עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dannyboy,

שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elif,

יש לי טלויזיה full hd 1920*1080 שמחוברת למחשב, אני מעוניין בהמלצה למסך 22"-24" שיחובר בנוסף לטלויזיה, כאשר המטרה היא שיראו תמונות זהות בשני המסכים. כיום יש לי את הdell 2209wa אך מישום שהרזולוציה שלו לא 1080*1920 אני לא רואה מסך מלא בטלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה. חובה חיבור DVI. אם יש מסכים יקרים יותר בעלי פנל IPS שמצדיקים את המכיר אך לא חורגים מהתקציב בצורה משמעותית, המלצות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Andrey22,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7957 http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947921&af=2055&bid=true http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE3EA37AD המסך מוואלה עלול לעלות כ-850 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by ilanb0,

עבור חמי, אדם מבוגר וחביב שגולש להנאתו באינטרנט וקורא כתבות. לא משחקים וכול'. המסך הנוכחי נדפק ומעוות לו את הצבעים. לא יכול להגיד לכם איזה יציאות יש בלוח, אבל כרטיס מסך יושב על לוח HASWELL 1150 H81M-E H81 ASUS. הוא מתעקש על מסכי סמסונג (כי זו הפירמה של הטלוויזיה שלו..) אבל אני פתוח לכל הצעה. עדיפות למסך LED (או שמיותר לציין זאת..).

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by hadaris,

היי לכולם, אשמח להמלצה על מסך איכותי עד מחיר של 750 ש"ח בגודל של אזור ה22 אינץ', יכול להיות פחות ויכול להיות יותר אך חשוב שהמחיר לא יהיה מעל התקציב הנתון. תודה רבה לכולם הדר :knuddel:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by nir8675,

מחפש מסך מחשב 22' 23' עם עדיפות לפחות מ5MS חובה עם אפשרות תלייה עד 1500 ש"ח ( אם תהיה חריגה קטנה זה לא סוף העולם) ושיהיה LED תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by zion789,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 (קיימת אופציית שדרוג עתידית רחוקה לכרטיס מסך יותר מתקדם) ורציתי לדעת איזה מסך עד תג מחיר של 400 דולר אני יכול להביא מחו"ל...? השימושים שלי הם משחקים בעיקר,בנוסף מסך שלא יאמץ את העיניים,יהיו לו צבעים חדים,מהירות תגובה גבוהה,וקצב רענון גבוה...בקיצור מסך טוב! כרגע אני עם הטלוויזיה שלי עם הרזולוציה הסטנדרטית 1376*768 (האם יש כל כך הרבה הבדל ברזולוציות הגבוהות?,אם כן אז מתי מרגישים הבדל?...כי רציתי לדעת אם ני צריך להחליף את הטלוויזיה שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by Baz34,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  12. Started by gman_il,

הי חברים. האמת שאני לא ממש בקיא במחירים אבל נראה לי שבאזור 2.5K זה יהיה סביר (אני מקווה שאני בכיוון) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה ממולץ ? אני בעיקר אוהב סמסונג , T220 / T220P / 2243BW ? או שאולי יש הצעות אחרות ?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  14. אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by ofir_bl,

חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שאיכות התמונה שלו טובה. הבנתי ש Dell 22" E228WFP הוא מסך בעל איכות תמונה גבוהה. המחיר נע בסביבות 1800 ש"ח. האם המסך הזה טוב ? מוכן לשמוע המלצות גם לגבי מסכים באיכות דומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני יודע שהמסכים האלו לא איכותיים, בעלי פאנל TN( חוץ מה EIZU) . אבל זה לא משנה לי, המסך הוא לא בשבילי, מי שביקש ממני לבדוק בשבילו לא מוכן להתפשר לשום מסך אחר אז אני לא טורח להסביר לא ופשוט לתת לו את ההמלצה למסך הכי טוב שיש בטווח מחירים הנ"ל. אם רוב הישראלים מסתדרים עם המסך הזה אני מניח שגם הוא יסתדר. תודה.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by habarbash,

לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך המלצה למסך, הדרישות שלי הן : 22" - פחות או יותר. Wide מבריק. התקציב שלי הוא סביבות 700 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Silol,

שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  20. שלום, אני צריך המצלה למסך 22" בתקציב של עד 1300 ש"ח. השימושים העיקריים יהיו עיצוב גרפי ותלת מימד. תודה לעוזרים, יובל.ע.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by noamr21,

אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. חברים יקרים שלום. אני מחפש מסך שפשוט יהיה טוב לעיניים. אני עובד המון מול המחשב. אני מעוניין במסך 22" עד 24" . לפי מיטב ידיעתי ככל שה-refresh rate גבוהה יותר, כך הדבר מועיל. אני מעוניין לעבוד ברזולוציות 1440X900, 1680X1050 וגם 1920X1080. אני מעוניין שיהיה קצב רענון גבוהה במיוחד - לא יודע אם קיים דבר כזה אפילו 120MHZ ? המטרה העיקרית היא לשמור על העיניים...וגם שיהיה מסך טוב. אשמח לקבל תגובות. המון תודה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by Lanzar,

אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים