עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לאחר כמה שנים של שימוש במסך Dell 2007WFP שנקנה בקניה מרוכזת בפורום הנפלא הזה, אני מעונין להחליף את המסך הנ"ל במסך יותר גדול. לא זקוק לגודל מפלצתי, אבל עוד כמה אינצ'ים לא יזיקו לי כלל. מעונין במסך שאינו נופל באיכותו מהמסך הנ"ל [מיותר לומר שמסכי TN לא באים בחשבון]. אני משתמש לגרפיקה ולסרטי HD הצגתי תקציב של עד 2000 ש"ח, אך אם יש משהו שעונה על הדרישות במחיר נמוך אפילו בהרבה, אסתפק בזה באותה הזדמנות, אשמח לדעת אם יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על המסך שברשותי - במצב מעולה [אפילו האריזה וחלק מהתוספות במחסן]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yossihaz1,

שלום רב, זקוק להמלצה למסך מחשב 23-24 אינץ הולך לצפות בו בשידורי הכדורסל של הנבא ובסרטים וכן במשחקי מחשב (gta 5 cod ועוד) באיכות מקסימלית, אז חשוב שיהיה איכותי מאוד סכום- עד 1000 ש"ח לא יכול לחרוג מעבר רזולוציה - 1920/1080 ( רוצה 16:9 ולא 16:10) ראיתי שההמלצה העיקרית בתקציב ובדרישות האלו הוא dell אך מבדיקה שעשיתי באייבורי וקספ הוא לא במלאי אני מעדיף לרכוש ivory או ksp כדי לקחת במקום כי אני רוכש משם מחשב האם יש חלופה הולמת אחרת בתקציב הזה (מבלי להתפשר על איכות) או שאולי הדגם של dell כן במלאי ולא ראיתי? האם כדאי לצרכים שלי לקחת 24 אינץ גם אם זה לא dell אודה לעזרתכם

3. Started by dp86,

שלום לכולם , אשמח לקבל המלצה למסך מחשב גדול , חשוב לציין שאני עובד הרבה שעות על המחשב במהלך היום . שימוש עיקרי , עבודה , בין היתר גם צפיה בסרטים וכו' . המסך יהיה מחובר גם למחשב ווינדוס וגם למחשב לינוקס באמצעות KVM switch . תקציב, עד 2000 , אם יש משהו ממש מומלץ מוכן "להתגמש" עוד 500-700 שקל למעלה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ranan90,

שלום, מחפש המלצה למחשב לעבודה בלבד (תכנות), לא מעניין אותי צפייה בסרטים או גיימינג. הבנתי שיש כמה סוגי פאנלים, מה הכי מומלץ עבור מחשב לעבודה בלבד? ואיזה פרטים טכניים הכי חשובים לצורך שלי? הכוונה קצב רענון, רזולוצייה וכו' מה הכי חשוב מבחינתי? גודל מסך מומלץ איזור ה-24 אינץ'. מבחינת תקציב אשמח להצעות באיזור ה-600-800 ש"ח.

5. Started by OmerMan92,

היי לכולם, אשמח להמלצה למסך מחשב עד 750 ש״ח. השימושים יהיו ללימודים - צפייה ממושכת בשיעורים אונליין וגם לתכנות (programming). לא מתכנן לצפות בסרטים או לשחק במחשב.. דאגה עיקרית - שלא יעייף את העיניים. חשבתי על המפרט הבא - אשמח לחוות דעת (אולי עדיף לי לשנות משהו) ולהמלצה קונקרטית אם יש (עדיפות לכזו שבמבצע): 23.6״ עד 27״ (עדיפות ל-27״) מסוג IPS רזולוציית FHD, לא צריך 4k.. עם איזושהי טכנולוגיית Flicker-Free לדעתי מספיק לי 60Hz כניסת HDMI, ואם יש USBC אז בכלל טוב (אבל לא חובה) אם במבצע בלאק פריידיי אז מצויין. מעדיף לקנות מרשת בארץ ולא להזמין מחו״ל כדי שתהיה לי אחריות על המוצר. ת…

6. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש מסך 19' למשחקים, ושימוש רגיל כגון אינטרנט וכדומה... תודה,

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by nazgull,

היי , הבנתי שה [h=1]Dell UltraSharp U2414H 23.8''[/h] מאוד מומלץ, אני צריך אותו למשחקים ,סרטים, ותכנות( עם מסך נוסף), האם זה המסך שכדאי לקנות או שיש דגם אחר או לחילופין חדש יותר שיצא בטווח המחירים של 1200-1400 תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ElectRoulette,

שלום, אשמח לקבל המלצות למסכים יחסית גדולים (30 אינץ' ומעלה) לעריכה, אני בעיקר רוצה להשתמש בו כמוניטור עליו אני רואה את הסרט שאני עורך בגודל מלא, במקום לעבוד בחלונות קטנים. אין לי העדפה לחברה, אם יש מסכי טלוויזיה שיתאימו, גם הולך, כל דבר תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hardgore1,

הי, שימוש: בסיסי. אינטרנט, יו טיוב.. אבל יכול להגיע לשימוש של שעות ברצף.. אז שיהיה חד, שלא יכאב / יזיק לעיניים. מתלבט בסוג הפנאל. tn / ips. שמים לב להבדל בינהם? גודל: מה הסטנדרט היום? 23-24? סוג חיבור: יש הבדל בין vga ל dvi? תקציב: כרגע עוד לא יודע. בוא נראה כמה דגמים.. -יש מקום שאני יכול לראות כמה מסכים, בתנאים האופטימליים שלהם? (רזולוציה, צבעים) אם מישהו פה מוכר יד 2 אשמח גם לשמוע הצעות.. תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Blizzarder,

אני מחפש המלצה למסך שמתאים למשחקים, בגודל 22 אינץ' ולפי מה שהבנתי אלו של דל הם הכי טובים אבל רציתי לדעת איזה מסך מבין שני אלו של דל הכי טוב למשחקים (אני גם קונה מחשב חדש כך שאני חושב שהוא יתאים לשני המסכים): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=29414 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=28567

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by thedarkman,

אני רוצה את המסך הכי טוב בתקציב הזה השימושים שלי הם:גיימניג כבד(משחקים כבדים למשל:GTA IV ,NFS,DIRT2 ועוד כמה משחקיפ) אני רוצה מסך איכותי מאוד,טוב מאוד,איכות צבעים גבוה,זמן תגובה נמוך וטוב. אני רוצה מסך 22 אינץ תקציב:1200-1400 שקל שאלה:האם זה נכון שהוציאו את המסך DELL 2209WA מהפס הייצור? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. Started by mr559,

היי צריך המלצה למסך 32-34 למישחקים +צפיה בסרטים בסביבות 2500 שקל שיחליף את Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) מפרט המחשב שלי: מעבדintel 12 Core i7 12700KF 2.7Ghz-5.0Ghz Alder Lake S1200 קירור מים ASUS ROG STRIX LC 240 RGB לוח אם ASUS PRIME Z690-P DDR4 LGA1700 זכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2 X 16GB) DDR4 3600 …

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by jonid14,

מחפש לקנות מסך עד 750 ש"ח בעיקר לסרטים ולימודים. כרגע מתלבט בין 3 מסכים שכל אחד עם היתרונות שלו - אשמח לדעות והמלצות אחרות: 1. SAMSUNG S24R650FDM - יש לו את כל הפונקציות שסמסונג מציע, אפשרות לתלות על הקיר וחיבורי USB 2. Lenovo L24Q-10 - עיצוב מאוד יפה ורזולוצית 2K במחיר יחסית זול 3. Dell S2419H - רמקולים מובנים תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Tolik21,

היי אני כרגע מתלבט בין שלושה מסכים שונים לגיימינג קל 1.https://www.tms.co.il/c24fg73fqm 2.https://www.tms.co.il/xg2701 3.https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100673 הכרטיס מסך שלי כרגע הוא 1060 6G השאלה כמה שווה באמת להתפשר על פאנל TN וכמה הוא באמת משמעותי בגיימינג קל ואיזה מבין השלושה איתם ממליצים לקחת? תודה!

15. Started by Danniel,

עובד הרבה מול המחשב, אני רוצה המלצה ל 24 או 27" עבודה משרדית בעיקר, פעם ב... משחק במשחק, כרטיס מסך מובנה INTEL 620 האם אני צריך קעור?? רוצה לבדוק את 2 האופציות

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by sim-m12345,

שאלנו בטעות בפורום מפרטי מחשב ולא קיבלנו תשובה. כנראה בגלל שזה הפורום הלא נכון לכן אנחנו חוזרים על השאלה בפורום זה. מסך 22 פחות או יותר במחיר 700 פחות או יותר (אם אפשר) אפשר למתוח קצת את הכיס עד 1000 מקסימום עבור מחשב מהמפרטים הבאים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 לשימוש אופיס, גלישה ומשחק starcraft 2 והגרסאות שלאחריו. יש לנו מסך acer al1717 ואנחנו מתלבטים אם לשדרג או האם זה מספיק לשימושים הנ"ל תודה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by idanus22,

אני רוצה לקנות מסך שמתאים לגיימינג בגודל 22' על פי אילו קרטרייונים אני צריך לבחור את המסך? התקציב שלי הוא עד 750 שקל אז אם אפשר המלצה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by noamb,

היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Started by אדי44,

שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. רציתי לדעת מה דעתם על LG L2000CN במשחקים...... ממה שראיתי בזאפ הוא הפתרון הכי זול ל1600X1200 וגם לזמן תגובה טוב במסכים אני דיי חלש ולא מבין כ"כ, אז רציתי לדעת מה אתם אומרים..... אם יש לכם הצעה למסך אחר באותו טווח מחירים (1700-2000 ש"ח) שיכול גם להציע 1600X1200 אז תכתבו... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by coorva,

מהו המסך עם הביצועים הכי טובים בסרטים ומישחקים שניתן לקנות כיום בקטגוריה זו? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by mikyl,

שלום לכולם, אני שוקל להחליף את DEL U2711 שלי ל-Ultrawide 3440X1440 לגיימינג ושימושים כלליים. דרישות - IPS, G-SYNC, לפחות 100HZ. מה שמצאתי זה ACER X34P, ASUS PG348Q ו-Dell AW3418DW. את Dell משום מה אני מוצא בארץ רק בחנות אחד (לא בדקתי אם באמת יש להם) שקצת חשודה לי. מישהו יודע מה קורה עם AW3418DW בארץ? איך אחריות/שירות של ACER? מה אתם חושבים על הדגמים האלה ואים ישנם המלצות לדגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by guylederer0,

שלום אני מחפש לקנות לאחותי מסך חדש הסכום הוא 800 ש"ח השימוש שלה במחשב הוא גלישה באינטרנט שירים והורדות ... אולי פעם ב - קריאה מרובה וכתיבה חשוב לי שהמסך יהיה ביציאת DVI ושיהיה באיזור ה 19+ אינץ אני הולך לקנות אך ורק מהחנות IQPC אז אני אשמח להצעות משם ... ראיתי את המסך הזה ... מסך: [..] SAMSUNG LCD 20.1" 2033SW PLUS 5ms DVI WIDE ₪762 אני אישית חסיד של סמסונג אבל אשמח להצעות אחרות ... בתודה גיא

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  25. בעיקר גראפיקה (פוטושופ), סרטים ושימושים משרדיים.. גודל- כמה שיותר (נראה ריק, בטוח שכחתי משהו..)

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים