עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אכן מסך אלסידי ישן, נקנה ב2003 , והיה בזמנו אחד המסכים הטובים בעולם. בכל מקרה.. קניתי עכשיו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים, ומסך החלטתי בנתיים להשאר עם הנ"ל. גם בעיקר בגלל שיש לי בחדר גם מסך LCD 32 אינץ'. עד היום המסך היה מחובר למחשב בכבל VGA. והיום שמתי לב שיש לו גם חיבור DVI יהיה הבדל אם אני אחבר את המסך במחשב החדש בDVI או בVGA? תהיה איכות יותר טובה במשחקים או סתם ככה? ואגב .. אם אני מחבר את המחשב שיש לו חיבור DVI, לאלסידי שלי ( 32 אינץ' ) , שיש לו חיבור HDMI, ואני אשתמש בכבל HDMI ומתאם DVI, האם הסאונד יבוא מן הרמקולים של המחשב או של המסך 32 אינץ'? דבר אחרון, האם כשאני קונה כרטיס מסך, שיש לו שתי יציאות DVI , אני אקבל כבל DVI? בתודה, בן !

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by sayroni,

תגידו יש מה לעשות עם מסך predator Acer xb271hu הפאנל שבור צד ימין למטה. אפשר למכור את זה לחלקים , או שלפח בעיקרון?

5. אני רוצה מסך שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיקה ועריכת וידאו אבל גם למשחקים על מה אתם ממליצים - תקציב עד 2000 שקל ועוד שאלה מה ההבדל בין שפורפרת TN לבין שפורפרות אחרות ומה ובסופו של דבר עושה את ההבדל? תודה על העזרה

6. אני רוצה לקנות בערך טלויזיה 22 אינצ' ותקציב של עד 2000 שח.. יש למישהו רעיונות מה איזה מסכים (שיהיה גם מסך למחשב וגם לטלויזיה) אפשר לקנות בכסף הזה? ועוד שאלונת.. כשאני בודקת בזאפ, אז איך אני יודעת אם ה LCD מתאים גם לטלויזיה וגם למחשב? תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  7. בחיי כבר 3 חודשים אני עובד על מיפרט המחשב שלי...היתחלתי עם מה שבטוח שאקנה = המסך איך שהוא שמעתי או קראתי ש המסך LG 19" L1970HR הוא אחד הטובים בשוק....וגם שמחתי איך המחיר שלו ירד לבערך 1700 ש"ח (וגם קצב הריענון הוא 2MS ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2529&Pname=LG עכשיו אני שומע קולות אחרים....שסוני יותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=245&Pname=SONY או שאני יכול ליקנות את המסך של סמסונג ( אפילו שקצב הריענון גבוהה יותר) SAMSUNG LCD 19" 932B 5ms DVI יש לי תקציב של בערך 1700 ש"ח לא יותר וחשובה לי מאוד מאוד איכות הטקסטים והחדות...מאוד!....כמובן שגם איכות הצפייה במישחקים ושמירה על העיניים חבר שמבין אמר לי לעזוב את האופנתיות שבLCD ו…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by amirxbox,

האם המסך בלינק הבא http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73117&saleNo=1860865&comp=1 הוא הדגם עליו אתם ממליצים? יש סיכוי שזאת הונאה וזה לא פנאל VA?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  9. שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open&current=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. למשחקים וקיראת קטסטים? ועוד שאלה... איזה מסך הייתם לוקחים 940BF או 930B?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Nonomu198,

שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מסך חדש, ומימי לא ראיתי מסך 144hz. הסתובבתי במספר חנויות ולא ראיתי אף לא אחד בתצוגה, והמוכרים בחנויות אמרו שהם לא יודעים היכן אוכל למצוא אחד. האם אתם מכירים חנות שבה אוכל לראות מסך כזה בפעולה? עדיף באיזור הרצליה או נתניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by boim,

אם לא שמעתם יצא 2407WFP REV A04, שבגדול מה שהם הוסיפו זה תמיכה בכניסות 16X9, שלא נמתחת (המסך הוא הרי 16X10). (בעצם זה משאיר שני פסים שחורים, למעלה ולמטה) בקיצר אולי למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג אותו? ב LCDTV הם בכלל לא ידעו שיש REV A04...

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם מכירים מקום שאוכל לראות בו מסכי LCD, להתרשם (לעבוד עם המסך טיפה ) ולהשוות באופן יותר ספציפי אני מתלבט בין הLG L1970HR ל-VIEWSONIC VP930 הלכתי לאופיס דיפו קריון (יש להם את הLG) וראיתי שהם פשוט עושים שם צחוק מהעבודה, אין מצב לראות מה המסכים שהם מציגים באמת שווים... תודה לעונים....

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by ohaddi,

לאחר קצת חפירות באינטרנט הבנתי שאני רוצה מסך של אסוס וכמו כל צרכן טוב אני רוצה לראות בעיניים לפני שאני קונה כך שאני יוכל לבחור בין הדגמים השונים שלהם לכן מישהו יודע איפה יש חנות מחשבים במרכז שבתצוגה שלה יש את מסכי האסוס?? אם כן אודה לכם מאוד אגב מישהו יודע מה ההבדלים בין הסדרות 221 ל-222 או לחילופין בין MK / MW / VK?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by OzE,

שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  19. שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  20. בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by MishaK,

היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by nimrodim,

ע"פ הפורומים של DELL סה"כ יוצר 7 חודשים...החלטה מאוד מוזרה לדעתי. http://en.community.dell.com/forums/p/19283170/19514900.aspx?c=us&l=en&cs=&s=gen

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים