מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה על מסך מחשב פשוט (ויחסית לא יקר) אך אמין ושיהיה רחב (אני הולך לכיוון ה- "19) אגב מהי הרזולוצייה הסבירה למסך כזה? המחיר +- 100 ש"ח (מצטער שעברתי על חוקי הפורום) ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי שנים עם מסך CRT "17 של MAG אשר לו חסר כמה כפתורים ואני זקוק לסיכת מפקד-טנק בצורה של מגן דויד בכדי להשאיר אותו דלוק, הגעתי למסקנה שהזמן למסך חדש קרב ובא אז אני מחפש מסך למשחקים ומולטימדיה (סרטים, מסמכים, אינטרנט). מעוניין במסך 20" או 22" אם ישנם פאנלים איכותיים כגון IPS בגדלים אלו נכון להיום. אז כמובן איכות תמונה טובה ותמיכה ברזולוציה של Full HD. תקציב 1200 ש"ח אבל יכול להיות גמיש קצת אם יש הצדקה. המפרט בצד, מתוכנן שידרוג כרטיס-מסך בעתיד הקרוב אז האם אני יכול להריץ על רזולוציה מסוימת איננה הדאגה שלי. בתודה מראש, קובי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני 3 חודשים ראיתי כתבות באינטרנט שהמסך הזה מגיע עם רזולוציה של -1200 * 1900 ועכשיו שאני בודק בכל החנויות כתוב שהמסך הזה תומך רק ב-1680 על 1050 באיזה רזולוציה המסך הזה באמת תומך? די חשוב לי שהמסך הזה יהיה FULL HD ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע הזמנתי מהאתר שלהם מסך 2209wa 22 inch,וכששאלתי אותם בסוף אם מדובר במסך בעל פאנל EIPS,הם ענו לי בגימגום והבנתי שיש פה משהו מסריח. כמובן שהם לא הביאו לי תשובה מדוייקת,אלא אמרו שמדובר במסכים החדשים.גם כשבקשתי שיפנו ל Dell ישראל ו"יבררו",הנציג אמר שהם לא מפרסמים מידע לגבי הפאנל הספציפי שהם מוכרים.מוזר ! כרגע אני יכול לבטל את העסקה. יש פה מישהו שקנה את המסך מאייבורי ? לינק http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015 תודה והמשך יום נעים.
-
- 45 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי. האם בהכרח מסכי לד יותר איכותיים ממסכי LCD? אם כן מדוע? מה לגבי מסכי O LED אל מול מסכי LCD? מה ההבדל בין O LED למסכי LED רגילים? תודה
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למישחקים והרבה שעות על המחשב גם לסרטים אבל פחות חשוב לי החיבור HDMI בכדי שאוכל לחבר את הכבל לכרטיס מסך HD והמשחקים והסרטים ייראו הרבה יותר טוב המסך מבוקש ליהיות FHD פתוח להצעות תודה רבה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך LG 1970HR, אחרי זמן מסויים שהוא כבוי ואני מדליק אותו הוא מתחיל להבהב בסטים כלומר בהתחלה הוא מהבהב לאט מספר פעמים אחרי זה הפסקה אחרי זה יותר מהר ואז עוד הפסקה ועוד פעם מהר יותר. בדקתי את הכבל חשמל ואת כבל המסך DVI (ניתקתי את הכבלים והדלקתי את המסך). יכול להיות שזה ה adapter? מה זה עוד יכול להיות איך אני יכול לבדוק את זה והאם אפשר לתקן?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
כיום המסך שלי הוא טלוויזיה 32 אינץ... אבל בגלל הרזולוציה הנמוכה אני רוצה לקנות מסך נורמלי חשבתי 24-26 אינץ יש DELL 24" ST2410 5ms DVI HDMI FHD WIDE LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD ויש גם את הסמסונג 26 אינץ (לא עם הHD) אז מה כדי? 2408 של דל עולה איזה 3000 ש"ח ונראה לי ממש לא שווה וכנל לגבי ה 2709 שלהם. אני קורץ ל LG אבל הבנתי שהמסך 16:9 ורק 1080 פיקסל במקום 1200 אז יש פחות שטח עובדה.... אז מה כדי???
