מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הם יורדים כל כמה זמן כמו כרטיסי מסך/מעבדים....?
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני בא עכשיו למחשב המסך עבר לרזולוציה נמוכה הודעה שהמחשב לא מוצא את הצג,ויש לי גם תוכנה MAGICTUNE שרושמת שהמחשב לא תומך בה שלפני שהלכתי הכל היה בסדר..מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
זה קצת נתונים על המסך: רוחב המסך: מסך רחב , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, סוג המסך: LCD , גודל מסך: 20.1 אינטש, יצרן: Dell , זמן תגובה: 16 מילי שניה, מסך שטוח: שטוח לחלוטין אני קונה אותו עם 8800GTS 640MB 16MS...זה לא יפגע בביצועיו במשחקים? תודה רבה! ;D
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השימושים הם: גלישה סרטים ומשחקים.. עדיפות למסכים בעלי אפשרות הטיית המסך תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מיועד לגלישה ממושכת ומשחקים איזה מסך אתם ממלצים לי? אני מעדיף מסך 2 מילי שניה כי זה יותר טוב מי 5 מילי שניה תקציב עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק 22 אינצ' רחב יש לכם הצעות למסכים עד ש"ח 1000-1200 בערך .
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מסך חדש למחשב החדש שאני עומד לקנות. עד 1300 שקל אך ניתן לחרוג. המחשב אמור להיות מיועד לכל מיני דברים אך גם למשחקים וסרטים וכו'. יש לי כרגע מסך VIEWSONIC E70F ואני דיי מרוצה ממנו. אז אני לא מבין כלכך בכל הדברים של המסך אז אם אני מרוצה מהמסך שלי כיום אני מחפש משהו בסגנון שלא יהיה בעייתי כזה. קיצר משהו נחמד.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ישמח לשמוע חוות דעתעל מסך מחשב 20 " דגם FJ-2050 LED תוצרת FUJICOM המחיר שלו נשמע לי הזוי משהו 333 ש"ח לא מחשיד קצת. אם יש למישהו את הדגם אני ישמח לקבל אינפורמציה האם הוא יספק אותי בתור גרפיקאי לתלת מימד. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה . אני מחפש לקנות מסך דק חדש , אבל דרישותיי ממסך זה הן : 1- שיהיה בעל איכות וחדות ככל היותר קרובה לזו שנמצאת במסכי CRT . 2- שיהיה בעיצוב יפה 3- שיהיה מחברה יוקרטית כלומר שיהיה לי גב אם היה לי תכלה או משהוא כזה . 4- שיציג טקסט בצורה חדה מאוד 5- גודל - 22 אינץ' ושיהיה WIDE SCREEN . ולגבי מחיר : אז אני לא רוצה שיעלה במחיר מעל 1700 שיקל .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מסך חדש כדי להפסיק לעבוד עם המסך הרגיל של הלפ-טופ שהורס לי את העיניים. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- מסמכים וכו', ולפעמים יוצא לי גם לראות סרטים במחשב... אין שום שימוש במשחקים. בהתחלה הסתכלתי על מסכי 19, מההתלהבות עברתי למסכי 20. ושם החלטתי להיעצר כי לשימושים שלי אין שום סיבה ליותר גדול. ניסיתי להבין איזה מסך הכי כדאי לקנות ולא ממש הצלחתי. משום מה התלהבתי ממסכי ה-LG- L207WT W2052TQ אבל ראיתי שפה רוב ההמלצות הן לכיוון הסמסונג, שגם שם שמתי עין על- 2053BW עכשיו פה אחרי הרבה חיפושים בפורום שלכם, ראיתי שאתם דווקא ממליצים יותר על ה 2043, שגם יש לו pivot שיכול להיות יעיל בשבילי כדי לעבוד על מסמכים על כל המסך... מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? כמו…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המלצה ל-19" LCD. תקציב - 1500. שימושים - משחקים בעיקר. (כרטיסי מסך קיימים- 7800GT SLI) ועזרו לי להחליט האם גם כדאי לקחת רחב או לא. והאם שווה לחרוג קצת למסך גדול יותר? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PG279Q לבן המסך SWIFT PG278QR מה ההבדל בן המסך של אסוס דגם מבחינת משחקים ובאופו כללי, האים ההבדל משמעותי בן הדגמים? ,האים הדגם של פנל האיפיאס משתלם מה הבעיות שלו מבחינת משחקים וכללי? ואים נאמר ששניהם אותו מחיר מה עדיף?