עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by witherwings,

היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by OmerD13,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by oOtalOo,

מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, ברשותי המסך של דל 2209WA. ולאחרונה התחילו כל מיני מריחות לצד ימין והכול נראה די זוועה, במיוחד בסרטים ומשחקים שאז כל התמונה מרוחה / כאילו שיש לה צלליות/שכפוליםם בהירים. זה מטריף אותי. מה אני יכול לעשות? בתודה מראש =].

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by psyco,

כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואני מנסה לחבר לוכבל HDMI אבל אני לא מצליח לחבר אותו החיבור נראה כמו מלבן כזה ובפנים יש קו עם צ'ופצ'יקים כאלו מהזה יכול להיות משהו יודע[ צירפתי תמונה שצירתי את החיבור [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו.. כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד. אם אפשר בכלל..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by warezon,

עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Mor_S,

אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  11. קיימים מסכי מחשב שניתן לחבר אליהם ישירות ממיר של HOT? איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  13. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. שלום לכולם אחרי 5 שנים עם המסך 17 אינץ' LCD שלי הגיע הזמן להחליף,אז הסתכלתי קצת על מסכים ומצאתי כמה דגמים שעניינו אותי: 1)Dell UltraSharp 2209WA-הוא לא LED אבל הוא עם פאנל IPS ואני יודע שהמלצתם עליו הרבה 2)LG E2350T-LED LCD -בדקתי אותו בCNET קיבל ציון טוב מאוד 3)LG W2486L LED -כנ"ל כמו הקודם 4)AOC V22+-שגם קיבל ציון יפה בCNET וגם הוא בהמלצת אופטימריסט מומחה שזה חשוב לי כי אני מרכיב משקפיים ורוצה לשמור על העיניים שלי 5)Dell G2210 6)Benq V2220 זהו,אולי יש לכם עוד דגמים להמליץ לי אני מחפש מסך בגודל 22/23/24(עם עדיפות לכמה שיותר גדול אבל זה לא קריטי אם לוקחים איכות טובה יותר בחשבון) והתקציב שלי הוא עד 1300-1400(עם עדיפות לכמה שיותר נמוך) בעיקר למשחקים וסרטים(עם דגש על משחקים…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן! התלבטתי אתכם בעבר בין מספר מסכים והגעתי לכמה תובנות. מדובר במסך שני בתצוגה מתמשכת, אך המסך החדש ישמש כמסך מרכזי ולכן חשוב לי שיציג באיכות גבוהה בfullHD. להלן ההתלבטויות החדשות: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK2494LW http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2286L http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCE2240T http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 אשמח גם לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל מסך במידה ויתאפשר לכם.. תודה רבה על כל העזרה העתידית וגם זו שניתנה עד כה! מעריך זאת מאוד! ים.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by madweed,

שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by or1020,

אני מתלבט קשות. והזמן דוחק בי להחליט. למעשה, חשבתי לרכוש את המסך כבר מחר, אבל לא יודע איך להחליט. ועל כן אני שב ופונה אליכם, אנשים יקירים ומביני עניין. אני מבקש לקנות מסך טוב, אפילו מאוד, מפני שאני מרבה בישיבה מול המחשב. החלטתי על גודל של 24", מפני שנראה לי שאהנה יותר לראות סרטים בו. אני בעיקר רואה סרטים ועובד עם טכסטים. אין לי שום עניין בעריכת ווידאו או חלילה בעריכת תמונות. אם כן, מה בין smamsung לבין Dell?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by zeevru,

אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Mor_S,

כרגע יש לי את המסך 190V של חברת PHILIPS, וכל רגע הוא עושה ריענון למסך. וזה חירפן אותי לאללה, אז הבאתי מכה לפאנל [כפתורים] ומהסך נסדק למטה קצת . אז אני כרגע רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 22'-24' עד 1500 ש"ח, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאין הרבה מרחק ביני לבין השולחן. בתודה אהה ושחכתי לציין שאני צריך עם חיבור HDmi וגם שהמסך יהיה FullHD אם אפשר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו .

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by motogt,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Artemis Entreri,

אהלן האם ישנה אפשרות לדיל עם פנדה עבור ה-U2311H כמו שהיה עם ה- 2209WA ? (זורק שאלה לאוויר, אולי יאיר מפנדה יוכל להגיב) יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות, אפשר להתאגד ביחד לקבלת עסקה טובה, תרשמו כאן מי שמעוניין ! עדכון (08/07/2010): הדיל אושר ע"י יאיר סאטובי !! 1400 ש"ח כולל מע"מ ל-10 יחידות ! פנו אלי בפרטי להעברת שם מלא ייתכנו מכירת יחידות נוספות בהמשך !

• 58 תגובות
    • 10k צפיות
  24. שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by ys1,

אני מעונין לבצע עיבודים על תמונות דיגיטליות וחשוב לי שמה שאני רואה על המסך יהיה תואם את מה שיודפס בסוף. כמו כןף מעוניין לכייל את המסך כך שיהיה "נעים ונח" לצפיה על פי אמות מידה מקובלות ולא רק לפי תחושת עין סובייקטיבית. מבקש לדעת ממי שמתמצא ו/או ניסה לכייל את המסך שבנדון. באיזה שיטה או מכשיר השתמשתם (למשל spyder 3 וכדומה) ? באיזו תוכנה? האם התוצאות טובות? המלצות? תודה מראש למסייעים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.