מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך מסך 20 אינץ טוב ב1000-1500 שקל רק שלא היה dell
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שבוע הבא מתוכנן להגיע מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנל שכבר נקנה עכשיו הבנתי שלא כל מסך ינצל תכרטיס ולא כל מסך ינוצל ע"י הכרטיס... הטווח מחירים שלי הוא 700+- אני אשמח לקבל המלצות על מסכי 20 אינץ' (לא נראה לי יש טעם לקחת 22 במחיר הזה לא?) ואם יש רעיון אחר (חשבת יבהתחלה לקנות שניים של 19, אבל זה לא מוזיל את הסיפור אז לא נראה לי...)
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, לאחר שענו לי על כמה שאלות, ערכתי את הדיון לעיקר שלו. אני צריך המלצה למסך 20 אינצ' (לא צריך 22, אפילו שזה אותו המחיר) רחב של IPS או VA בכ-1000-1500, (המחיר גמיש במידה ואין מסכים מהפאנלים האלו בתקציב הנוכחי) בעיקרון, אני מעוניין במסך מומלץ ומוכר אך שיהיה זול יחסית (אם יש משהו מתחת ל2000). תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה קניתי מסך Benq T2200 דיי בזול אבל התאכזבתי בעיקר מהזווית צפיה הייתי מזיז טיפה את הראש והצבעים היו משתנים בצורה משמעותית (גודל הנקודה שלו קטנה יחסית בגלל הרזולוציה מה שגם קצת הפריעה לקריאת פונטים) אני מעוניין לשמוע על מסכים בגודל 22 WIDE או 20 (לא WIDE) שאין להם פאנל TN אני מחפש את המסכים הכי הכי זולים מהקטגוריה הזאת... אז אני לא רוצה לרשום תקציב פשוט לשמוע על הזולים ביותר... תודה !
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיענה לי על הדרישות הבאות: - מסך שיתאים למשחקים - יהיה HD - ניתן יהיה לקרוא בו מסמכים מבלי להתעייף בזמן קצר. (הכוונה שלי שאני אוכל לעבוד בו בקריאת מסמכים, כתיבה וכו') - שכמובן יהיה בטווח מחירים 800-900 - טווח גדלים של המסך 20-22 ואין ממש העדפה לגודל מסויים ביניהם.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי שאני רוצה להחליף את המסך CRT שלי למשהו יותר נורמאלי. כבר יומיים אני מחפש וקורא ביקורות ואני פשוט לא יודע איזה מסך לקחת. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ,השימושים הם לאינטרנט וקצת משחקים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני הולך לקנות מחשב חדש ולכן גם מסך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה, קצת למשחקים. כרטיס המסך יהיה כנראה ATI Radeon 4650. אני מעוניין במסך 20-22' רחב, עדיפות ליותר לכיוון ה-22... התקציב המיועד הוא בכיוון ה-900 ש"ח, עדיף פחות, אבל אם לדעתכם ישתלם לי לקנות מסך ביותר, אשקול זאת. ראיתי שיש בפורום התארגנות לקניה קבוצתית של מסך Dell, אבל זה חורג מהתקציב שלי בלא מעט, ואני לא בטוח אם זה באמת נחוץ בשבילי. אם לדעתכם זה עדיין כדאי לי, אשקול זאת. אשמח לשמוע המלצות על מסכים שלדעתכם יהיו יעילים מבחינת יחס איכות\מחיר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במסך CRT כבר שנים זה מסך LCD הראשון שלי לכן אני עדיין לא סגור סופית ועדיין בודק ומשווה. המסך מיועד לסרטים רגילים ותוכן HD 720p 1080p, כמו כן גם למשחקים ומשחקי רשת. המלצות ועדיפות לחנויות מאזור הצפון יתקבלו בברכה בינתיים אני חושב על פנדה או TMS. עדיפות למסכים בעלי התכונות הבאות: low ms s-ips o s-pva high Resolution קראתי קצת פוסטים של אחרים וביקורות, בינתיים צמצתי את הרשימה למסכים הבאים: 24 inch : Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black 22 inch: Samsung LCD 22 2253W 2Ms 1:8000 LG LCD 22 W2252TQ 10000:1 LG LCD 22 L227WT 2ms 1:10000 20 inch: LG LCD 20 L206WU MultiLink Connection Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel EIZO LCD 20.1…
