מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מסך LCD 22" של סמסונג ורציתי לשאול אם אני נגיד משאיר את המסך דולק למשך הרבה זמן כשהשומר מסך מוגדר להתחיל לעבוד אחרי 5 דקות (והמסך מתכבה לגמרי אחרי 30 דק') אז המסך שלי יכול לאבד צבעים ("לדהות") או שייגרם לו נזק בכל אופן שהוא? *השאלה נשאלת כיוון שהיה לי מסך LCD של LG 19" ואחרי שנתיים-שלוש של שימוש הוא "דהה" קרי איבד צבעים באופן חלקי כך שאם נגיד יש צבע שבהיר אבל לא ממש לבן אז במסך ההוא רואים אותו כרגע לבן. (בסה"כ אפשר לעבוד איתו פשוט האיכות ירדה). תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה החלה בעיה מוזרה במסך - בשתיים שלוש דקות הראשונות לאחר הפעלתו-מופיע לי פס צהוב/ירוק בצד ימין לאורך כל המסך, הבעיה היא בצג כי זה קורה הן בכניסת ה-TV (קומפוזיט) והן בכניסות של המחשב. לאחר כמה דקות זה פשוט נעלם כאילו לא היה - אני מצרף תמונות למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה,ערן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד, והאם הייתם קונים שם את המסך 2443BW?? הינה קישור : http://www.newprice.co.il/Product.asp?Pid=3079&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=360&aff=Kama〈=he
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש,התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח(אפשר לחרוג כלפי מעלה במידת הצורך),השימושים במסך הם צפייה בסרטים(לפעמים אני צופה מהמיטה אז אני רואה מהצד ולא ישירות מול המסך,כך שמסך שמעוות את הצבעים במבט מהצד לא טוב בשבילי),משחקים,וגלישה באינטרנט,ומדי פעם קצת עריכה גראפית בפוטושופ. ושהמסך יהיה 22 אינץ' פלוס מינוס(גם 24 אינץ' מתקבל אם יש מסך טוב,וגם 20 אינץ' זה אחלה אם המסך הוא איכותי כך שזה יכפר על זה שהוא קטן) ואם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין מסכי LED למסכי LCD זה יהיה מצויין ודבר אחרון שחשוב,שהמסך יהיה מחברה אמינה ואיכותית(Dell,LG,Samasung וכו'..) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות מסך חדש בגודל שבין 24-26 אינצ' לא פחות מסך איכותי שיתאים לי לסרטים \גיימינג\עבודה משרדית תקציב שלי הוא 2000 ש"ח יש אפשרות לחרוג בכמה שקלים קטנים במקרה וצריך , האמ , זהו בערך תמליצו לי בבקשה על מסך כלשהו טוב ואיכותי (: תודה מראש על כל עזרה שתתקבל !! (:
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
והאם הייתם קונים מהם את ה DELL 2209WA http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13882 האופציה השניה היא מ SKYPC שאני מכיר בתוספת של 120 ש"ח http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OP-RD09-2870&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
דברתי בפעם השנייה עם נציג DELL לפני כמה ימים ונמאר לי שיבוא שליח שלהם ויקח את המסך הפגום ויתן לי חדש. - משהו שמע על זה? דבר שני, מה יקרה אם למסך החדש יהיה פיקסל שרוף? רוב הסיכויים שהם לא יחליפו לי
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב ''24 שמטרתו העיקרית תהיה צפיה בסרטים/סדרות מהמחשב (ולעיתים צפיה בטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה במחשב). אני מעדיף מסך שיש לו גם חיבור HDMI (לניצול החיבורים על הכרטיס מסך ושאוכל לחבר לו עוד מקורות אם אצטרך). אשמח לקבל המלצות למסכים מתאימים. התקציב שלי עומד על כ-1300 ש"ח. אשמח בנוסף לקבל חוות דעת על מסך שראיתי באינטרנט במחיר טוב מחברה שאני יודע שנחשבת טובה - ViewSonic, דגם: VX2433wm: http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2433wm.htm אם אתם חושבים שיש סיבה טובה להעלות את התקציב או אולי לרדת בגודל ואז יש משהו יותר איכותי, אשמח לשמוע, אבל עקרונית הגודל הזה נראה לי אידיאלי בשביל הצרכים שלי. בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל ההודעות הרלוונטיות בפורום מהחודש האחרון, עשיתי סקר שוק לגבי דגמים שעלו בהודעות השונות, ואני לא מצליח למצוא קשר בין המחירים להמלצות (אולי אין כזה?). הדגמים מסודרים לפי מחירים. המחירים הם על סמך מה שניתן להשיג באתרים ישראלים (השוואה בעזרת זאפ). chimei 228D 1680X1050 760 NIS LG W2243T 1920X1080 800 NIS samsung 2243BWX 1680X1050 915 NIS samsung 2233SW 1920X1080 930 NIS samsung T220P 1920X1220 1180 NIS Dell 2209WA 1680X1050 1190 NIS samsung 2243BWT 1680X1050 1320 NIS אני מקווה שלא נפלו טעויות בנתונים. על פניו למסכים יש פאנלים מסוג דומה (TN ?) חוץ מהמסך של dell עם פאנל אחר (e-IPS ?) שנחשב טוב יותר. מה אני לא מבין כאן? …
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
דגם VH242H חוות דעת לפני קניה : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LswHsbV9DN9vjQxS
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החנות NEW PRICE??? http://www.newprice.co.il/Page.asp?page=198 ניסיון של מישהו איתם??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
קניתי היום מסך DELL U2410. סתם לצורך סקרנות. האם לחברת APPLE יש מסכים שעומדים בסטנדרטים של איכות התצוגה של המסך אותו רכשתי. אם כן אשמח לקבל הפניה לדגם ספציפי.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר קנה את המסך וניסה לחבר אותו עם RCA לממיר והתמונה המתקבלת היא בשחור\לבן יש דרך לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל רציתי לדעת האם ההבדל בתצודה בין 22' ל24' הוא באמת כזה משמעותי? מכיוון של24' צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מל22'. כרגע נראה לי שאני ילך על ה22' והוא יההי בעיקר לגיימינג, איזה מסך אתם ממליצים לי לקחת בתקציב של נגיד גג גג 1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LG W2286L http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061 למשחקים חדשים וסרטים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,המסך שלי כבר המון זמן עושה מידי פעם מין קליקים מוזרים(כמו שיש לעיתים ברהיטים) המסך הוא:dell 2007wfp מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! לאחרונה התחילה לי תופעה חדשה במסך פתאום מופיע התפריט של המסך מבלי ללחוץ על מקשי המסך ולאחר מס' שניות התפריט נעלם וצץ שוב יש למי שהוא הסבר לתופעה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות על הצגת HD. 1, בכדי להריץ HD חייב חיבור HDMI במסך המחשב? או שאפשר להעביר HD דרך DVI ל-DVI. 2, קניתי את המסך הבא לפני חודשיים בערך: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000002ikPzKf6rKLCu4EN-GnRER:12bbi68k5?id=4225074&pr=QJ5&N=2%2030250 ** במסך שקניתי אין חיבור HDMI, אבל רשום באתר: "מסך מחשב באיכות FULL HD ברזולוציה 1920X1080 פיקסלים". ** שאלתי באותו הזמן איך אפשר להריץ HD, אמרו לי תחבר DVI לDVI וסיימת. מאז הרצתי סרטי HD ואני לא מבחין באיכות HD אמיתית. אשמח לעזרה, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי את המסך דרך הקנייה הקבוצתית והבחנתי בכהות צהבהבה בגבול בין הפלסטיק למסך עצמו. כאשר המסך כולו לבן אפשר לראות את הבעיה יותר בברור (זה דומה לכתם ניקוטין) מישהו נתקל בבעיה הזאת גם ? או יודע במה מדובר ? האם יכל להיות שזה bleeding ? ניסיתי לצלם את המסך, התמונה לא יצאה משהו תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD או LED, אני לא בדיוק מעודכן בכל מה שנוגיע במסכי מחשב, יש לי מסך CRT כבר כמה שנים ולאחרונה הבחנתי שהעיניים שלי מתעיפות מהר מדי אז רציתי לדעת איזה מסך לקנות בתקציב האולי צנוע של 1000 - 1500 ש''ח משהו שלא יגרום לי להתעוור? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים מה אתם אומרים על המסך הזה: ASUS VK222U 22" הוא טוב למשחקים חדשים ולצפייה בTV? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי חברים, אני ממש לפני רכישה של מסך סוף סוף, כשהתקציב עומד על 2000 שקלים. מרוב דגמים חדשים שיצאו לאחרונה, נורא קשה לי לקבל החלטה סופית. הדל המצוין והידוע קטן לי מידי, וחסר חיבורי HDMI.. אחרת היה נחטף מזמן. הראיה שלי לא הכי הכי, ולכן כל אינטש חשוב לי (כן הרזולוציה גבוהה מאוד, אבל ניתן להגדיל את הפונט בכל ישום כמעט). רציתי לדעת האם המסך LG 2486L הינו אופציה טובה למשחקים וסרטים? יצא לי לשבת קצת מול האח הקטן בגודל 22 אינטש - והוא נראה מרשים מאוד. התמונה נראית טובה בקצת מכמה מסכי סמסונג חדישים שעמדו לידו, צמד חיבורי הHDMI מאוד שימושיים, והעיצוב מדהים. האם הוא עדיף מהסמסונג 2370/2350? מהי מדיניות הפיקסלים של חיון במסכים הללו? האם ניתן להחליפו במידה והגעתי הביתה וישנו פיק…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-