מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. ברשותי המסך DELL2209WA ורציתי לקבל איזה מדריך לכייל אותו, להוציא ממנו את הצבעים הכי יפים שאפשר :] תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מסך מחשב בגודל 24 אינץ' עם פאנל E-IPS שמיועד למשחקים,סרטים,גלישה באינטרנט בתקציב 1500-2000 שקל בחנות KSP או SKYPC. תודה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני בהתלבטות בין שני המסכים הכתובים בכותרת. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את אחד המסכים, והאם הוא שווה קנייה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש וכניראה שהמסך הקיים נעלב והתפגר. אני לא מעוניין לתקן אותו אלה לקנות חדש. ראיתי במבט ראשוני את המסכים של סמסונג בדגמים XL2370 (חורג מהתקציב) והתרשמתי שאולי אוכל לחרוג טיפה מהתקציב בשבילו. בכל מקרה ראיתי גם את הדגמים: samsung p2370 lg w2486l lg w228l ושמעתי המלצות מחברים גם לפזול לכיוון NEC ו DELL אני מחפש את המסך הכי טוב (רצוי שגם יהיה יפה ולא מכוער) למשחקים וסרטים. אין לי עבודות גראפיות אבל כמובן שחשוב שבצבעים יהיו טובים וחיים. הכי חשוב זה בלי ריצוד כי סבלתי מזה במסך המת שלי ולמרות כל הניסיונות לסדר את זה - לא הצלחתי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לחבר שני מסכים אחד של 23 אינ'צ ואחד של 20 אינ'צ סתם כדי לחוות תהרגשה במשחקים על שתי מסכים עכשיו מסך אחד ה23 אינצ של סמסונג p2350 והשני של פיליפס משהו כמו שנה פלוס מינוס יש לי אותו..אגב אני מוכר אותו.. כרטיס מסך HD5770 איך אני אמור לחבר את שניהם? שכאילו כל השולחן עבודה יהיה מחולק כזה לשניהן ובמשחק הם יראו ביחד. אם אפשר בכלל..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל עמודי המדריך של ה LCD (אגב - זה משנת 2007 - אני מניח שהנתונים התעדכנו מאז). הגיע הזמן להחליף את המאג הישן שלי (CRT בן 7 שנים ששירת אותי נאמנה). שימושים: אופיס, אינטרנט, משחקי ילדים, עריכה (אם כי לא מקצועית - אלא רק לשימוש ביתי) צרכים: מסך IPS מסך ארגונומי (כיונון גובה וכו') גודל - כ 22 אינצ', אם כי אפשר מעט פחות רזולוציה מיטבית, פונט טבעי ולא קטן מדי ללא מריחות חדות רמקולים מובנים חומרה: ברשותי כרטיס מסך On board של אינטל תקציב - פחות משמעותי, אם כי עד כ 2,000 ש"ח נראה די והותר עבורי. חשוב לי מסך איכותי. הבנתי שממליצים על Dell 2209 אך ראיתי שהוא מגיע ללא רמקולים. אשמח לעצות והכוונה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן יש לי סמסונג T260HD שהוא 25.5 אינץ'. אני מחפש לו מתלה, אבל אני לא לא חושב יודע אם יש לו חיבורים מאחורה. האם לכל מסך יש אפשרות לתלייה? אפשר המלצות למתלה ספציפי? לא משהו יקר במיוחד, איכותי ועם אפשרות להטייה קלה ימינה - שמאלה או למעלה - למטה. תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני מאד ממוקד כי אני צריך מסך 26 במחיר של 2000-2300 גג ואין אופציות חוץ מהמסכים האלו אז אם אפשר לקבל מידע אני אשמח. המסך יתחבר למחשב עם כרטיס hd4870 וגם לממיר.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הם אני צריך תוכנה לסיבוב המסך? יש לי מצב PIVOT אך אני לא יודע איך לסובב את התמונה. המסך הינו DELL 2410 כרטיס המסך ATI Radeon X300/X550/X1050 (RV370)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב חדש בוא נגיד כמה שיותר זול לא משהו מפוצץ שיעמוד בדרישות אני הולך לקנות מחשב עם כרטיס gtx 470 אני לא חושב שאני הולך לשחק משחקים ברזולוציות גבוהות של 1920 לכן אני מחפש משהו בינוני + שיעבוד בסבבה עם הכרטיס
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כמו בכותרת, קשה למצוא את הסמסונג הנ"ל במחיר נמוך מ1380ש"ח ואין מצב לחרוג מהתקציב שהוא 1000 ש"ח. הדרישה היא ל 16:10 ולא 16:9 נתקלתי בחיפושים במתמודד נוסף: 2494LW http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=554414400&sog=c-monitor מה ההבדלים בינו לעומת ה2433BW? תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואני מנסה לחבר לוכבל HDMI אבל אני לא מצליח לחבר אותו החיבור נראה כמו מלבן כזה ובפנים יש קו עם צ'ופצ'יקים כאלו מהזה יכול להיות משהו יודע[ צירפתי תמונה שצירתי את החיבור [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו .
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-