מה עלי לצפות מבחינת שני המסכים מבחינת הפנלים והבעיות שלהם אשמח לתשובה מפורטט? שאלה נוספת האים הבאזל במסכים הללו הוא מוחלק עים המסך או שיש בליטה מסביב כלומר הבאזל בולט או מוחלק ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מעוניין במסך LCD. עברתי על המדריך )המצויין (לבחירת ה LCD והבנתי שבשביל הצרכים שלי )פוטושופ, אינטרנט, אופיס , וקצת משחקים( אני זקוק למסך 19 אינץ' עם פאנל VA/IPS חפשתי הרבה דגמים בזאפ ומצאתי רק TN+f . אני אשמח לשמוע הצעות והמלצות למסכים מומלצים. כמו כן האם אתם ממליצים לחפש את המסך המומלץ ברכישות פומביות או באתרי מכירה למינהם? תודה! דב.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש משהו יותר מומלץ מאשר Philips 200W6 (שאפשר לראות בכתבה האחרונה באתר) שנמכר היום במחיר של 1500 שקל? אני שואף למשהו בגודל של 20" (או גדול יותר) אבל היה לי נסיון מר עם פנל מסוג TN ככה לא רוצה לחזור על הטעות הזאת... תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך מחשב בגודל בין 22 אינץ' לבין 24 אינץ'. תקציב עד 800 ש"ח. למטרות משחקים, תיכנות, סרטים. חשוב לי מוצר אמין ולא אחד מאיכות זולה שמתקלקל מהר. מעדיף אפילו לחרוג קצת מהתקציב בשביל זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני לא גיימר וגם לא גרפיקאי, סתם אחד שעובד קצת בערב מהבית מערבב קצת אינטרנט מוסיף תמונות של הילדים ומקנח לעיתים בקינוח אסור של משחק אסטרטגיה. בעבודה יש לי צג TN של MAG מדגם 700P ועד לאתמול לא הבנתי עם איזה זבל אני עובד. קראתי את המאמר שפורסם ב HWZONE על מסכי LCD (ותודה לכל להנוגעים בדבר) והחלטתי להשקיע מעט יותר ולקנות לבית את ה 2007WPF של DELL. קיבלתי אותו אתמול, הוא מציוד בפאנל S-IPS שך LG SIEMENS (תפריט חבוי) ומה אני אומר לכם המסך הזה מדהים!!!!!... אני אפילו לא יודע איפה להתחיל!!?? הצבעים מדהימים! מלאי חיים ונעימים לצפיה, התמונה חדה וזויות הצפיה מדהימות. כשאני צופה בתמונות של התינוק שלי אפשר ממש להרגיש את מרקם העור שלו (וגם להריח את החיתול), התמונה קונטרסית ועם זאת רכה …
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי לאחר עבודה ממושכת שלי עם המסך הזה גם קריאת טקסט באינטרנט וגם צפיה בסרטים ומישחקים , אני ממש מרוצה מאיכותו של המסך , מקווה שזה ימשיך כך . רוני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר מעוניין לרכוש LCD בסכום של 1000 ש' לאחר שראה מספר מבצעים ברשת על מסכים ברמת המחיר הזו. הסיבה השנייה היא שמסך ה CRT שלו כבר מתחיל להראות סימני עייפות והוא מעוניין להחליף אותו. האם יש המלצה למסך המיועד לעבודה משרדית בלבד, כלומר עבודה על טקסטים, אימיילים וכו', ללא צפייה ממושכת בסרטוני וידאו ובוודאי ללא משחקים עתירי גרפיקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מחפש מסך לפי הדרישות בנושא בתקציב עד 1500 (גג 2000 אם הוא מדהים או משולב TV אחרת אני קונה TVBOX בנפרד). מעדיף LG כי יש מבצע של 0 פיקסלים שרופים ל-3 שנים (איך LG?) http://www.hye.co.il/default.aspx דחוף כי יש עד היום SALE אז אולי אשיג אותו במחיר טוב. וגם יש SALE אם תספיקו להמליץ לי היום http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/ (עריכה: כבר לא רלוונטי ה-SALE נגמר עכשיו כבר לא לחוץ על קניה אבל עדיין מעוניין בהמלצה) תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה שנים אני עובד על מסך NEC 20WGX2, זהו מסך IPS שלטעמי הוא פשוט מסך פנומנלי. עכשיו הגיע הזמן מבחינתי להשתדרג למסך 24". ברור לי לגמריי שזה יהיה מסך IPS, חיפשתי כאן וגם באתרים אחרים אך לצערי ללא מראה עיניים אני לא מצליח לגבש דיעה על מחליף ראוי. מבחינת שימוש הדגש הוא על קריאה וצפיה בסרטים ותמונות. אז לכל בעלי הניסיון וגם - ואולי במיוחד - לאלה שמכירים את ה 20WGX2 ויכולים להשוות - מה המלצתכם למסך החלומות? אני לא נוקב כרגע במחיר יעד בכוונה, שיקול התמורה בעד הכסף ייכנס מאוחר יותר. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: מחפש מסך איכותי, תקציב עד 1400 ש"ח לא יותר. מסך 19 אינץ' שיהיה פחות מ8MS. עדיפות לצבע שחור. חשבתי על ה931B, יש עוד הצעות? תודה ניב ** התקציב ירד , מחפש את המסך 19 אינץ' הכי טוב שניתן לקנות בתקציב. המסך צריך להיות חלק במשחקים, בלי מריחות וכ'ו. צריך המלצה ממש ממש דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-