מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זו ממש בושה וחרפה איך שמתייחסים אלינו. "שלום, יש לכם את X בתצוגה?" "לא, אנחנו רק משרדים" "אז איך אני יכול לדעת אם המסך, שעולה 2800 ש"ח, מתאים לי?" "תסתכל באתר, הכל כתוב שם" פקצות מפגרות. ככה חנות אחרי חנות. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חברים, אני לפני רכישת מחשב גיימינג (מבוסס i5 8600k + gtx 1060 6GB) מחפש להינות מגיימינג בינוני ורכשתי את המוניטור הבא : https://www.amazon.co.uk/Omen-HP-25-Monitor-FreeSync/dp/B072Z68K7P שמתי לב שהוא תומך בטכנולוגיית FREESYNC של AMD, עכשיו אני לא מתכנן את המחשב סביב כרטיס מסך של AMD.. מה הפסדתי? בסופו של דבר התקציב שלי למסך היה סביב ה1000 שקלים, ואחרי הנחה של המשרד בו אני עובד המסך עלה לי 1100 שקל.. מה דעתכם על הקניה? אני מפסיד פה הרבה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במסך 19'' למשחקים ובתקציב של 1300-1400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות של הפורום, החלטתי לרכוש מסך DELL 2007WFP. לאחר קריאת כמה ט'רדים החלטתי לרכוש את המסך בנקסטופ. תוך יום וחצי המסך הגיע אליי עם שליח. בבדיקה עם DPB, מצאתי פיקסל אחד מת. יצרתי קשר עם נקסטופ שם נאמר לי שאני יכול להגיע לחנות ולבדוק מסך אחר. כך עשיתי. בחנות מצאתי מסך בלי פיקסלים מתים ואותו לקחתי.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש עם מסך CRT ישן ורציתי לשדרג, אני רוצה מסך שתומך ב 1080 HD ושלא יהיה יקר מדי תודה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בהקשר לסטיקי החדש בנושא: "מסכי "22 מומלצים, ספטמבר 08' " לפי הנתונים היבשים נראה שההבדלים הם זמן התגובה (דווקא לטובת 2253) ופיצ'ר ה-Pivot. גם דעתו של McFly וגם תגובות הגולשים בפורום נותנות העדפה ברורה ל 2243BW על פני אחיו. מה הסיבות לפער הדירוג בין שני המסכים הללו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, כמו שנאמר, היעוד הוא קצת כוללני: קצת סרטים, קצת משחקים. מפה גודל המסך ההתלבטות היא בין viewsonic vx2640w לבין samsung t260, שניהם באותו טווח מחירים מישהו מכיר את המסכים? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך בעיקר לגלישה באינטרנט וממש מעט לצפייה בסרטים (לא HD) חשוב לי שיהיה נוח לכוונן אותו בנוחות לגבהים שונים. הייתי רוצה בגודל 19-20 אינצ. 9*16 אשמח להמלצה בתקציב של 900+- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם מישהו במקרה מוסר/מוכר במחיר סמלי מסך CRT באזור הצפון אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית. *-חיפשתי בטרייד - זון ובמספר אתרי יד שנייה. +לא מצאתי תת פורום יותר מתאים מזה אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום .. החלטתי להחליף את ה CRT שלי במסך חדש, וקיבלתי המלצה בפורום ל 971P של סמסונג . אחרי התלבטויות, החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מסך רחב, 22" . חיפשתי די הרבה בפורום ופשוט לא הצלחתי למצוא מסך איכותי בגודל הזה , אלא רק מסכים עם פאנל TN . השאלה שלי היא אם בכלל קיים מסך כזה סביב ה 2500 ש"ח ? חשבתי ללכת על ה 2408WFP של דל , אבל אני לא בטוח שהמחשב שלי (E8400, Radeon 4850 בדרכם) מסוגל להתמודד עם מסך כזה ברזולוציה הטבעית שלו . מה נראה לכם? תודה מראש עריכה : כמעט שכחתי .. המסך ישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועל מסמכים, ולצפייה בסרטים וסדרות. מידי פעם ישחקו עליו, אבל לא יותר מידי.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה על מסכי 20" s-PVA, ביחס 16:10, הזמינים כיום בחנויות. המטרה - פתוח קוד, וקריאת טקסט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי זמן רב החלטתי להחליף סופסוף את המסך העתיק שלי, כאשר אלו הצרכים שנכנסים למשוואה (השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית ועריכה גרפית, וקצת לצפייה בסרטים): פאנל IPS 23-24 אינץ' 16:10 מחיר זול (לא לעבור את ה-1400, עדיף גם לא את ה-1200) עדיף שיהיה גם DP וגם HDMI, אבל אם אין חיה כזו במחיר כזה אפשר לוותר על HDMI.... המסך היחיד שעונה על אלו שמצאתי זה Dell U2412M, מה שמרתיע אותי זה הריספונס טיים היחסית ארוך (יחסית לשאר השוק) - 8ms, וביחס לזה רציתי לשאול: האם יש לזה משמעות בפועל? ניתן בכלל לראות הבדל בין 8 ל-5 מילישנית זמן תגובה? האם יש למישהו המלצות על אפשרות אלטרנטיבית? תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מתלבט בין שניהם תודה לעוזרים! מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו שאלה קונקרטית כי אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב לגיימינג כולל מסך, ואם אני מבין נכון רזולוציה גבוהה יותר תדרוש כרטיס מסך חזק יותר ואני מעדיף לחסוך בכסף אם העין לא ממש תשים לב להבדל. מבחינת משחקי מחשב ותכני HD אני ארגיש בהבדל? האם העין שמה לב להבדל?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי רוב המאמרים שיכולים לעזור וזה לא ממש עזר לבחור דגם.אני רוצה לקנות מסך 19 אינטש השימוש העיקרי הוא אינטרנט וטקסטיים סרטים פחות ומשחקים כמעט שלא אבל אני לא רוצה לפסול את האפשרות,אני רוצה מסך איכותי כי אני רוצה רוצה מסך שילווה אותי למספר שנים !! תודה מראש!!!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיון במפרטי מחשב (שאלתי שם לגבי מפרט שלם) הציעו לי לקבל חוו"ד נוספת לגבי המסך. מכיוון שזה המקום המתאים אשמח לשמוע מה דעתכם? המטרה משחק starcraft 2, גלישה, וורד. אפשר לעלות קצת במחיר אם מצדיק את ההשקעה. אשמח לתובנות ולהצעות. בתודה אימא של
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-