מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות? שימושים עיקריים? משחקים וקצת סרטים אינץ' לא משנה...סביבות ה 1000 עד 1200
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מבקש את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל...השימושים שלי הם : עבודה עם פוטושופ, משחקים וקצת סרטים. תודה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג בגודל 24 אינץ' בתקציב של 1300 ש"ח או פחות (עדיף), הכרטיס מסך שיש לי הוא GTX 970, אשמח לשמוע המלצות, תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה BenQ GL2460HM ואחרי שלוש פעמים שהחלפתי אותו בחדש בגלל פיקסל תקול, החלטתי להבין את הרמז ולעבור למסך אחר. התקציב שלי הוא עד 1300 שח בערך, אפשר להתגמש. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970, ואני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג ולגלישה באינטרנט. שמתי עין על ה-Asus VS248H, אבל באינטרנט אני מוצא ביקורות בעיקר על Asus VS248H-P. האם מדובר באותו מסך? או שניים שונים? אשמח להצעות למסכים איכותיים ועמידים שמתאימים למשחקי סינגל פלייר בעיקר (אין לי צורך בקצבי ריענון מטורפים או דברים בסגנון בשביל גיימינג מקצועי) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך מחשב לגיימינג , רזולוציה 2K , ישודך לו כנראה כרטיס 3060/3070 . לא חייב מסך בומבסטי ומפוצץ , תקציב עד 1500 ש"ח , אם יש משהו שממש שווה את החריגה אשמח לשמוע. תודה
-
- 47 תגובות
- 6.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני עדיין לא יודע איזה גודל להביא 24 או 27 , האם מסכי 27" ברזולוציה FHD יראו פחות טוב ממסכי 24 באותה רזולוציה ? יש כמה מסכים שאני מתלבט ביניהם אשמח לדעת מה מומלץ ואם יש משהו יותר טוב תציפו. חשוב להגיד שאני מחפש רק מסכים שהם IPS או PLS מחיר עד 1600 שח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12929 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13493 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13302
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך עד 2500 ש"ח. עדיף כמה שיותר גדול, ושיתמוך ברזולוציות גבוהות, להצגת מסמכים גדולים. ושיהיה איכות תמונה טובה. אני לא משחק, ולא משקיע בסרטים. כרגע אני עם CRT, ואין לי שום מושג ירוק בLCD, אז אני סומך עליכם. הייתי מעדיף לשמוע מבעלי נסיון, שעובדים בגרפיקה על LCD, איך זה?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בנוסף למסך איכותי שקיים אצלי חשבתי על 22 אינטש, לא הכרחי. בעיקר לשימוש של אינטרנט אבל גם עיבוד בפוטושופ מדי פעם תקציב באזור 1000 שקל אפשר לחרוג מעט כלפי מעלה תודה מראש עריכה: [קניתי סמסונג 2233sw] תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המלצות למסך גדול/רחב לעבודות גרפיקה/פוטושופ ותלת מימד עם רזולוציה טובה וגוונים טובים? סביב ה 1500-2,000 ש"ח. כל המלצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למסך לחדר של הבן שלי שישמש (אם אפשר כמובן) לבאים : 1. מחשב - עיקר השימוש הוא אינטרנט, Word, קצת משחקים (FIFA, NFS, PES וכו') 2. XBOX360 3. תחליף טלוויזיה (היום 20 אינץ פשוטה) רוצה להשקיע כאמור עד 1500-1600. השילוב הוא בשביל לחסוך מקום בחדר ולהיפטר מהטלווזיה (מחוברת ל- Yes) מאוד מעריך את העזרה !
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
החלפתי מחשב אני עובדת כעת על חלונות 7, 64 ביט מסך המחשב האהוב שלי ככל הנראה שבק המסך הקודם שלי אפשר רזולוציה של 1280x1024 בשל מגבלת הראיה שלי כשמצריכה הגדלת תצוגה יכולתי להנות רק מ- 600-800 היה לו ms4 וזה יחד עם הזכוכית כנראה שעשו עבורי עבודה נהדרת- וללא הוא התחיל לגמגם לא הייתי מחליפה. כן קראתי מה אתם חושבים על NEOVO עבורי הדגם E-19A עשה עבודה נהדרת החדות שלו, הריענון, וגם הצבעים שירת אותי נאמנה 8 שנים מה שהצדיק את המחיר של אז. אני מחפש מסך לעבודה: כתיבה, קריאה , מידי פעם אני עובדת עם גימפ (גירסאת לינוקס לפוטושופ) צופה בסרטים - עם רמקולם חיצוניים מה חשוב לי? העיניים - שגם ככה הן לא משו- שלא ייתעייפו השאלה היא בתקציב של עד 2000 ש"ח מה כדאי לי לרכוש? תודה על שקראת עד כ…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחרונה אני חושב הרבה על להחליף את הטריו שלי dell 23" לככל הנראה מסך אחד שהוא טוב למשחקים וכנראה אשמור מסך אחד או 2 לדברים נלווים כמו גלישה וכו' הבעיה היא שאני לא יודע איזה מסך מומל. למחשב הנוכחי שלי שהוא: i7 5820 @ 4GHz 16GB ddr4 256Gb SSD 1TB 7200RPM GTX 1080TI את המחשב עצמו אני לא רוצה לשדרג וגם לא רואה כל כך טעם לשדרג חשוב לציין שאני יושב כמטר עד מטר וחצי מהמסכים שלי נכון להרגע, השאלה היא מה מומלץ בשבילי FHD, 1440P או בכלל 4K. התקציב שלי הוא בגדול עד איזור ה3אלף אך רצוי לחסוך. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני צריך המלצה למסך מחשב של גיימינג לאחי הקטן. מסכים זה פחות התחום שלי אז רציתי לקבל המלצות ממי שכן מכיר. התקציב כרגע הוא 2,500 גמיש לכל כיוון. יש לו מחשב נייד: LENOVO ideapad y700 כרטיס מסך: nvidia gtx 980/60 intel core i7 6700hq cpu 2.6ghz 16 ram אין לי העדפה מיוחדת לכמה אינצ', אני מעדיף כמה שיותר למוצר טוב יחסית למחיר כשאני יודע שהוא מתכוון לחבר אליו אולי גם את ה PS4 (בטענה שאין משחקים לPC שיש ב PS4) קיבלתי המלצה מעמית לעבודה על Samsung C27H711QEM 27'' LED VA רציתי לשמוע עוד חוות דעת. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מחפש זוג מסכים 23-24", תקציב 1500-1600 לשניהם ירוץ עם כרטיס gtx 970 מיועד בעיקר למשחקים: rocket league, overwatch, battlefield like shooters, dota like תודה!
