עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מסך חדש. כרגע אני עם MAG 996PF אז ככה, עושה רושם שבפורום הכי מתלהבים מה del 2007. האם במשחקים אפשר לשחק גם במסך רחב? ו... האם אפשר לחבר למסך טלוויזיה (ממיר יס נגיד) ולראות באיכות טובה? מצד שני, המסכים האלה קצת מעבר לתקציב שלי (2000), אז אם יש משהו יותר זול ומומלץ.. כ. מסך: 8800GTS 320 MB

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by roy_be,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך הנ"ל ואני נהנה ממנו מאוד... חוץ מהעובדה שהייתי צריך להחליף חצי מחשב בגלל הרזולוציה... לפני מספק שבועות שמתי לב (ויכול להיות שזה תמיד היה אלא שפשוט לא הבחנתי בכך) שכשמדליקים את המסך בדקה הראשונה הוא טיפה מהבהב. כמדומני יש במסכים האלו נורת ניאון למעלה ולמטה. שאלתי היא - האם זה קורה גם אצלכם? האם זה בסדר או שאני צריך לשלוח לתיקון? ??? הדגם דרך אגב הוא האחרון שיצא... תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by danielta,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ולצפות בו בטלויזיה. שאלתי היא האם אני חייב בשביל זה לקנות את המחשביזיה שסמסונג מייצרים או שאפשר גם למסך רגיל לחבר עם כבל hdmi את הממיר ולצפות בו דרכו? כמו כן, במידה ולא ניתן לצפות עם מסך רגיל, על איזה מחשביזיה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מה ההבדל בן המסכים הללו ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  5. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב שמיועד למשחקים... היום קראתי באתר פה שLG הוציאו מסכי ips חדשים במחירים זולים ככה ש22' עולה 1600 שח האם יש למישהו מושג מתי זה אמור להגיע לארץ ולשוק?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by ...,

בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום חברים ..קיבלתי תמסך אתמול ובהתחלה הכל היה סבבה פתאום היום אני מנסה להלדיק תמחשב הוא טוען תוינדוס ונהיה פשוט מסך שחור וזהו ... תוכלו לייעץ מה לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by online,

צריך לקנות מסך זול. חושב לקחת MAG R15L ב-KSP או אייבורי. לא כי אני מחבב את מאג, אבל בין המעטים שנותנים 3 שנות אחריות בקטגוריית הזולים. מישהו ראה את המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AloNs01,

אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי אבל אני בהתלבטות... העניין הוא שאני קונה גם טלויזיה 26' ומחבר אותה למחשב, אז הדבר היחיד שהמסך יעשה יהיה להריץ משחקים. עכשיו אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שעדיף מסך רגיל מאשר רחב למשחקים, וב22' רוב המסכים רחבים, ואם לא הם נהיים לא נוחים לעין (תקנו אותי אם אני טועה). אז האם עדיף 20' או 22' ??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by nisimm,

אני יצאתי לחפש מסכים וראיתי כמה טובים אבל לרובם אין הבדל רציני במחיר ואני מתלבט איזה דגם הכי כדאי לקנות של LG W2252TQ W2284F W2261V Full HD גם ראיתי מסך מעניין של סמסונג 2253BW יש מסך שהוא Full HD אבל אני לא חושב שאני הולך לנצל אותו אז אולי לא כדאי מה לגבי TN ואורגונומיה וכניסות של USB? דעתכם

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  12. Started by tobul,

היי מחפש מסך לגרפיקאית מתחילה שיהיה IPS בסביבות ה900 ש"ח 22-24 אינץ... חשבתי על Dell U2312HM איך הוא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כותרת אני כבר לא יכול אני נידלק בחדדררר מירוב חום אפילו הורדתי את כל הoc והורדתי מתח של המעבד ל1.35

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב שמיועד למשחקים. גודל המסך הוא 17 אינטצ'. התקציב הוא בסביבות 850 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  15. ערב טוב, עיינתי קצת בפורום בנוגע למסכים ואני סבור כי התקציב שלי לא גדול דיו למטרה שלי, אך בכל זאת נראה מה ניתן לעשות. בשעה טובה ומוצלחת סיימתי קורס של הבורסה האמריקאית. על מנת לייעל את העבודה יש להצטייד במינימום 2 מסכים אשר יעבדו יחדיו. ברשותי מחשב טוב מאוד, לא אפרט את כולו פרט לכרטיס מסך שהוא 8800GTS. בעיית התקציב נכנסת עם העובדה שיש לי צורך בכך שאחד מהמסכים יהיה מספיק טוב למשחקים. מה אתם ממליצים? תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הדגש לדגמי 2007wfp ו- vp903 1. אם אני זוכר נכון יש 3 שנים אחריות לכ"א מה לגבי מדיניות פקסלים שרופים לדגמים אלו ומי הייבואן הרשמי של דל? 2. ידוע לי שאומניטק מייבאים את VS, אבל כשניגשתי לחנות, הבנאדם שם לא ידע להגיד לי מי היבואן [נורה ראשונה], ולא היה שום סימן חיצוני [שניה] או מסמך כלשהו בקרטון [שלישית] שמצהיר על יבואן כזה או אחר. שלא נדבר על תעודת אחריות... כנראה שזה לא היה ייבוא של אומניטק - מישהו יכול לומר מה אמור להיות בדל או בVS שמזהה את הייבואן, ושתהיה ההוכחה שהמוצר שלו (חוץ ממספר סידורי). ריפר עריכה: מה אף לא יודע אפילו מי היבואן של דל, משהו ???

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  19. אני מחפש מסך בעקרון למשחקים וצפייה בוידאו גם בHD תקציב: עד 1000 ש"ח אם אפשר כניסת HDMI (או שזה לא משנה).. ומה עדיף? מסך FHD או לא(720P)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tarpon57,

אשמח לדעת האם מישהו יודע על מסך עתידי של סמנסוג עם פנל amoled ???? עדיף כמובן super amoled למי שלא מכיר או לא יודע מה זה, זה פנל התצוגה שיש בסלולרים מסוג גלגסי של סמסנוג. מומלץ לראות כדי להנות (אזהרה קטנה - צפיה ממושכת באיכות הזו עלולה לגרום להרבה הירהורים ומחשבות על המסך שיש לכם)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by AvalonX,

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9189&zap=1 אחריות 3 שנים ע"י דל !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mzlbat,

היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  23. 1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  25. קראתי עליו דברים טובים מאד- מסך 24, עם פאנל SPVA כמו במסמונג החדש 245T - אבל יותר זול (לפחות בחו"ל) כי יונדאי לו מותג במסכים.. מישהו יודע להגיד משהו על המסך הזה? לא ראיתי את המסך בזאפ אבל.. מישהו יודע מי היבואן הישראלי של יונדאי למסכי מחשב?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.