עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ran_01,

שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by ran_01,

שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by penguin,

אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by skitter,

אני סטודנט ורוב השימוש הוא לקריאת מסמכים, שיטוט ברחבי האינטרנט והכנת עבודות בתוכנות תכנות ואופיס שונות. אני זקוק בדחיפות למסך בתקציב יחסית דל של 1000 ש"ח ואודה מאוד להמלצה למסך שאני אהיה מרוצה ממנו.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by skitter,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD לצרכי אינטרנט ולימודים בעיקר ומידי פעם גם לצפייה בסרטים. אני יושב מול המחשב מספר שעות דיי גדול כל יום. ראיתי מסך שנראה לי נחמד של סמסונג דגם 931BF אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם עליו ולקבל המלצה למסכים נוספים. מחיר רצוי : עד 1400 ש"ח. תודה, ניר

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. Started by idofr,

היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by 6600GT,

שלום לכולם! אל תדאגו, כל אלה שקופצים שטחנו את הנושא... עברתי על הפורום וראיתי את כל הדיונים בנושא מסכי 19 עד 1500 שקל. הבעיה היא שנראה שההמלצות מאוד מגמתיות- אותם 2-3 אנשים ממליצים תמיד על אותם מסכים, כך שנראה שזה לא ממש מדיון אובייקטיבי. יש סיכוי לקבל המלצה על מסך מסוים ממספר אנשים? או לפחות דיון על היתרונות של כל מסך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  8. כותרת מסכמת הכל.. חשבתי על המסך הבא: (1400 שקל בערך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19mewsfxaa.asp?page=Specifications רציתי לדעת אם יש משו אולי גם טיפה יותר יקר אבל שההבדל יהיה שווה את זה...

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by sPoiled,

חשבתי על ASUS: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13014מה אתם אומרים? תודה על העזרה!

10. Started by jon-E,

המסך יהיה בעיקר למשחקי מחשב (כבדים ורגילים) וגלישה. התקציב הוא עד 1300 שח הכרטיס מסך הוא HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שאלה נוספת איזה מסך בעל פאנל VA הוא הכי זול שאפשר למצוא תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by ShowstoppeR,

הגיע הזמן להחליף את המסך CRT הישן, למרות שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא תופס יותר מידי מקום אני מבקש המלצה למסך LCD 19" בדגש על משחקים עד 1200ש"ח. רצוי מאוד יחס 4:3 ולא רחב איך ה LG L1972HR, ראיתי אנשים ממליצים עליו פה ושם אבל לא מצאתי ביקורות מקיפות עליו ברשת

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by elad3,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" סביר לצרכי תכנות,אינטרנט,קריאה וסרטים (-לא משחקים-) במחיר של בערך 1400 ש"ח המסך לא מיועד למשחקים אבל חשוב לי שהוא נוח ויהיה ניתן לשבת מולו למשך זמן ארוך. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by big foot,

אני רוצה לקנות מסך LCD אבל לא יודע איזה קראתי את הדביקים ועוד כמה נושאים פה וזה רק בילבל אותי עוד יותר יש לי כרטיס מסך RADEON 9550 ולפי מה שראיתי פה המליצו על המסך הזה בכמה מהנושאים האם הוא מתאים לכרטיס מסך? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה מראש BIG FOOT

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by Burned,

אני לא יודע מה טווח המחירים אבל מסך טוב במחיר נורמלי לא צריך מסך ממש טוב ויקר

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Alex_1k,

שלום, אני צריך המלצה למסך בשביל טקסטים וסרטים אבל חשוב לי גם שיעבוד טוב עם משחקים. חשבתי על VP930 איך הוא לשימושים האלה? ראיתי גם שיש לו PIVOT זאת אומרת שהוא רחב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש לחבר מסך 19" עד 1000ש"ח, הדרישות הן פעולות בסיסיות וצפייה בסרטים. שמעתי דברים טובים NU-TECH בכאלה תקציבים ( אני בספק ) . מה אתם מציעים ? תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by GLP,

איזה מסך 19" מומלץ ב1200 ש"ח לצורך קריאת מסמכים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים? אולי עדיף בכלל 17"? תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. אני צריך המלצות למסכי 19" מחנויות IQPC SKYPC ...שיתאימו למשחקים ... תודה רבה : רז

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רב ! תמליצו לי בבקשה למסך 19" רגיל ולא רחב במחיר של עד 800+- שח. רשמתי מסך רגיל בגלל שראיתי מסכים רחבים וכאשר פותחים תמונה לדוגמא אז התמונה ניראת לא פורפציאנלית .(אולי אני טועה לגבי מסך רחב) בנוסף שיהיה מתאים למשקים אני לא גימר רצני רק חובב סימולטורים אז שיעמוד בכבוד במשימה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השימושים שלי הם בעיקר - 1.צפייה בסרטים 2. טלויזיה (דרך כרטיס) 3. גלישה באינטרנט אפשר לחרוג (קצת) מהתקציב תודה לכל העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by yonizaf,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך ברזולוציה של 1920X1200 לא מבריק, לשימוש כללי. גודל נקודה קטן לא ממש מפריע לי. תקציב עד 1500 ש"ח. תודה

• 35 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים