מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 27' שיעלה גג 2000 שקל, המסך ישמש לסרטים ומשחקים. חיבורים לא משנה אבל עדיפות לHDMI. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי לאחר עבודה ממושכת שלי עם המסך הזה גם קריאת טקסט באינטרנט וגם צפיה בסרטים ומישחקים , אני ממש מרוצה מאיכותו של המסך , מקווה שזה ימשיך כך . רוני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חשבתי על ה DELL 1907FP מחיר : 1590 ש"ח מה דעתכם עליו? ???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה כמעט הכי נשאלת.. יש מלא אשכולות בכל פורום אבל מישו מנוסה יכול להגיד לי סופית מה עדיף?? זה ממש לחוץ לי מלא ביקורות טובות על הT220P אבל יש כמה ניגודיות שאומרות שרואים קטן מידיי והרזולוציה סתם מיותר.. מנצל כרטיס מסך יותר מדיי וכו' ד"א הכרטיס מסך שלי יהיה HD4870 1GB
-
- 54 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מסך 19 או 20 אינצ' שיתאים באופן עקרוני לכל השימושים (חוץ מעריכת גרפיקה). ז"א- משחקים מהירים, סרטים וטקסט. שלושת הדגמים שביניהם אני מתלבט הם: viewsonic pb30 dell 2007FP dell 2007WFP לא כל כך ברור לי מה ההבדל בין שני המסכים האחרונים, אז אני אשמח אם תאירו את עיניי גם בעניין הזה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
היי , אז ככה זכיתי במכרז , למי ששואל במחיר 1563 ש"ח , אחריות ל 3 שנים. אני יודע שהמסך איכותי בעל פאנל P-MVA . שמעתי ברשת שהוא סובל ממריחות במשחקים . השאלה שלי עד כמה יש מריחות והאם זה בא לידי ביטוי בכול משחק ? בנוסף , האם הוא מגיע מכוייל ברמה נורמלית והאם כיול מדוייק שלו ישפר את עניין המריחות , אני לא גיימר מוטרף אבל סתאם רוצה לדעת . (מקסימום C&C3 או BF2) ולגבי האתר , מישהו קנה מהם ? איך השירות שלהם ? ופשוט כרגע מופיע באתר שלהם בסטטוס בטיפול , יש מצב שלא יאשרו לי את הזכייה ? כול מידע או עצה נוספת יתקבל בברכה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולכם! יש לי כמה שאלות לגבי מסכים, אודה מאוד אם תגיבו 1) זמן תגובה: אם אשחק משחק יריות במסך עם זמן תגובה של 5ms ולא 2ms, יש סיכוי שהמשחק יתקע מידי פעם? 2) גודל המסך: נגיד אני משווה "22 ו-"24, האם יש עוד שני אינטץ' מכל צד? או אינץ' אחד מכל צד וזה מתחבר ל+2 אינץ' (ההפרש בין "22 ל"24)? ומה לגבי הגובהה? 3) מרחק צפייה: מה מרחק הצפייה המומלץ במסכי "24, ובמסכי "26? מי שיודע רק מניסיון אישי בבקשה (או מנתונים רשמיים של חברה כלשהי) תודה! העדכון החדש למטה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה מסך מחשב בעיקר למשחקים ואחר כך לסרטים... יש לי עכשיו את המסך lg flatron l137os שבעבר היה נחשב למסך דיי טוב (4 שנים ככה) אז רציתי לדעת, האם ההבדל באיכות תהיה ממש מורגשת או שאני יראה בעיקר הבדל בגודל המסך? ואני כנראה ילך על 22 אינץ בגלל התקציב אבל האם עדיך לקנות את Samsung 2433BW שהוא 24. חשבתי כבר על כמה מסכים... t220 LG W2353V- שהוא 23 LG W2261V Chimei CMV-222H יש לי כרטיס מסך hd 4870 512 mb תודה ומקווה לעזרה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1000 שקל לא יותר אני לא מחפש במסך 50 אינץ רק מסך נורמלי עדיף של חברה טובה כמו lg samsung ו 19 אינץ לא חייב!! רק אם אפשר