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללרכוש מסך lcd 20 ויש לי כמה שאלות: 1. המסך מספיק גדול בשביל סרטים ומשחקים כי ראיתי את ה- 22' והוא ממש ענק? 2. אם תוכלו להביא לי המלצה מהאתר הזה: WWW.IQPC.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 20' רחב הטוב ביותר בסכום עד 1000 שקל ובעל יכולת כיוונון לצדדים ולגובה. הקניה מ-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005MOQPpEHlyEWXi-SlBzTs10:12bbi68k5?No=0&Ntt=%d7%9e%d7%a1%d7%9a&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2&Nty=1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי חברים! חג שמח!! המסך שלי הלך לעולמו היה לי סמסונג 960BF, הוא היה מעולה!! החזיק 6 שנים... ועכשיו מראה מסך לבן בלבד... אני מחפשת מסך 20'-22' מעדיפה של סמסונג, שחור, לשימוש כללי + משחקים קלים. התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם יהיה שווה אז תהייה חריגה ב-100 ש"ח) אך כמובן שעדיף שיעלה פחות, סטודנטית אחרי הכל אודה למי שיעזור. חשבתי ללכת על ה-B2030 של סמסונג, מה אתם חושבים? (הכיוון הוא פחות או יותר דומה לזה) או על EX2020 תודה!! מורן
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי.. ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה. יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש. אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן. 19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''. השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ). משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך. מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 20" בתקציב של עד 2000 שקל. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ובהצעה שנתנו לי יש מסך של LG זה המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 יש לי איתו שתי בעיות: 1) אני מעדיף מסך רחב כי אני עובד עם CUBASE ופוטושופ וזה הרבה יותר נוח לי במוד רחב 2) אני מעדיף שלא לרכוש LG מטעמי אחריות ונסיון לא טוב אני אשמח לקבל הצעות למסך שישמש בעיקר לשימושים שאמרתי, אני לא גרפיקאי מקצועי או משהו - פוטושופיסט מתחיל למדי והמחשב ישמש בעיקר לעבודה על CUBASE ואינטרנט. מה שכן אני רוצה שתהיה אפשרות לצפות בסרטים כמו בנאדם ואם פעם בעשור יתחשק לי משחק - שאני לא אבכה מעלבון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך (מעדיף רחב), לא יותר גדול מ- 22". השימושים: בעיקר משחקים (לא סרטים, עריכה גראפית), אולי עבודה משרדית בהיקפים קטנים מאוד. חשוב: זוויות צפייה סבירות, שיאפשרו לשני אנשים שיושבים מול המסך להנות מתמונה טובה במשחקים. תקציב: סביבות 1000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. תודה
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל בערך 20 אינץ' לצורך גרפיקה ממוצעת לא משהו רציני וסרטים. תקציב 500 - 600 שקל. האם המסך הזה יספיק ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13572
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצות אם מישהו מכיר איזה מבצע או מסך איכותי לעבודה משרדית בתקציב הזה. רצוי שיהיה בעל שני חיבורים לפחות של VGA ודיגיטלי.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות שיהיה מקסימום איכות למינ' כסף (כן אני לא שונה מכל הישראלים) תודה חברים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מינימום 29 אינץ, תקציב 3500 בערך. ראיתי את זה ביד שנייה: https://hwzone.co.il/advert/dell-3415w-ultrawide-219-2/ אבל זה קצת מעבר לתקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל 21 אינץ', לעבודת טקסט, עדיפות לחיבור HDMI. ממה שראיתי עד עכשיו יש את U2212HM ב940 ש"ח http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-dell-u2212hm-ultra-sharp-ips-panelled-usb-hub-pivot-p-12798?language=he אך הייתי רוצה גם אופציה יותר זולה בכיוון 600-700 ש"ח, אולי אפילו תוך התפשרות בפאנל. או סתם המלצה למסך טוב אחר בגודל הזה עם HDMI... (בהתחשב שגרסת 23" עולה 100 ש"ח פחות המחיר קצת מעצבן)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-