מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני קונה מחשב בעיקר למשחקים. כרטיס מסך ראדון 5850 ראיתי מסך של סמסונג P2350 23 אינטש, שאלתי היא האם הוא טוב למשחקים ושווה 965 שח? האם הןא FHD והאם ה 5850 יתמודד איתו?ואם לא איזה עוד 22 או 23 מומלצים?רק סמסונג.תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת, בכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI-I אבל במסך SAMSUNG 2243WM יש כניסת DVI-D (אפשר לראות את ההבדלים בתמונה) מה אני יכול לעשות? יש מתאם שיעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן. שמעו, קניתי לא מזמן מסך 22 של סמסונג (זה אם זה משנה: http://skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2250~9~0.htm), בקיצור יש סימנים על המסך שזה משגע אותי. משהו יבש לא יעזור כי זה סימנים חזקים כאלה, צריך איזה משהו לח שלא ישאיר סימנים. איך אפשר לנקות את זה? שמעתי שיש איזה חומר מיוחד לזה, מישהו יודע מה זה ואיפה קונים? תודה לעוזרים, ואם זה לא קשור לפה, מצטער.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש הוא בייתי והוא כולל בתוכו: יצירת מוזיקה בתוכנה cubase גלישה באינטרנט המחיר והא עד 100 שח +- תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך מחשב, אבל אני לא יודע מה כדאי לקנות: LG 2453V או LG 2456L LED ? אני קורא בזאפ ורואה ש LED מגיע עם פיקסלים שרופים. מה זו התופעה הזו ? האם שולחים סוג ב' ליבואן בארץ ? בכל אופן, הייתי שמח לקבל את המלצותיכם. השימושים העיקריים - מיילים ואינטרנט, משחקים (בד"כ אסטרטגיה אבל גם מרוצים) וסרטי HD. ועוד שאלה, מדוע צריך 2 כניסות HDMI במסך ? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבן שלי (שנתיים וחצי) קם בבוקר לפני הלך לחדר של המחשב וקישקש על המחשב בעט אדום, כשאני אומר קישקש אני מתכוון שלא השאיר סנטימטר שהוא לא צייר עליו. עם מטלית וחומר למסך ניקיתי את כל הדיו אבל כידוע, עט הוא לא בדיוק הדבר הכי עדין. נשארו לי שריטות (חלקם עמוקות וארוכות ) על כל המסך. לא ניראה שיש פגיעה במטריצה עצמה. ניסיתי את כל השיטות שמופיעות באינטרנט שהם בעיקר: מחק ווזלין. לא עזר בכלל.. המסך הוא viewsonic vp930b עלה לי בזמנו הרבה כסף ואני הייתי מאוד מאוצה ממנו עד עכשיו. כמה צריך לעלות תיקון בערך? שווה לתקן? אם אני ארכוש מסך חדש הוא יהיה רק עם פאנל VA כלשהו ולכן יהיה יקר משמעותית ממסך פשוט. בקיצור, אני בבעסה. לתקן? לא לתקן? עצות בבקשה. תודה על העזרה …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקווה שלא פיספסתי ת'רד של מישהו בנושא, אבל פעם ראשונה שאני רואה את ה-2711 בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2711.htm כרגע מתומחר ב-4900, כ-600-700 שקל יותר מה-2709. אני מקווה שיקרה מה שקרה עם ה-u2410, שקצת אחרי ההשקה המחיר התחיל להידרדר במהירות מסחררת...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את השאלה באיזה אתר מעפן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם הכוונה במסכי 22 אינץ' LCD
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הללו איזה מהם יותר טוב ? שמעתי גם הרבה תלונות על ה W2486L פיקסלים שרופים , זוויות לא טובות צבע לא מקורי ובעיות בהירות האם ה W2486L יותר טוב או לא מה W2453V ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
על הדל קורא המון סקירות (חיוביות) ברשת ובאתר. על הפילפס נאדה . עניין של שיווק , פירסום ,שוק בארץ ? אשמח לקבל חוות דעת לכאן או לכן למסך חדש למחשב שלי (כיום בעליו הגאים של ה DELL 2007FP ). תודה, מראש, דרור .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף שני מסכי הקרנה אחורית ישנים שמחוברים לשני מחשבים חדשים בבית שלי, במסכים חדשים. הדרישות לשני המסכים זהות לחלוטין - שני מחשבים שמשמשים את המשפחה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, צפייה בסדרות וסרטים וקצת למשחקים (סטייל סימס 3, נגיד). אין גיימרים כבדים בבית, או שום שימוש גרפי, ויותר מביצועים חשוב לי לקבל את המסך הכי אמין שיש (בטווח המחיר), עם איכות נורמלית, ועדיף בכמה שפחות כסף (מאחר וצריך לקנות שניים). 1000 זה קצה עליון, אבל מאחר ואני רואה שמוכרים היום גם ב-800 ו-900, אשמח לדעת האם זה הכרחי. וספציפית, ראיתי הצעה של מסך innova 228cx של 22 אינץ' (לא מהאתר הזה, אבל הנתונים זהים) ב-700 ש"ח (בהום סנטר). יש למישהו דעה על הדגם הזה? ומה זה אומר שאני לא יכול למצוא…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
זה נראה כמו הילה ירוקה חיוורת על כל המסך... האם זה תקין, או שיש בעייה כלשהי? אם תקין, מדוע זה קורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שישנם הבדלים בין הגרסאות, אבל לא מצאתי מהם ואיזה מהם עדיף. יש למישהו מידע על הנושא?
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחר התלבטות בין מסך דל ל-LG בחרתי במסך הנ"ל ומשום מה יש לי בחלקו העליון ותחתון של המסך מעין גוון צהבהב לא מוסבר , ניסיתי כל כיול אפשרי אך שום דבר לא ממש עזר . לפני שאני מחליף את המסך בחנות שרכשתי רצית לדעת האם זה נחשב פגם או משהו בסגנון , לפני המסך הזה היה לי L227WT ולא הייתי התופעה המוזרה הזו , ואם מדובר בהפרעה שיכולה להווציר מי כך שיש לי את המסך הישן לידו? מראש עליי לציין כי אין רמקולים מסביבו או כל משהו שנראה שעלול לעשות איזה שהיא הפרעה. תודה מראש לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך למחשב שאני אקנה גם בקרוב , אני רוצה מסך FULL HD 22" או 23" , אני רוצה שתהיה לו כניסת HDMI לכ. מסך. אני אשתמש ב ATI RADEON HD5850 , ואני רוצה משהו איכותי עד 1100 שקלים .
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך lg w1953te. כתוב עליו שיש לו רזולוציה של 1366 * 768 אך אין לי רזולוציה כזו בהגדרות כרטיס המסך. כיצד אפשר להוסיף את הרזולוציה הזו לרשימה ? אגב, הסתכלתי ב driver שהגיע עם המסך וכתוב בתוכו 1360 *768. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-