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה הסיפור עם הטלויזיות של השלושה מיימדים בלי המשקפיים? אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה 3D אבל לא רואה סיבה לקנות את הטלויזיות עם המשקפיים כשכול שניה עכשיו אמורות לצאת הטלויזיות בלי (מישהו יודע אם הם כבר יצאו?). מה ההבדל? יש איכות שונה או בעיית זיוות? ומתי הם יוצאות? תודה על המידע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האחד הוא:Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel השני: Philips Brilliance 200WP7ES - Flat panel display - TFT - 20" - widescreen קראתי ביקורות ברשת על שניהם וקצת הבנתי את הרעיון השאלה שלי היא, האם למישהו יש את אחד מהמסכים שייתאר לי ויסביר לי מה טוב ומה לא לפי ראות עינו כי לקרוא ביקורות ולראות בעיניים זה 2 דברים שונים המסך הוא לעבודות מקצועיות של אודיו ווידיאו אנימציה 3D תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/products/DELL%20Outlet/MT-DELL-U2711.htm אני מדמיין או שמוכרים את המסך הזה במחיר רצפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש עם כ.מסך MSI 7600GS. יש לי מסך 19 של PRIMEVIEW (PV19THT(. 1. עד אתמול עבדתי איתו בחיבור VGA (עם המחשב הישן) ברזולוציה של 1024 * 1280 והכל היה טוב ויפה. אבל כשאני מחשב את המסך למחשב החדש (דרך DVI) יש לי פס ורוד (לכל האורך) בקצה הכי שמאלי של המסך. (הוא התחיל להופיע רק אחרי שהתקנתי את הדריברים שהגיעו עם הכרטיס מסך). כשאני מחבר את המחשב למסך עם VGA אין את הפס הזה. משהו יודע מה זה?? ואיך פותרים את זה? 2. אני לא מצליח משום מה לעבוד ברזולוציה של 1024 * 1280 אלא רק ב 1024* 768. (עם המחשב הישן לא הייתה בעיה)??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בדומה ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340791.0 גם לי כבר אין מושג מה לעשות . הייתי אמור לקנות 24 אבל בסוף שיניתי קצת סדרי עדיפויות ועכשיו אני מחפש 22 אינץ'. מה שהולך בשוק פשוט לא נורמלי - לכל חברה גדולה יש 7-8 מסכי 22, אי אפשר לדעת מה קשור למה בכלל. כל אשכול כאן מקבל המלצות אחרות, בורסת הימורים שלמה סביב ה-26BW, תמיד יהיה מישהו שיזכיר איזה דל שכבר אי אפשר להשיג אבל אם בכל זאת אז ללכת עליו... אני רוצה מסך טוב, בעיקר למשחקים, קצת סרטים. זה הכל. שום דבר מעבר - אבל שיהיה איכותי, אחריות נורמלית,ויעשה את המעט שאני צריך.... קראתי כבר מיליון השוואות - כל דבר מחולק ל2-3 כתבות והם אף פעם לא מסכמים בין החלקים השונים של אותה כתבה מה יותר כדאי :s05:. בבקשה לה…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב. היום בבוקר קניתי לאחי מסך סמסונג לד s23b300. לצערי הרב שכחתי בחנות את השנאי שדרוש להפעלת המחשב, במתח 2.14a dc 14v. אני משרת בצבא והפעם הבאה בה אוכל לגשת לחנות תהיה בעוד שבועיים, ואני רוצה שהמתנה לא תאבד את הרלוונטיות שלה מאחר שיום ההולדת חל מחר. במקרה מצאתי בבית שנאי במתח 15v 1.2a. החיבור מתאים למסך ואף מדליק אותו.. רציתי לדעת האם יש סיכון בשימוש בשנאי הספציפי הזה. תודה רבה לעונים !!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני אחרי שנים עם מסך פיליפס מרובע 4:3 של פיליפס רוצה לשדרג כי הגיע הזמן כבר משחקים כמו thr crew המשחק לא יודע להריץ את זה על 4:3 אז זה ניראה מגורען כזה כי זה מותח את התמונה ..קיצר רע מאוד עכשיו הייתי דיי סגור על הUltraSharp U2414H כי ראיתי אותו ורואים בו טוב אבל ראיתי בקספ באתר שיש דגם דומהUltraSharp U2417H שההבדל ביניהם זניח במחיר אז ריצי לדעת מה ההיתרונות של כל אחד מהם(אגב אני הולך 16:9 בגלל הטלויזיה שיש לי שאני רוצה שהם יהיו במסך משוכפל על 1080P) מה ההתירונות של היקר יותר? כי אני יכול להשקיע את המאה שקל יותר אהל ממש לא מבין מה ההבדלים הגדולים בפאנל? תודה לכם
-
- 13 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-