מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חבריי. לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב, ואני רוצה לרכוש מסך גדול יותר שישמש כמסך מחשב ומסך טלויזיה (ממיר רגיל של הוט). במחשב אני בעיקר שומע מוזיקה,אינטרנט,פייסבוק, קצת סרטים ולפעמים איזה משחק או משהו... בטלויזיה יש לי ממיר הוט רגיל. ברצוני לדעת מה עדיף יותר בתור מסך למחשב, ולמה? אני אישית מעדיף פלזמה כי היא הרבה יותר דקה מהLCD ויותר זולה ומשם כך אם אני ארכוש פלזמה היא כנראה תהיה בגודל 42" ואם אני ארכוש LCD היא תהיה בגודל 32". דא יש לי כרטיס מסך 9800GTX+ אם זה משנה... תודה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי היום SAMSUNG 2253BW בגודל 22" שהוא סביר כל עוד אני יושב בדיוק מולו (בעיקר בגובה) - ואז הצבעים ממש משתנים כל סנטימטר שאני מזיז את הראש... אני מחפש מסך שיתן לי צבעים אחידים בזווית ראיה שהיא לא רק 90 בדיוק (גם אופקי וגם אנכי). שימוש המסך הוא כללי וגם פוטושופ (הרבה שעות ביום מול המסך) רצוי גם מצב PIVOT לקרוא עמודי A4 על המסך. אני כנראה אחבר את שני המסכים במקביל, האם זה אומר שכדאי לי לקנות מסך 22" 1650X1050 (כמו הנוכחי)? תקציב 1500 - גמיש. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש. הכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 5850. ברצוני לרכוש מסך חדש, שיתאים לחווית משחקים טובה ויספק איכות תמונה גבוהה. אני יותר בכיוון של מסך 24"/23.6", עם רזולוציית Full-HD (פאנל TN). הקטע הוא שלאחר שיחה עם אדם מאוד מקצועי בקשר למסכים, הוא אמר לי שכדאי לי ללכת על ה-Dell 2209wa. (למרות שהוא 22", ואני מעדיף 24"). שאלתי אותו למה הוא ממליץ על הדל, וכמובן שכל הסיבות הידועות נאמרו (האיכות תצוגה המדהימה). כמו כן, הוא אמר שההבדל בין 2 הרזולוציות (1920*1080 לעומת 1680*1050 הוא רק 30 פיקסלים מבחינה אנכית, דבר שהפתיע אותי מאוד, כי חשבתי שאיכות התצוגה נמדדת לפי הכפלת הפיקסלים [=מגה פיקסל]. והוא הנפיץ כמה מיתוסים. אז בקיצור, החששות שלי הם: האם לקחת את הדל שמספק לי רזול…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה : אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות תקציב של 1600 שקל קראתי המון באתר בפורומים וגם במדור של המפרטים המומלצים - וקצת הלכתי לאיבוד ואשמח לקצת עזרה בקבלת ההחלטה בעקרון זה מסך למשחקים וגם לסרטים השאלה היא באיזה מסך לבחור או שיש המלצה למסך אחר (ולהלן המסכים) 2209wa של דל (זמן תגובה 6MS האם זה משפיע על משו מריחות או נוחות צפיה?) 2433bw של סמסונג (למען האמת נראה קצת מעפן לעומת מסכים אחרים שיש בשוק) בנוסף אשמח לקבל על המלצה למסך 24 ולא רק 22.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם זה מסך איכותי?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא מבין הרבה במסכים ורציתי לדעת על מה צריך להסתכל כשמשווים בין מסכים? איזה סוגי פנלים יש ומה ההבדל ביניהם, ms, contrast ration- 1:higher or lower, led והאם זה משנה 5ms או 2ms. תודה לעוזרים פשוט זה מעניין אותי לדעת כדי להבין על מה אני מסתכל.