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב... אני צריך המלצה למסך בשביל משחקים (דיאבלו, מקס פיין 3) בגודל 23" ויותר... במחיר עד 1000 אולי 1200 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך r9 270x בגירסא של 4 ג'יגה. איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות? בעיקר למשחקים כמו באטלפילד.. כמו מה הרזולוציה הטובה ביותר עבורי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין גדול אבל אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב והבנתי שאני אצטרך לקנות מסך חדש כדאי שאוכל לראות את המשחקים בצורה טובה כרגע יש לי מסך 19 אינץ' שטוח לא דק הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד טוב עם המשחקים החדשים ועם כרטיס המסך gtx206 המחשב עצמו מיועד לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך מחשב בימים הקרובים, ישנם מסכים שראיתי אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות ומה הבדל בינהם תודה מראש. Dell UltraSharp U2414H Dell UltraSharp U2417H Dell S2418H
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתכם בקשר לאיזה מסך לרכוש. אני זקוק למסך לעבודה משרדית, בגודל 19 אינץ', או מקסימום 20. המחשב אליו המסך יחובר הוא מחשב IBM עם מעבד פנטיום 4, כרטיס המסך הוא Onboard, תחשבו לבד את הגיל של המחשב ותבינו שהכרטיס לא חדש במיוחד. לא מזמן חבר שלי קנה מסך Samsung מהדגם החדש ביותר, וחיבר למחשב באותו הגיל והתוצאות היו הרות אסון, אז אם אפשר לא Samsung. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אני חשבתי על Phillips, איך המסכים שלהם ? מה עם LG ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למסך מחשב שישמש במשרד בייתי: 10-12 שעות ביום מול המחב, יישומי אופיס (אקסל בעיקר) אינטרנט ומעט סרטים. תקציב: 1000 ש"ח (וזה באמת גבול עליון... אשמח למסך זול יותר) תודה!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך. חיבור USB C עם pass through יהיה נחמד כי אני בין היתר אחבר את המסך הזה למקבוק פרו שלי. הצעות למסכים מאמזון שכוללים משלוח לישראל לגמרי בא בחשבון. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך לעבודה גרפית בפוטושופ בעיקר (ללא סרטים, משחקים וכד'), בסכום של עד 6000 ש"ח, כשהדברים החשובים עבורי זה הדיוק בצבעים ואיכות התצוגה והמסך. כרגע ההתלבטות היא בין ה-Dell U2410, ה-Apple 27" וה-Eizo CG245W. האמת שה-27 של אפל נראה לי קצת גדול, אבל זה הגודל היחיד שאפל מייצרים עכשיו (כבר אין את ה-24) ואם הוא איכותי יותר מהמתחרים, אז אני אלך עליו. כמה שאלות: ממה שקראתי, המסך של אפל הוא היחיד המבריק, בעוד שהשניים האחרים מט. האם מסך מבריק זה יתרון או חיסרון? עוד משהו זה שהאפל וה-eizo יצאו לאחרונה, בעוד שה-dell רץ כבר כמה זמן. האם ידוע אם צפוי לו מחליף בקרוב? קראתי גם את השרשורים הזה והזה לגבי בעיה בצבעים במסך דל, אבל מצד שני גם ביקורות טובו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אני מתקשה לבחור מסך הצרכים שלי הם: מינימום 34" ULTRAWIDE עדיפות לאיכות תמונה על פני מהירות - אני לא משחק FPS תקציב 3000 שח גמיש כרגע המועמד המוביל שלי הוא LG 34WN80C-B האם יש בכלל מסכי 38 הארץ? * הסתכלתי גם על על הסמסונג G9 - מעבר למחיר הגבוהה אני מבין שהוא קעור מדי לעבודה האם אני טועה? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-