מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מסך יחסית ישן של SAMSUNG SyncMaster931BF ואני מעוניין לקנות מסך חדש. הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 8800GTS 320 ואני מחפש מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה 22-24 אינץ'. התקציב הוא 1200 שקל אבל אם יש משהו שממש שווה להוסיף בשבילו 100-150 ש"ח אז אתם מוזמנים להמליץ עליו. קיבלתי המלצות על מסכי LED אז אם אתם באותה דיעה לגביהם, אני אעדיף שתמליצו לי על מסך מסוג זה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהמסך יהיה FHD וכמה שיותר איכותי למטרות משחקים (וסרטים באיכות 720P-1080P אבל זה פחות חשוב) בסביבות 1000 ש"ח. הגודל לא ממש חשוב, רק שיהיה 22" ומעלה, כי מתחת לזה זה כבר בדר"כ לא FHD. יחס של 16:9 או 16:10 לא ממש משנה לי (תקחו שיקול מה יותר טוב למשחקים ולא לסרטים). אשמח לעצות מלומדות ממומחי הפורום (מסך הוא דבר שנשאר להרבה מאוד שנים). אני לא מבין ב- MS ובניגודיות אבל אני תמיד שמח ללמוד, בגלל זה אתם המומחים ואני ZONE NEWBIE... תודה לעוזרים, קחו בחשבון שהקנייה כנראה לא תהייה החודש ואם יש דברים שאמורים לצאת בקרוב אני אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך של סמסונג דגם 971P ורציתי לשאול איך מסכי ה LED לעומת המסך שלי. האם בהכרח מסך LED טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל עזרה לגבי קניית המסך. מטרת המסך היא בעיקר לגיימינג וצפייה בתכני HD. כרטיס המסך הוא HD 5850. 3 האופציות שאני תוהה לגביהן: - Samsung SyncMaster 2494LW 24" ASUS VH242H 23.6" LG W2443T 23.6" הבחירה המועדפת בעיני הן מבחינת העיצוב והן מבחינת המחיר\תועלת היא הASUS. רציתי לדעת מה אתם אומרים? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני צופה בדף לבן ריק ואו ככל שהמראה הכללי בהיר יותר (כמו זה של דף כתיבת ההודעה) אני רואה ריצוד של המסך. לעומת זאת בכל דף לבן אחר, דפדפן אחר ואו סתם דף לבן של כתבן וכו אין את הבעיה של הריצוד. האם יש הסבר לתופעה הנ"ל?!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהתברר לי שהמסך שלי שבק חיים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456248.0 רצתי לרכוש מסך חדש של דל E2209WA 22 שתי בקשות: 1. עם איזו תוכנה ממולץ לכיול המסך? אשמח ורצוי לקבל המלצות בנושא הכיול. 2. לאחר הרכישה אני חש שאולי מיהרתי מדי ברכישת מסך רחב, הכל נמתח לרוחב. האם ישנה אפשרות לאזן את זה מבלי כל פעם להיכנס לתפריט המסך ולשנות ידנית מ-16:9 ל-4:3 והפוך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברים, אודה מאוד עזרתכם בבחירת מסך 19", המיועד לעבודה משרדית. למה הגודל? בני הזוג משתמשים בעדשות מולטי פוקל, ומתלוננים שבגודל מסך 22", לא נוח לעבוד. שימוש עיקרי: עבודה משרדית נטו. שאלות: - האם ללכת על מסך רחב 16:9 או רגיל 4:3 בגדלים הללו? - מבין המסכים הטובים, על איזה מסך תוכלו להמליץ? - ואם נגביל את התקציב לעד 1000 ש"ח? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למסך טוב למשחקים בתקציב הנ"ל וחשוב שהוא יהיה LED (הבנתי שבמסכי לד רואים יותר טוב וגם הם חסכונים וכו'...) יש לי כרגע את ה-Dell 2007WFP. וכמובן, שלא יעלה על 22 אינצ' עדיפות גבוהה ל-20 אינצ'.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אז לאחרונה החלטתי לקנות מחשב חדש לשמחתי.והתקציב עומד על 4000 ש"ח. אחרי גישוש ברשת הבנתי שבסכון כזה לא אוכל לקבל גם מסך טוב וגם מערכת חזקה. לכן לדאבוני החלטתי לוותר על מסך ולקנות בעתיד בעזרת השם, ובנתיים אקנה לי CRT. הכרטיס מסך שאקנה: Radeon HD 5770 1024MB GDDR5 Sapphire השאלה שלי זה האם בזמן שאחבר את המחשב ל CRT לא אוכל בכלל לשחק משחקים? או שפשוט האכות תהיה ירודה... תודה רבה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר כדי לראות טלויזיה רגיל אבל גם שיהיה אפשר לחבר אליו מחשב... העניין הוא שאני רוצה מסך שיציג תמונה חדה כאשר מחובר אליו מחשב... יש לי בבית טלויזיה HD READY 42" של פיליפס והמחשב הזה מחובר אליה אבל לא רואים ממש טוב. וראיתי אצל חבר טלויזיה 37" שיש לה טכנולוגיה מיוחדת בשביל חיבור למחשב ורואים בה ממש מדהים ואפשר לקרוא טקסט קטן מקילומטרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחדר גם מחשב וגם טלוויזיה, אבל יש לי מקום מוגבל. אז מאחר ואפשר להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה, ולהיפך, ושניהם היום הם LCD (וכבר בדרך ל- LED), רציתי לשאול אם יש הבדל בין להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה לבין טלוויזיה כמסך מחשב, ואם אחת התצורות עדיפה על פני השניה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי רכש היום את המסך מבאג, עוד לא פתחנו אותו ( וסביר להניח שנפתח עוד איזה חודשיים אחרי כל השיפוצים ), ועדיין לא מאוחר להתחרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8531&perur=4 יש לו היום מסך 24" של סמסונג, ניראה לי ה 2433BW ( מגיע עם שלט ), והמסך דיי צורב לו בעיניים והצבעים לא משהו. אז בקיצור, איך ה XL2370? מה מיוחד בזה שהוא מסך LED ( חוץ מזה שהוא ממש דק ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מקווה שזה הפורום המתאים לבעיה, למרות שלא שמתי לב שבפורום הנל יש בכלל בעיות שקשורות למסכים.. מה שקרה זה שסובבתי את המסך (971P סמסונג) ב 90 מעלות על מנת לצפות בתמונות בצורה נוחה יותר. המסך זיהה שסובבתי אותו וגרם ל OSD של המסך להיות מוצג גם מסובב ככה שהכל נראה תקין בכל מקרה. לאחר שסובבתי אותו בחזרה, המסך משום מה לא זיהה שזה קרה ולכן ה OSD עדיין מסובב. ניסיתי המון פעם לסובב לפה ולשם ולכל כיוון אפשרי אך המסך משאיר את ה OSD כמו שהוא(מסובב ב 90 מעלות) ולא רוצה לחזור למצב הרגיל. האם יש דרך לבקש מהמסך לחזור להיות מסובב ב 0 מעלות, מהבלי לסובב אותו פיזית כי זה לא ממש עובד? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן כיום יש לי viewsonic vp930 שהוא 19" 4:3 והוא אצלי כבר כ3 שנים. חשבתי לשדרג למסך רחב וגדול יותר, בעיקר בשביל סרטים אבל מדי פעם גם למשחק או 2. יש מסך טוב במחיר הזה בגודל 21"\22" ? משהו שגם אם אני אשחק הוא לא יאכזב. ברשותי כרטיס מסך ATI X1950pro.. אין לי בעיה טיפה להתגמש אם יש משהו משמעותי טוב יותר בקצת יותר מחיר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעיבודים גרפים לצערי מפאת חוסר תקציב אני נאלץ להתספק בפאנל TN פשוט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב לצרכים של עבודת Photoshop, Revit, 3DMAX או לחילופין להביע חוות דעת על המסכים הבאים: Samsung 23' 980 nis - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 BenQ 21.5' 2200HD 864 NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm Philips 21.6' 221E1HSB 987NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~221E1HSB~9~0.htm LG W2343T 23'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black 930NIS - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 הרבה תודה! וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צלמת שצריכה מסך חדש, נכון לעכשיו ה- EIZO 2233WE, הוא הדגם הזול ביותר בקטגוריית המסכים המקצועיים, והוא עדיין קצת יקר... מאחר וסמסונג היא היצרנית של הפאנל, S-PVA במקרה הזה, תהיתי אם יש מסכים אחרים עם אותו הפאנל שאולי יהיו זולים יותר?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-