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך LG L1970HR אחלה מסך נהנתי ממנו מכל רגע אבל אני חושב עכשיו לקנות מסך מחשב גדול יותר... אני חושב על מסך מחשב בגודל של 22'... השימושים שלי הם בעיקרון משחקים, עבודות רגילות ופוטושופ.... יש לי GTX285 וזיכרון של 2GB (אם זה עוזר במשהו) איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי במחיר של 1500 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב ואני רוצה לרכוש מסך איכותי בהתאם כי אני לא מתפשר בנושא הזה של מסכים. לאחר בדיקה ברשת ראיתי מספר מסכים ואנני רוצה להסתכן לקבל מסך דפוק לדוגמא DELL U2410 זה המסך החדש מהאתר הבית של NEC : http://www.nec-display-solutions.co.uk/p/uk/en/products/details/dp/Products/LCD/Current/LCD-PA241W/LCD-PA241W.xhtml?cat=LCD&e=e1s1 Size 24" Aspect Ratio 16:10 Panel Technology p-IPS Brightness [cd/m²] 360 Contrast 1000:1 Resolution (optimum) 1920 x 1200 Response Time [ms] 8 וכאן עשו ביקורות מקצועית מבית TFT Central שנתנו ציונים גבוהים http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_pa241w.htm השאלה היחידה שרוולנטית עבורי זה האם מסך הזה מת…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו על מסך זול לשימושיים משרדיים אם קצב רענון ורזולוציה טובים ורמקולים מובנים (בעיקר ל-SKYPE ו-YOUTUBE). שעלה נוספת: אם מסך תומך HDMI - זה רק לשימוש כטלויזיה או ניתן גם לחבר למחשב לשימושי מחשב רגילים? האם זה משפר את התצוגה? האם תהיה בעיה אם דרייבר ל-LINUX UBUNTU?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=9&id=390 בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
היום קבלתי הסברים מלומדים משני אנשי מכירות בחנויות מחשבים שונות. dell 2209wa לא מתאים לסרטים כי מהירות התגובה של 6ms לעומת samsung שמהירות התגובה שלו 2ms dell 2209wa פחות איכותי כי הניגודיות שלו 1:3000 לעומת מסכים של LG ו- SUMSUNG עם ניגודיות 1:50,000 או 1:70,000 האם זה נכון? מה עם איכות הגימור ראיתי היום גם LG 2286L בטכנולוגיה LED והפלסטיק לא משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב לגיימר מתחיל/בינוני. הפרט האחרון שנשאר להחליט עליו הוא המסך. והשאלה היא בעצם, איזה מסך כדאי לקנות היום שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות, ושלא אצטער שלא הוצאתי עוד קצת כי הרי מסך לא משדרגים. ההתלבטות בין מסך רגיל כדוגמת LG W2262TQ 21.5" 1:70000 1920x1080 2ms לבין המסך המומלץ של דל - Dell UltraSharp 2209wa או מסך לד- LG Led 22" W2286L 1:2,000,000 1680x1050 2ms Led כול המסכים קרובים בסכום, איזה הכי מומלץ??? תודה , דורון.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
האם ה DELL W2209 (אם אני לא טועה בשם) הוא באמת המסך הטוב ביותר שאפשר להשיג במחירים כאלה ? אם יש למישהו המלצה נוספת אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות מסך, ואני שוקל לקנות 24". אני מבין שה-U2410 הוא אופציה טובה, אך השאלה היא האם ישנן אופציות זולות יותר שעדיין מספקות את הסחורה (פאנל איכותי ומסך טוב בכללי). יש לציין שעד היום עבדתי עם TN וגם ממנו הייתי מאוד מרוצה. בכל מקרה, מחיר הU2410 הוא כ-2500. האם זה הכי זול שניתן למצוא מבלי להתפשר על איכות? תודה ושבת שלום. הערה: אני מחדד קצת את הנושא. למיטב הבנתי, ב-22" קיים ה-2209wa שהוא לא TN. מחירו עומד על כאלף ש"ח, ולמעשה, רכישת שני מסכים כאלה עדיין תשאיר לי עודף בהשוואה ל-24", ושני מסכים יתנו לי מרחב עבודה גדול בהרבה (איבוד קל לגובה). סביר להניח שלא ארכוש בשלב זה שני מסכים, אך בכל מקרה הקפיצה במחיר לא נראית עבורי כדאית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה המסך הנפלא שלי שנמצא אצלי בחדר כבר 5 שנים (VIEW SONIC VA712) עבר קבורת כבוד צבאית. אכשיו אני מחפש מסך ובגלל בעיות תקציבים אני מנסה למצוא את המסך הכי זול שיש. בינתיים יש לי שני אפשרויות (או יותר נכון העדפות) הAOC F22 שקיבל תגובות מאוד חמות באינטרנט או BENQ G2020HDA שאהבתי אותו פחות אך יש לי כמה ??? לגבי החנות שמוכרת את הAOC F22, האם היא אמינה? מישהו קנה משמה? מה סוד המחיר (במקומות אחרים המסך עולה 700 ש"ח +) http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=118340&id=38758&fid=2347 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749678
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Comes in 22" (~$289) and 24" (~$425). Due at retailers next month. And they're sRGB! Visual Performance: • The ZR24w delivers outstanding visual performance with its S-IPS panel for enhanced color accuracy at ultra-wide viewing angles, 16.7M displayable colors, 1920 x 1200 resolution, 5 ms response time and 3000:1 dynamic contrast ratio. Responsible: • The ZR24w has an 85% efficient power supply, while the chassis is made up of least 25% recycled resin, so you can be confident the ZR24w has the responsible features your business requires. Productive: • The HP ZR24w enables maximum comfort and best visual positioning with an 8-way comfort adjust stan…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש ברשותי סאמסונג 260T ושמתי לב שאם אני מסתכל עליו מלמעלה הצבעים הופכים לנגטיב כזה, ואם אני מסתכל מהצד יש לפעמים קטעים שרואים צבעים ממש חרא כאילו 16bit ישן כזה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
בוקר טוב לפני כשבועים קניתי מחשב חדש הכולל מסך חדש של DELL 22" ומאז בכל פעם שאני יושב להתעסק עם המחשב יש לי כאבי ראש אשר לא נותנים לי לשבת מול המחשב יותר מ15 דקות ראוי לציין שבמקום העבודה אני עובד עם מסך 17 אינץ' והתופעה לא קיימת . האם ישנה דרך לפתור את הנושא ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-