עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  2. רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ^^ מחפש מסך סביבות ה900 שקל אבל לא יותר מ-1000 סביבות ה 21-22 אינצ' השימוש במסך הוא למשחקי מחשב בעיקר וצפייה בסרטים ואם במחיר הזה יש אפשרות לצפייה בטלויזיה זה יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. האם יש הבדל בין מסך סמסונג p2370 לבין xl2370 ? בארץ ראיתי רק את P, אבל בCNET יש סיקור חיובי מאוד לXL. http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4505-3174_7-33683882.html

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ziv13,

המסך הזה הוא לא מסך TN? איך הוא מישהו יודע עליו משהו? בכותרת שם כתוב PVA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12442

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by maxwell10,

ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  9. שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by kip,

שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צריך המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 עד 1100 שח (עדיף בכמה שפחות כסף). תודה לעוזרים. מעבד i5 750 כ.מסך 4850

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  15. הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. כפי שהכותרת אומרת, בכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI-I אבל במסך SAMSUNG 2243WM יש כניסת DVI-D (אפשר לראות את ההבדלים בתמונה) מה אני יכול לעשות? יש מתאם שיעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי מסך מחשב שיש לו גם VGA וגם HDMI.. עם ה-VGA הוא עבד יפה מאוד והכל אבל הכבל נדפק והחלטתי לקנות HDMI, חיברתי את הכבל שמתי את הרזולוציה המקסימלית של המסך שאמורים לראות בה הכי טוב אבל אני רואה את המסך מתושתש קצת.. איך אני מסדר את זה? אהה ודרך אגב אם זה משנה ישלי Windows 7 Ultimate

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by mora3,

שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gigi20,

ראיתי שיש dell u2410 : עולה סביבות 2400 קצת יקר לטעמי אבל אולי שווה בגלל הפנאל IPS dell 2409 : פאנל TN אמנם אבל מאוד איכותי הבנתי. עולה סביבות 1900 - זול ב500 שקל שאר המסכים הבנתי לא ברמה (LG LED קראתי שהוא לא משהו, samsung 24 - צבעים לא טובים) מה אתם אומרים? יש רעיונות נוספים? מישהו יודע על בעיות עם ה-2409? ראיתי שב- u2410 יש בעיות עם גרסת קושחה A00. זה רלבנטי גם ל-2409?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. Started by Shlomi123,

אהלן. שמעו, קניתי לא מזמן מסך 22 של סמסונג (זה אם זה משנה: http://skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2250~9~0.htm), בקיצור יש סימנים על המסך שזה משגע אותי. משהו יבש לא יעזור כי זה סימנים חזקים כאלה, צריך איזה משהו לח שלא ישאיר סימנים. איך אפשר לנקות את זה? שמעתי שיש איזה חומר מיוחד לזה, מישהו יודע מה זה ואיפה קונים? תודה לעוזרים, ואם זה לא קשור לפה, מצטער.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. השימוש הוא בייתי והוא כולל בתוכו: יצירת מוזיקה בתוכנה cubase גלישה באינטרנט המחיר והא עד 100 שח +- תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  23. ברצוני לרכוש מסך מחשב 24 אינץ שיהיה FHD עים יציאתHDMI שיהיה מהדגמים החדשים LCD)LED) מהיצרנים סמסונג או LG. אשמח לדעת איזה דגם אתם ממליצים לי שיתאים להכול אבל בגדול למשחקים? :

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eranir,

מקווה שלא פיספסתי ת'רד של מישהו בנושא, אבל פעם ראשונה שאני רואה את ה-2711 בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2711.htm כרגע מתומחר ב-4900, כ-600-700 שקל יותר מה-2709. אני מקווה שיקרה מה שקרה עם ה-u2410, שקצת אחרי ההשקה המחיר התחיל להידרדר במהירות מסחררת...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oshri8,

שלום לכולם, הבן שלי (שנתיים וחצי) קם בבוקר לפני הלך לחדר של המחשב וקישקש על המחשב בעט אדום, כשאני אומר קישקש אני מתכוון שלא השאיר סנטימטר שהוא לא צייר עליו. עם מטלית וחומר למסך ניקיתי את כל הדיו אבל כידוע, עט הוא לא בדיוק הדבר הכי עדין. נשארו לי שריטות (חלקם עמוקות וארוכות ) על כל המסך. לא ניראה שיש פגיעה במטריצה עצמה. ניסיתי את כל השיטות שמופיעות באינטרנט שהם בעיקר: מחק ווזלין. לא עזר בכלל.. המסך הוא viewsonic vp930b עלה לי בזמנו הרבה כסף ואני הייתי מאוד מאוצה ממנו עד עכשיו. כמה צריך לעלות תיקון בערך? שווה לתקן? אם אני ארכוש מסך חדש הוא יהיה רק עם פאנל VA כלשהו ולכן יהיה יקר משמעותית ממסך פשוט. בקיצור, אני בבעסה. לתקן? לא לתקן? עצות בבקשה. תודה על העזרה …

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.