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קניתי היום מסך Dell 2209WA. הושבתי אותו בגאווה ליד אחיו התאום, כשבניהם אחיהם הגדול 2709W... לאחר הוספת כרטיס מסך נוסף יהיה לי שטח תצוגה באורך (או רוחב) של 1.54 מ'. סליחה - קצת נסחפתי... בכל אופן - המסך מציג יופי, כמו שאני רגיל מקודמיו, והגיע לשימחתי ללא פיקסלים שרופים (לאחר בדיקה עם http://www.flatpanels.dk/panels.php אבל לחיצה על כל כפתור מכפתורי הכיוון מלבד כפתור ההדלקה מציגה על המסך Icon גדול של מנעול לבן על רקע אפור. ניסיתי לנתק לגמרי ולהדליק מחדש, וכמובן שניסיתי ללחוץ על כפתור התפריט (אחד מעל כפתור ההדלקה) שאמור לפתוח את התפריט באפשרות של Menu Unlock, אך המנעול בשלו... מה עושים? מישהוא יודע איך לשחרר את הנעילה?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכלום, הייתי מעוניין בהמלצות שלכם לקנות מסך מחשב, השימושים העיקריים : צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. בשל שאני לא משתמש כבד חשבתי להוציא בסביבות ה 1000 ש"ח המסכים שאני שוקל : Dell 2209WA המומלץ מאד - אבל לא מגיע לFHD LG W2443T שבמחסני חשמל עולה היום בסביבות 960 ש"ח AOC 2436PWA שניתן להשיג אותו בסביבות ה 850 ש"ח תכלס הדילמה שלי היא בין הDELL וה LG והשאלה האם שווה להשקיעה עוד 200 ש"ח במסך קטן יותר שלא FHD בעיקבות הפאנל ? אחלה פורום יש כאן ותודה, יוני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הרגע שמתי לב שמסביב לכל דבר בהיר שהוא על גבי רקע שחור, יש הילה בהירה סביב אותו אובייקט בהיר. מקווה שאני מובן. אפילו מסביב לעכבר כשהוא על רקע כהה יש מן הילה בהירה כזאת. יש לציין שזה קורה גם בצפיה בYES דרך המסך. ובהרבה יותר ברור. הילה סביב כל צבע בהיר. מה זה?! :'(
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=3725 ביקורת בת 7 עמודים.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת. והאם יש את זה במסך Samsung 19" WIDE 931BW? תודה ^^
-
- 5 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/02/02/nec-multisync-pa241w-brings-full-1920-x-1200-ips-glory-to-the-we/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס למשחק לדוגמא כמו מייפל סטורי המסך משחיר ומופיעה הודעה שאומרת NOT OPTIMUM MODE RECOMMENDED MODE : 1920*1200 60HZ ואני מנסה לשחק עם ההגדרות של המסך, המשחק חוזר לעצמו אבל הבעיה חוזרת ומופיעה שוב אחרי 20 שניות בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך LCD 22" של סמסונג ורציתי לשאול אם אני נגיד משאיר את המסך דולק למשך הרבה זמן כשהשומר מסך מוגדר להתחיל לעבוד אחרי 5 דקות (והמסך מתכבה לגמרי אחרי 30 דק') אז המסך שלי יכול לאבד צבעים ("לדהות") או שייגרם לו נזק בכל אופן שהוא? *השאלה נשאלת כיוון שהיה לי מסך LCD של LG 19" ואחרי שנתיים-שלוש של שימוש הוא "דהה" קרי איבד צבעים באופן חלקי כך שאם נגיד יש צבע שבהיר אבל לא ממש לבן אז במסך ההוא רואים אותו כרגע לבן. (בסה"כ אפשר לעבוד איתו פשוט האיכות ירדה). תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-