מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לעצמי מסך lcd לשימוש הפרטי גלישה אינטנרט אופיס ולפמעים משחקים ... התקציב הוא 1400 תודה לכולם המחיר נערך
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי מעוניין לרכוש מסך LCD. השימוש: גלישה מרובה באינט', הקלדה (WORD EXCEL), ומעט מעט מאוד משחקים(ממש לא כבדים). לדעתי מסך מדגם LGL1900R מספק את הצרכים. האם יש מסכים נוספים בטווח מחירים הזה? תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע הזמן לרכוש מסך. מחפש מסך מומלץ עד 1300 ש"ח ובבקשה לא ה-xerox בגלל ציפוי הזכוכית. גם לא מסך רחב. מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים לא. כניסת DVI - חובה ! ה- Samsung 932 לא עושה לי את זה. המלצות לרב, יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
צריך מסך שישמש אותי למשחקים(כל סוגי המשחקים כבדים וגם פחות) צפייה בסרטים במחשב באיכות גבוהה צפייה בטלוויזיה דרך כרטיס טלוויזיה הגודל גם די קובע.. אני מעדיף כמה שיותר גדול ואיכותי.. 20 אינץ' גם יספק אותי אבל רק אם הוא באמת איכותי. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני להחליף את מסך ה CRT המיושן שלי ב LCD חדש. השימושים שלי במחשב זה 95% מהזמן משחקים כבדים. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה מינימלית (עד שאני כבר קונה אני לא מתפשר אלא מעדיף לבזבז את הכסף שלי על מסך איכותי). *אם זה משנה כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 640MB. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני צריך המלצה למסך איכותי וטוב כמובן שיהיה LED ושגודלו/רוחבו יהיה 22'' אינץ' או 23'' אינץ' - בתקציב של עד 700 ש''ח ועדיף מאוד שהחנות תיהיה בראשון לציון כי זאת העיר שלי ויהיה לי הכי נוח עם אני אלך לראות את המסך בעצמי ולרכוש אותו... תודה רבה לכולם על ההמלצות וחג שמח :]
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צהרים טובים, אני מחפש מסך LED שניתן לתלות על הקיר - יהיה דלוק 24 שעות. בעל חיבור 1 לפחות של HDMI. יפעיל מערכת אבטחה מסוג DVR. גודל 20 עד 24 אינץ. תודה חברים
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש מסך בגודל של כ20" שיתן לי תמונה נעימה וחדה עם כמה שפחות "קרינה" או מה שזה לא יהיה שמציק לעיניים - כרגע המסך הנוכחי של הוא CRT ישן של LG והוא פשוט עושה לי הרגשה מסובבת בראש, גם בשימוש קצר, והוא גם מוציא שריקה צורמת שלא נגרמת לעיתים קרובות. התקציב הוא כ500-600 ש"ח אבל אם יש הצדקה לעבור לכיוון ה800 אז אפשר, איכות, טבעיות ונעימות התמונה חשובים לי ביותר שכן אין לי טלויזיה (מבחירה) וכל צפייה שהיא נעשית במחשב. בתודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש מסך ולא WIDE באיזור ה- 1100 ש"ח, אמין של חב' LG או אחרת מוכרת שהוכח כבר בשוק ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות מעבר לעבודה מהבית התדרדרתי משני מסך דל 1200p אחד ליד השני, למסך אחד מדגם U2412M. זה די מאט אותי עקב חוסר היכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל. לכן אני מחפש מסך ultrawide להחליף את הדל המיושן שלי למשהו קצת יותר מודרני. חשובה איכות תמונה בערך באותה רמה, פאנל IPS, יהיה נחמד אם יהיה HDR וצ'ופרים מודרניים למיניהם. אין מגבלת מקום על השולחן. מגבלת התקציב עומדת על 1000 פאונד (אני בבריטניה, מה לעשות), עדיף פחות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צרכים * עריכת מסמכים * אינטרנט - קריאה בעיקר * משחקים (עדיפות משנית) * לא רואה סרטים במחשב אילוצים * גדול או שווה ל 19" * פחות מ 1500 ש"ח * מעדיף 3*4 כי נראה לי ניצול טוב יותר של המסך אבל אשמח לשמוע אחרת. לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך שיתחבר לנייד של לנובו באחד משני הפרוטוקולים מעלה . דרישות - עד 27" , IPS כדי שיתאים למסך הקיים . שיטעין את הנייד . שיוכל להתחבר לעוד מסך . עדיפות לא לפורמט 16:9 , אלא יותר לכיוון 16:10 ויותר - אני כותב קוד ומעדיף לראות יותר שורות . LAN יהיה נחמד מאוד .
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שאת המסך Philips 200W6CS לא ניתן להשיג יותר בארץ (אם מישהו יודע אחרת אשמח אם תודיעו לי מהר...). אם אפשר אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה בדיוק 200W6MB והאם הוא כדאי. ראיתי בסטיקי ביקורת טובה לגבי ה-932B. קיים גם 932BF שהמפרט שלו לא זהה לחלוטין (מהירות תגובה טובה יותר) - האם מבחינת האיכות הוא דומה ל-932B? או שעדיף ללכת על ה-932B? (אני כן משחק מדי פעם לכן מהירות התגובה בכל זאת חשובה לי) בסביבות 1500 ש"ח יש כבר מסכי "22, של חברות כמו Samsung או Viewsonic. אם בכל מקרה אני מוגבל לפאנל TN במחירים האלו, לא עדיף ללכת על מסך גדול יותר? לפני שכל המומחים קוטלים אותי ואומרים ללכת על פאנל איכותי יותר, תבינו שזה התקציב ואין מה לעשות.גם אני הייתי רוצה Dell 2408WFP ... תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני שואלת אבל היו בעיות לקנות אבל עכשיו אין וגם יש מסכים חדשים אז.... אני מחפשת מסך טוב לסרטים אינטרנט וקצת משחקים (sims ) עם זוית צפייה טובה (זה חשוב לסרטים שאני יוכל לראות מכל מקום) ושיהיה נוח לקרוא כי נאי לומדת תכנות אז יושבים הרבה על המחשב בכתיבה וקריאה אז שלא יכאב יותר מדי בעיניים. טנקס אנשים =]
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD ב800 שקל אשמח לקבל ממכם הצעות. יש לציין שהמסך יקנה מאייבורי.( אם יש לכם המלצה לרשת מחשבים זמינה אחרת , אשמח לשמוע.) אני צריך בדחיפות הצעה. יש לציין שהמסך צריך להיות לא מעל 22 אינצ'.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך דק 19 אינטש LCD של חברה טובהבמחיר של 1500-1700 ש"ח. עדיף שתביאו כמה דגמים, אין לי עדיפות כרגע לחנות. אם זה משנה אז אני קונה מחשב חדש intel core 2 due E6300, כרטיס מסך Geforce 7300GT. אין לי שימוש מיוחד למסך פשוט שיראו טוב קראתי את הסטיקים פה ואין לי העדפה למשהו, פשוט משהו טוב במחיר הזה. עד עכשיו התרגלתי כל החיים שלי למסכי CRT ואני מקווה מאוד שהאיכות לא תרד. (יש לי samsung syncmaster 753dfx) תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא 8800GTS 640MB. כמו כן רציתי לשאול לשאול אם אפשר להשיג פאנל יותר טוב מTN ואם זה משנה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-