 1100-1200?? אשמח לקבל חוות דעת עליו אם יש למישהו... תודה

8. אני רוצה לקנות מסך של 24 אינטש שבעיקר ישמש לצפיית סרטים ולשחק משחקים התקציב הוא עד 1000 שח (אפילו עד 1050 אני מפנק ;D ) הממממ זהו בגדול, לא נראה שיש הרבה מה להוסיף על מסך, לא?

9. Started by doryeshua,

LG 2362TQ 2ms LCD או LG W2286L 2ms LCD LED כמה שאלות רציתי לדעת מזה הled הזה אמרו לי שזה מטורף ביחס לרגיל ולמה במסך הראשון יש רזולוציה יותר גבוה של 1920 1080 שבשני יש 1680 1050 והוא יותר יקר מה ההבדל ואם הוא גדול ומה שווה יותר להביא למשחקים וסרטים תודה תקציב עד 1200 שקל =] ערכתי

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

נבחר CNET "אחד מהמסכים הכי טובים שראינו, אבל יקר. זה המסך לקנות אם יש לך את הכסך. בכנות, גם אם אין לך את הכסף, כדאי שתתחיל לחסוך בשבילו - הוא עד כדי כך טוב". ועכשיו הדילמה - להישאר עם ה-2410 שקניתי ועוד לא הפעלתי ומחכה למחשב החדש, ולהפעיל אותו בשלישיה עם עוד שני עשרים אינטש עומדים, או למכור את ה-2410 ולקנות את ה-2711.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. עזרו לי פה לבנות מפרט למחשב אבל אני רוצה להיות סגור על המסך זה המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446577.0 רציתי לדעת מה אתם אומרים מה כדאי לקנות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by eladrevach,

רציתי לדעת אם יש דבר כזה שלט כזה או שלט אוניברסלי שידוע שמתאים לזה.. שבעיקרון ישלוט על המסך מחשב (שורה תחתונה הדבר העיקרי אם הוא יכול לשנות מצבים בין hdmi ל dvi ואם אפשר לשנות בו ווליום) אהה ולא להיתחכם ולהגיד לי לקנות מסך מחשב שהוא גם טלויזיה כמו 2370hd ובלה בלה.. אלא אם יש שלט כזה תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. שלום לכם! רכשתי את ה Dell 2209WA קיבלתי אתו דיסק שבו יש קובץ PDF עם הוראות התקנה למסך! אבל אין שום תוכנה להפעלת הרוטציה של המסך ? או ניהול צבעים ? זה אמור להיות כך ? חיפשתי באינטרנט להוריד תוכנה לדגם זה, אבל אני לא מוצא. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gsk,

https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=596359&fcc_id=%27BEJW2220PU%27 יש גם תמונות מבדיקות של ה- FCC וגם מדריך למשתמש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by matanco3,

הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by Bori4ka,

קניתי לא מזמן את המסך LG W2362TQ ורציתי לדעת מישהו יודע אולי עם יש אופציה לתלות אותו על הקיר? תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  17. עם המסך החדש הייתי עושה את זה כל הזמן, קניתי מסך חדש ואני מעוניין שיהיה לו אורך חיים מקסימלי. האם יש צורך לכבות את המסך עם הכפתור בכל פעם שאני מסיים לעבוד על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by babu,

מסך לשימוש כוללני סרטים משחקים וכו' שיהיה HD זה חשוב שמתי עין על הDELL 2209WA אבל הוא לא תומך HDMI מה הם האופציות ? באזור 1K?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yosgold,

קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ofri11,

שלום, ברשותי שני מסכי LCD כמעט זהים (שניהם 17" 1280X1024) המתחברים בחיבור VGA. האם אפשר לחבר אותם לאותו מחשב ולהגדיל את שטח העבודה? (לא להכפיל את התצוגה, אלא להגדיל) יש לי כרטיס מסך מובנה (GMA 3100) ויצאת VGA אחת במחשב. יש צורך לרכוש כרטיס מסך חדש בעל שתי יציאות? תודה מראש, עופרי.

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kaminsky,

תמיד חשבתי שמספיק לגשת לחנות המחשבים השכונתית ולשאול את המוכר באיזה תכשיר כדאי להשתמש. עכשיו פתאום התברר לי שהתכשירים שהם מוכרים עלולים לגרום נזק. אני ממליץ לכל אחד לעיין במסמך הבא כדי לקבל רקע כללי על ניקוי המסך - לינק אל חברת EIZO glossy lcd vs. non-glare lcd http://www.eizo.com/global/support/wp/pdf/wp_07-001.pdf בנוסף לכך כל אחד צריך למצוא מידע באתר של היצרן הספציפי של המסך שלו או לחלופין לקבל מידע מן המעבדה של היבואן.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by arkady,

היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by itsadik,

שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים