מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך למחשב בגודל 24' ומעלה.. בעיקרון הכי חשוב לי שיעבוד טוב לסרטים ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. (עד 32' אינץ) צריך המלצות לגבי מסכים, אם אפשרי גם איפה ניתן לרכוש אותם. התקציב שלי עד 2000 ש"ח. תודה על כל עזרה והמלצה שתבוא, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
פתחתי כאן למטה תראד על כוונתי לרכוש מסך מדגם EIZO .היום הייתי בחנות ושם הבהירו לי שכשהמסך מגיע ,(לסניף הקרוב לביתי-לא אלי הביתה!) שאין אפשרות לפתוח ולראות את המסך עובד (אפילו לא לשתי דקות ..!) ,אלא חייבים לקחת אותו הביתה ,לבדוק אותו שם ואם לא תקין להחזיר לחנות באותו יום! אני קצת התבלבלתי מדבר הזה. אם אני בודק אותו אצלי ומוצא לאו דווקא שהמסך לא פועל או שיש לו פיקסלים שרופים,אלא שיש לו שריטות, או שהוא בכלל שבור ,אז תמיד יכולים לומר לי שאני עשיתי את זה.....
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר מסתכלים בזאפ בהשוואת מחירים על 2407WFP אז הכי זול הוא E248WFP ב 2620 ש"ח והבא אחריו הוא ה 2407WFP HC ב 3197.
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב בנתיים המחיר שלי זה 1XXXX בקיצר הכי טוב למשחקים הTOP של הTOP וגם מה הכי טוב בלא זוכר איך קוראים לזה נו יש את הHD TV וכול אלה אז בקיצר מה הכי טוב והמקסנימום של הרזולציה זה 2500X1600[ ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב, כבר פתחתי אשכול אחד לא מזמן, ואני עכשיו ערכתי את הקציב. אני צריך מסך גיימינג מומלץ בכיוון ה 22" בתקציב של 850 ש"ח פלוס מינוס עם חריגה של עד 50 ש"ח לשם או לשם. שימושים: בעיקר גיימינג ומשחקים כבדים, צפייה בסדרות ובסרטים... אין לי ממש מושג במסכים, אבל אני כן מעדיף ממותג בעל שם אמין כמו LG, Sumsung, ViewSonic' BenQ... (סתם שמות שאני מכיר) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב למרות החששות שהיו לי בפורום טרם הרכישה, החלטתי לנסות לחסוך בכסף ולקנות את המסך הנ"ל. חיברתי אותו למחשב נייד עם חיבור של DP-MINI DP ולא משנה מה עשיתי, האותיות מטושטשות מידי בצורה בולטת מאוד לעין. עכשיו עומדות ברשותי 2 אפשרויות: א) לקנות מסך TN פשוט של חברה כמו פיליפס בגודל של נניח 21.5 אינצ' FHD. ב) לשדרג את המסך של דל למסך QHD כמו Dell P2416D שעולה עוד 500 ש"ח תוספת (במידה ויאשרו לי) השאלה שנשאלת היא האם השדרוג הנ"ל יסדר את הבעיה של הטשטוש של האותיות והאם המחשב הנייד שברשותי יתמוך ברזולוציה הזאת? המחשב הנייד הוא חדש מאוד (נקנה לפני שבועיים) HP SPECTRE X360 I7 6500U INTEL GRAPHICS HD 520 קישור למפרט של המחשב נייד: http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spect…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש מסך LCD 17" בתקציב של עד 1200ש"ח, המסך ישמש בעיקר לקריאת קובצי PDF וגלישה באינטרנט. (ופה ושם קצת משחקים) תודה מראש :}
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש, כרגע יש לי מסך ישן של 19'. חשבתי ללכת על ה Dell U2312HM ואז ראיתי שאין לו יציאה של HDMI. מה ההבדל בין לחבר את המחשב והמסך עם כבל HDMI או כבל DVI והאם זה משמעותי מספיק בשביל לתת לגיטימציה לוותר על הדגם הזה ולקנות דגם עם יציאת HDMI? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך ''19 LCD, ורציתי לקבל המלצות על הדגמים השונים. השימוש העיקרי שלו יהיה עבודה משרדית (תכנות, אינטרנט). אני מתכנן גם לשחק עליו משחקים (כולל FPS), אבל זו עדיפות נמוכה יותר. אני לא מתכנן עבודה גרפיקאית או צפייה בסרטים. התקציב הוא 1900 כאמור. על אילו דגמים תוכלו להמליץ לי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד המסכים מה יותר עדיף אני מנסה להבין מה עדיף מי בין השניים ומה יותר טוב המסך של AOC http://ksp.co.il/?uin=30079 או של סמסונג http://ksp.co.il/?uin=32630 השימוש בעיקר למשחקים וסרטים הכרטיס מסך שיש לי מבית AMD 390 הערות ביקורות על המוצרים או העדפה וחוית משתמש אנא תגיבו ותרשמו השמח גם להמלצות למסכים תווך מחיר בחריג 2500
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למסך טוב ולא יקר בעיקר לאינטרנט ויישומי מחשב - לא למשחקים או תצוגה גרפית כלשהי. מסך משתלם בסביבות ה500 שקל אם אפשר גם פחות זה לצרכים בסיסיים ביותר. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
רק עוד כמה שעות ייצא לי לפתוח את הקופסא ולחבר את המסך למחשב. מה הדברים שכדאי לעשות, ולמה צריך לשים לב כשאני מחבר את המסך?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם שני מסכי EIZO S2431W שעושים עבודה מצוינת. לאחר שרכשתי מחשב נייד חדש עם מסך QHD, שמתי לב להבדל בדחיסות המסך ואני תוהה האם בשלב זה כדאי לי למכור את המסכים ולהחליפם במסכים חדשים בעלי רזולוציה גבוהה יותר. האם לדעתכם יש מקום להחליף את המסכים הקיימים שלי היום למסכים בעלי רזלוציה גבוהה יותר? במידה וכן, מהם המסכים המומלצים היום? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-