מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קונה מחשב בקרוב מאוד. נשאר להחליט על מסך היות וה CRT 19 הנאמן והזקן גוסס. המפרט יהיה ככל הנראה כזה AMD 435 2גיגה DDR3 ו 4770 או 5670 (לא החלטתי..) איזה מסך מתאים עד 800 ש"ח? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום. לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש ללא מסך. לאחר הקנייה, שמתי לב שקשה לי לשבת מול המסך ושהראש שלי מתחיל לכאוב לאחר צפייה של יותר מכמה דקות על המסך. המסך נראה מעט "מטושטש". בנוסף, כאשר אני מדפדף בדפי האינטרנט עם הגלגל של העכבר המסך מתחיל "לרצד" באופן ניכר. החשד עלה עוד פעם לאחר שאחי הגדול גם כן התחיל לשבת מול המסך וטען את אותו דבר. יש ברשותי כרטיס מסך של ATI Gigabyte 4850. המסך הוא של Viewsonic מדגם VP930. יש לציין שהמסך נקנה לפני שנתיים ועבד מצויין במחשב הקודם. ניסיתי לשחק עם ה-Brightness וה-Сontrast - לא עזר. ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך\למחוק ולהתקין מספר פעמים ביחד עם DriverCleaner - לא עזר. ניסיתי להעביר ל-DVI השני של הכרטיס מסך - לא עזר. ניסיתי להחליף כבל DVI…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נהרס לי המסך ואני חייב לקנות מסך חדש דחוף. אז אם מישהו יכול לתת לי מסך לגיימר(בעיקר משחקים וסרטים) 19 אינצ' בסביבות ה 1000 שקל של חברה טובה ואמינה. ושיהיה בחיפה או קרוב לחיפה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשב והמסך לא עולה ...הוא מציג לי אור מהבהב ליד הכפתור של הכיבוי שלו אבל לא מציג תמונה את הסמל של החברה הוא כן מציג בפתיחה שלו אז אולי הוא לא נשרף לא נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא גם לא עלה והציג את האור המהבהב הזה
-
- 3 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ. פיקסל אחד נשרף/נתקע. אני לא יודע להגדיר את המצב, כי יש צבעים שהוא יודע להציג (אדום/כחול) ויש צבעים שלא (צהוב/ירוק). בגלל שמדובר בפיקסל בודד לא יחליפו לי את כל המסך. רעיונות ? יש בכלל מה לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך הזה הוא לא מסך TN? איך הוא מישהו יודע עליו משהו? בכותרת שם כתוב PVA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12442
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מחפש מסך דואלי למחשב ולטלוויזיה בגודל 22 "פחות או יותר למישהו יש המלצה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני קונה עבור לקוח שלי מחשב למשחקים . כרטיס המסך במחשב הוא HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E התקציב למסך הוא כאמור בין 800 ל 900 . עדיפות ליצרנים הבאים שמצויים בחנות שבה מבוצעת כל ההזמנה : SUMSUNG LG ASUS ויש להם גם Mag L22H81 LCDTV 21.6" WIDE 8MS HDMI אשמח לעזרה כיצד לבחור
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי סוף סוף קניתי מסך LCD אחרי 7 שנים ואני דוחה את זה כי פשוט לא הצלחתי לעבור ל LCD קיצר יש לי חיבור HDMI בזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר הטלוויזיה למסך הזה , האם יש מתאמים מ 21 פין או RCA לHDMI ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי שיש dell u2410 : עולה סביבות 2400 קצת יקר לטעמי אבל אולי שווה בגלל הפנאל IPS dell 2409 : פאנל TN אמנם אבל מאוד איכותי הבנתי. עולה סביבות 1900 - זול ב500 שקל שאר המסכים הבנתי לא ברמה (LG LED קראתי שהוא לא משהו, samsung 24 - צבעים לא טובים) מה אתם אומרים? יש רעיונות נוספים? מישהו יודע על בעיות עם ה-2409? ראיתי שב- u2410 יש בעיות עם גרסת קושחה A00. זה רלבנטי גם ל-2409?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מסך סמסונג p2370 לבין xl2370 ? בארץ ראיתי רק את P, אבל בCNET יש סיקור חיובי מאוד לXL. http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4505-3174_7-33683882.html
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^ מחפש מסך סביבות ה900 שקל אבל לא יותר מ-1000 סביבות ה 21-22 אינצ' השימוש במסך הוא למשחקי מחשב בעיקר וצפייה בסרטים ואם במחיר הזה יש אפשרות לצפייה בטלויזיה זה יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
התענייתי לגבי ההבדלים בין עבודה ברזולוציה של 1900*1200 ל 1920*1080. לאחר גיגול קצר מצאתי את הדיון הזה - http://www.sevenforums.com/hardware-devices/30131-1920-x-1080-vs-1900-x-1200-lcd.html האם זה נכון שמסכים שעובדים ברזולוציה של 1920*1080 הם מסכים שמתמשים בפאנלים שיוצרו לטלוויזיות? התחלתי להתעניין לגבי 24" למחשב בבית, וחשבתי לקחת את ה2494HS. אני רואה שכבר עדיף לקחת את הT240, בגלל היתרון של עבודה ב1900*1200. בדיון באותו פורום, fseal כותב שעבודה בפאנלים של1920*1080 נחותה מ1900*1200 בגלל איכות יותר נמוכה, נחיתות בדיוק בצבעים וכד'. אבל הרי כל המסכים בטווח המחיר הזה משתמשים בפאנל TN, ככה שההבדל הכי משמעותי הוא השטח עבודה, או שאני טועה? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-